| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Depresija - kako ju liječiti? u Znanost forumu; Nije to tocno,pa kud bi stigli, kad bi svi bili na tabletama?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija - kako ju liječiti? Citat:
![]() Kao što je rečeno da oni već znaju koju će ti tableticu uvalit a da te slušaju....ma neeeee. Naravno samo faza,a oni koji su fakat u teškoj depri to odma u ludnicu.Ovaj post mi je pomogao. Mali koraci i evo me tamo.U proteklih par dana osjećao sam se kao da želim mi padne dizalica na mene...i vrijeme nije baš išlo u prilog a što ćeš.A danas sunce zasjalo i sretan sam ko nikad.Naravno još sam uvijek u govnima ali sunce pomaže. Valjda prirodni anti depresiv.![]() A uostalom dobro je da ima bar nekih razumnih ljudi na forumu koji slušaju i koji su prošli ista sranja.
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics Zadnji Uredio Replica : 26-04-08 u 15:55. | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Svaka depresija ima svoj uzrok, i ako ga se detektira i ukloni nestat će i depresija( u večini slučajeva ), također mislim da tablete sigurno ne liječe ovisnost, one samo otupljuju osječaje i usporavaju osobu ( zato večina bolesnika na tabletama nije baš komunikativna i samo bi spavala a od normalnog funkcioniranja u društvu ništa.Ključ izlječenja depresije je u osobi samoj, samo toj osobi treba pokazati put kojim treba ići ka izlječenju, a prvi i osnovni je na početku mog teksta, nači uzrok depresiji i trajno ga ukloniti. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija - kako ju liječiti? Naravno da se može liječiti ako postoji razlog depresiji i to ne onoj kroničnoj. A ako si takav godinama u tom stanju,možeš se slikat,neće ti pomoći 100 psihijatara ni 100000 tableta. Govorim iz osobnog iskustva. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 136
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Citat:
Ljudi koji imaju previše slobodnog vremena su najpodložniji, a oni koji se zanimaju nečim i rade -privrjeđuju, nemaju vremena za depresiju.
__________________ | |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 114
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Vecinom istina , iako nemora znacit , ako imas posao kojinevolis i zivot koji ti nedaje sanse za barem mali uzitak , svejedno mozes past u depru
__________________ live and let live |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Depresija - kako ju liječiti? Istina.Možeš ti raditi sto stvari samo da ti ne bude dosadno ali ćeš pasti u depru kad tad.Ali samo ako ih radiš nevoljno.Ali ak imaš neki posao recimo koji voliš,teško da ćeš pasti u depru. ![]()
__________________ "Misfortune shows those who are not really friends." Aristotel (384 BC - 322 BC), Eudemian Ethics |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 136
![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Citat:
Malo nas radi posao koji voli nego radi koji mora. Pa ko to ne padne ponekad u depru? Ljudi koji imaju previše slobodnog vremena su najpodložniji, a oni koji se zanimaju nečim i rade -privrjeđuju, nemaju vremena za depresiju.
__________________ | |
| | |
| | #79 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 38
Poruka: 1,527
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? Pasti ponekad u depresiju( mada po meni se krivo izražavamo, to je obično loše raspoloženje a ne depresija) i biti bolesnik od depresije su dva sasvim različita pojma. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: iz šume Blairwitch...
Poruka: 1,126
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Depresija - kako ju liječiti? a depresija je normalna kod sviju nas, kod nekih se više puta ponavlja, a kod nekih manje..
__________________ ...ah što volim ovaj režim, plaća ide, a ja ležim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: depresija |
« PTSP
|
Što mi je? Help! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.

Naravno samo faza,a oni koji su fakat u teškoj depri to odma u ludnicu.