Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Znanost forumu; e sad bi moj dragi volio da vidi ovu temu ,već znam šta bi napisao-SEX u jutro SEX u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-09-07, 20:56   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 854
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: Depresija - kako ju liječiti?

e sad bi moj dragi volio da vidi ovu temu ,već znam šta bi napisao-SEX u jutro SEX u podne i SEX na večer. (biohazard,odakle si ti molim te-pokušala sam pročitati šta si napisao pa....mora da ti slova sa tipkovnice pootpadala-nemoj se ljutiti al stvarno niš ne mogu pročitati)
ivana0015 je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-10-07, 16:21   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

sexa, ljubavi, druženja, ne dangubiti...

a za kliničku depresiju sexa, ljubavi, druženja, ne dangubiti... eventualno nekakvi antidepresivi (ukoliko je depresija izazvana vanjskim faktorom tipa droge...)
kresola je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 19:36   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 434
skin2yard je zabranio reputaciju

mislim da je najbolji lijek protiv depresije, prihvatiti depresiju...covjek treba sebe samog poznavati kako bi si mogao pomoci, prihvatiti cijeli spektar emocija, a ne dozivljavati smijeh kao nesto pozitivno a plakanje kao negativno..jer stanje u kojem se nalazis ovisi o tome kako razmisljas o tomu

al sam se nasrao
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 07:40   #54 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-04-07
Godina: 42
Poruka: 131
hastur

Ima jedna formula protiv depresije , a glasi C2H5O2
Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!!
hastur je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 09:18   #55 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ima jedna jednostavnija-OSMIJEH
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 12:16   #56 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Vuxs
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 21:55   #57 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika hyperactive_anki

Datum registracije: 22-10-07
Godina: 27
Poruka: 41
hyperactive_anki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku hyperactive_anki

Citat:
Pravi autor: maxie Pogledaj Poruke
Vrlo raširena psihička bolest današnjice. Naročito kod žena. Kako je liječiti?
Jedan od opcija je psihijatrijski tretman koji obavezno uključuje i kljukanje lijekovima (Prozac i sl.). Rezultati? Srednja žalost.

Što je s alternativnim metodama? Akupunktura, homeopatija?

Ima li tko kakvih iskustava ili saznanja o navedenome? Gdje se može obratiti za pomoć i kakvi su rezultati u liječenju?

thx
liječi se ponovnim otkrivanjem smisla vlastitog života.
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 19:30   #58 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-11-07
Godina: 47
Poruka: 15
pljusak se izdvaja iz mase

Depresija je povezana sa frustracijom može biti komplicirana, opasna psihozna, uzroci su različiti itd.
Nije loše svaki drugi dan ujutro oko 5 min otići pod potpuno hladan tuš, pomaže.
pljusak je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 07:29   #59 (permalink)
Starter

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 33
Poruka: 29
Berekin se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: mogu biti krava Pogledaj Poruke
a tablete ti ne pomogno samo potisnu problem.ja san bila na antićima i osjećala sam kako više ne mogu ekssplodirat-gušenje a opet nije te ni briga.spavaš masuprvih par dana.uzmi neš na biljnoj bazi.zdravije je.ali san ih jednog dana stavila ostatak u usta.nekih 10 komada i zalila alkoholom..sutradan sam bila prisiljena počinit samoubojstvo.ali nije išlo.tako san se mučila masu.dok nisan pročitala da postoji demon depresije,kad san ga se rješila-ludilo .bolje je ako se ne poseže za taabletama.ja san bila ono groznooo,sad san super hiperaktiva.vidiš
Posto mislis da postoji demon depresije, a sad si hiperaktivna i super ti je, pa razmisli malo o tome da nisi mozda manicno depresivna. recimo drzi te depresija 2. godine, pa onda 3. godine manija.

A sto se tice depresije, anksioznosti i borderline-a najbolja terapija su antidepressiv koji djeluju direktno na serotonin ili na noradrenalin, pa ima cak lijek koji djeluje na jedno i drugo. to su grupe ljekova SSRI, SNRI. a sta je depresije tice ima lagana, srednja i teska depresija. Endogena depresija ne spada u neuroticne bolesti kao "normalna" depresija, nego vec u psihozu

Zadnji Uredio daidza : 13-12-07 u 10:05.
Berekin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 12:14   #60 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ja sam jedno vrijeme patio od anksioznosti, i liječio sam se antidepresivima jedno 3-4 miseca (neću u detalje, prejeben period u mom životu) i sve je ispalo u redu, mada sam tijekom tretmana osjećao da nisam toliko "živ" koliko inače... mislim da je istina da malo ubijaju kreativnost i zatupljuju...
he finally was dead.
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: depresija

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111