| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Diskriminacija u Znanost forumu; Nisam znao kud bi sa ovom temom pa je evo ovdje...pročitajte sljedeći tekst.... Citat: Muškarčine bježe od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Diskriminacija Nisam znao kud bi sa ovom temom pa je evo ovdje...pročitajte sljedeći tekst.... Citat:
Jel to diskriminacija muškaraca i stvaranje stereotipa prema ženama kako kaže Borićka ili je to sasvim normlana stvar... ![]() Ja bi im istog trenutka zatvorio trgovinu i opalio takve kazne da bi bankrotirali... Kaj vi mislite o tome ![]() Da vas čujem...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| P.I.M.P. | Re: Diskriminacija Ja mislim da to je diskriminacija prema muškarcima jer iako je feminizam u zamahu, ne treba ić' tako radikalno da se drugi spol diskriminira. A što se tiče cvjetića i uočljive roze boje, tipično obilježje žena, kao što bi svijetloplava boja bila za muškarce tako da tu ne vidim primarni problem. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Diskriminacija Nije problem u boji nego u tome kaj se rade parkirna mjesta samo za žene....da je i plavi znak a na njemu ženski lik vjerujem da bi situacija bila ista kao i sa ovim rozim....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #5 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Diskriminacija Fora! Kaj dijele i ružičaste naočale? Ne vidim zakaj bi to bila diskriminacija prema ikome. Te babe ili kaj već pate zbog nedojebanosti, eto ti feminizma. Ako m ne pusti ž prije ili joj ne otvara vrata i tak to onda se žalimo da gdje su nestali kavaljiri, a kada se ovako nešto simpatično napravi onda smo jadne, bijedne, steretipne mi ![]() Kako bi se reklo, piškili bi - kakili bi ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Diskriminacija Simpatično ![]() Jel ti to ozbiljno ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Diskriminacija Sta pizdite vi muskarci? Ionako se samo zalite kako ne znamo voziti, kako ne znamo parkirati i eto osigurali na parkiralište i opet vam nije pravo. Idete mi na živce.
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:31.