| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Znanost forumu; e sad bi moj dragi volio da vidi ovu temu ,već znam šta bi napisao-SEX u jutro SEX u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija - kako ju liječiti? e sad bi moj dragi volio da vidi ovu temu ,već znam šta bi napisao-SEX u jutro SEX u podne i SEX na večer. (biohazard,odakle si ti molim te-pokušala sam pročitati šta si napisao pa....mora da ti slova sa tipkovnice pootpadala-nemoj se ljutiti al stvarno niš ne mogu pročitati) |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 434
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? mislim da je najbolji lijek protiv depresije, prihvatiti depresiju...covjek treba sebe samog poznavati kako bi si mogao pomoci, prihvatiti cijeli spektar emocija, a ne dozivljavati smijeh kao nesto pozitivno a plakanje kao negativno..jer stanje u kojem se nalazis ovisi o tome kako razmisljas o tomu al sam se nasrao ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-04-07 Godina: 42
Poruka: 131
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Ima jedna formula protiv depresije , a glasi C2H5O2
__________________ This is where we HOLD THEM!!! This is where we FIGHT!!! This is where they DIE!!! Give them NOTHING, but take from them, EVERYTHING!!! |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Starter | Re: Depresija - kako ju liječiti? Citat:
__________________ ^_^ Anki | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-11-07 Godina: 47
Poruka: 15
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Depresija je povezana sa frustracijom može biti komplicirana, opasna psihozna, uzroci su različiti itd. Nije loše svaki drugi dan ujutro oko 5 min otići pod potpuno hladan tuš, pomaže. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-12-07 Godina: 33
Poruka: 29
![]() | Citat:
A sto se tice depresije, anksioznosti i borderline-a najbolja terapija su antidepressiv koji djeluju direktno na serotonin ili na noradrenalin, pa ima cak lijek koji djeluje na jedno i drugo. to su grupe ljekova SSRI, SNRI. a sta je depresije tice ima lagana, srednja i teska depresija. Endogena depresija ne spada u neuroticne bolesti kao "normalna" depresija, nego vec u psihozu Zadnji Uredio daidza : 13-12-07 u 10:05. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Depresija - kako ju liječiti? Ja sam jedno vrijeme patio od anksioznosti, i liječio sam se antidepresivima jedno 3-4 miseca (neću u detalje, prejeben period u mom životu) i sve je ispalo u redu, mada sam tijekom tretmana osjećao da nisam toliko "živ" koliko inače... mislim da je istina da malo ubijaju kreativnost i zatupljuju... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
« PTSP
|
Što mi je? Help! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

Vuxs