| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Znanost forumu; praxiten čini čuda... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,850
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Doista cine cuda...U losem smislu..Ta smeca za smirenje samo u krajnjoj liniji mogu izazvati ovisnost...Odi na zrak, druzi se s ljudima poduzmi neke normalne korake pa ce depresija nestat... SMIJEH JE LIJEK ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija - kako ju liječiti? da ali to šta ti govoriš odi na zrak i to,te stvari vrijede samo za utučenost,ili kako mi to nazivamo uobičajenu "depresiju" u koju je svatko od nas barem jednom upao.ali one prave,kliničke depresije se nemogu tako izliječiti.znam iz iskustva da takvim ljudima je potrebna stručna pomoć i medikamenti,i šta sve ne...ali im čak ni to ne garantira da će se izvuć iz kandži te opake bolesti
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #44 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? A gledaj onda ides psihijatru i timu strucnjaka da te lijece...Jbg to je vec veci problem...Ja govorim za ove depresije u koje svaki covjek padne, iz ponekad sam sebi ne znanih razloga...Tada ne treba posezati za lijekovima i tako time, ukoliko se ne savjetujes sa strucnjacima....
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija - kako ju liječiti? ah,kad upadnemo u takve depresije onda trebamo napravit ono šta moja baba kaže meni:tamo ti je motika,odi fažol sadit ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Baka rula HAHAHAHA....Samo kazu ljudi da se emocije prenose na biljke...pa ono ne bi taj grah bas rodio hahahahaha
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? a gledaj depresija je sranj ja imam uspona i padova dan dva sam ok o noda mi opet ode sve k vragu i nebi narrađije ustao iz kreveta ali moraš se ustati i otči na posao dođeš tamo i loše si volje radiš i zaboraviš sranja i razmišljanja o neuspjehu jest da sam u tkvom stanju več dugo vremena i da se to definira kliničkom depresijom ili tko toveč nazvati ali nemam potrebu iči k psihijatru da mi reče da sam sj.... jer to več i sam znam.Ali ne predajem se vežno je kretati se prtiti stvari koje te zanimaju i držati do sebe i cijeniti sebe prvenstveno jer gadan je osiječaj lkad misliš da je sve što radiš krivo i da si ti jednostavno nemormalna osoba nedostojna nekih stvari u životu eh dok to doživite javite se i ubiti se to je glupost ovko barem mogu terorizirati ljude ili ih bar nasmijeti svojim glipostima.pozdrav forumaši |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
« PTSP
|
Što mi je? Help! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.