Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Znanost forumu; praxiten čini čuda...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-09-07, 20:46   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy
Re: Depresija - kako ju liječiti?

praxiten čini čuda
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 18:55   #42 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika Moja malenkost

Datum registracije: 10-08-07
Godina: 18
Poruka: 1,850
Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
praxiten čini čuda
Doista cine cuda...U losem smislu..Ta smeca za smirenje samo u krajnjoj liniji mogu izazvati ovisnost...Odi na zrak, druzi se s ljudima poduzmi neke normalne korake pa ce depresija nestat... SMIJEH JE LIJEK
Moja malenkost je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 20:09   #43 (permalink)
Uvaženi forumas

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

Citat:
Pravi autor: Moja malenkost Pogledaj Poruke
Doista cine cuda...U losem smislu..Ta smeca za smirenje samo u krajnjoj liniji mogu izazvati ovisnost...Odi na zrak, druzi se s ljudima poduzmi neke normalne korake pa ce depresija nestat... SMIJEH JE LIJEK
da ali to šta ti govoriš odi na zrak i to,te stvari vrijede samo za utučenost,ili kako mi to nazivamo uobičajenu "depresiju" u koju je svatko od nas barem jednom upao.ali one prave,kliničke depresije se nemogu tako izliječiti.znam iz iskustva da takvim ljudima je potrebna stručna pomoć i medikamenti,i šta sve ne...ali im čak ni to ne garantira da će se izvuć iz kandži te opake bolesti
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 21:42   #44 (permalink)
prof. Foruma

Moja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono neštoMoja malenkost ima ono nešto

A gledaj onda ides psihijatru i timu strucnjaka da te lijece...Jbg to je vec veci problem...Ja govorim za ove depresije u koje svaki covjek padne, iz ponekad sam sebi ne znanih razloga...Tada ne treba posezati za lijekovima i tako time, ukoliko se ne savjetujes sa strucnjacima....
Odgovori sa citatom
Star 02-09-07, 21:45   #45 (permalink)
Uvaženi forumas

ah,kad upadnemo u takve depresije onda trebamo napravit ono šta moja baba kaže meni:tamo ti je motika,odi fažol sadit
Odgovori sa citatom
Star 03-09-07, 19:32   #46 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: malena_rozy Pogledaj Poruke
ah,kad upadnemo u takve depresije onda trebamo napravit ono šta moja baba kaže meni:tamo ti je motika,odi fažol sadit
Baka rula HAHAHAHA....Samo kazu ljudi da se emocije prenose na biljke...pa ono ne bi taj grah bas rodio hahahahaha
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 19:58   #47 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika biohazard 3291

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 61
biohazard 3291 se izdvaja iz mase

a gledaj depresija je sranj ja imam uspona i padova dan dva sam ok o noda mi opet ode sve k vragu i nebi narrađije ustao iz kreveta ali moraš se ustati i otči na posao dođeš tamo i loše si volje radiš i zaboraviš sranja i razmišljanja o neuspjehu jest da sam u tkvom stanju več dugo vremena i da se to definira kliničkom depresijom ili tko toveč nazvati ali nemam potrebu iči k psihijatru da mi reče da sam sj.... jer to več i sam znam.Ali ne predajem se vežno je kretati se prtiti stvari koje te zanimaju i držati do sebe i cijeniti sebe prvenstveno jer gadan je osiječaj lkad misliš da je sve što radiš krivo i da si ti jednostavno nemormalna osoba nedostojna nekih stvari u životu eh dok to doživite javite se i ubiti se to je glupost ovko barem mogu terorizirati ljude ili ih bar nasmijeti svojim glipostima.pozdrav forumaši
biohazard 3291 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 15:15   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 23
Poruka: 85
Axwell se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Axwell

Vutra riješava sve psihičke probleme.
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 15:18   #49 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,967
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

loči pivu na iglu..
a ono...sve napravi samo se nemoj zatvorit u sebe jer te pukne onda nekaj..i ispadnesh ko ja...zhivot ti prođe a 19 godina života ne dođe
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 26-09-07, 20:53   #50 (permalink)
SDSS president

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 755
Apoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masiApoljon je dragulj u masi

nabacite zurku ko ja i izvucite nekaj crno iz ormara...

i pokušajte se ubit, al samo pokušajte!, ne smijete uspijet...

i tak svaki dan, super je
Apoljon je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: depresija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108