ovak...
pogledaš je u oči i pitaš:
Jel tebi bad doć kod mene?
pa nije da ćeš je pitat ne znam ti ja šta...
a i ako ste tako dobre ko što kažeš il će ti reć i shvatit zaš je pitaš il niste tako dobre kao što misliš
Raspravljate o temi Frendica izbjegava posjet u moju kuću..zašto? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Pozdrav! 1. imam jednu priju s kojom se već odavno znam. ja uvijek idem kod nje, ali sam je par ...
ovak...
pogledaš je u oči i pitaš:
Jel tebi bad doć kod mene?
pa nije da ćeš je pitat ne znam ti ja šta...
a i ako ste tako dobre ko što kažeš il će ti reć i shvatit zaš je pitaš il niste tako dobre kao što misliš
Možda frendica misli da si nastrana !![]()
Komandant Data,bijelo lice,
Kad ćeš doći do Zemljice
Da pričas danima,jer nas zanima
da li u stroju obitava anima.
Pa što nas pitaš, pitaj nju.![]()
Potpisi su za budale.
Sve si sama odgovorila, rezerva si. Drugim riječima nit joj mirišeš, nit smrdiš, al dobro dođeš kad nema nikoga pri ruci.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
jel imash gadne starce?
jel ti u kuchi smrdi?
jel ti tavan u neredu?
jel ti noge smrde kada izujesh tenisice il tak nekaj
jel smrdish ispod ruke?
jel ti soba uredna?
imash psa?machku ili koju drugu štetochinu koja grize jebene kablove pička mu materina onda se ja jebem cijeli dan a zec pregrize kabel od isdna pazi ti to
mozhda joj se tvoji starci ne svidjaju ako vam vise non stop nad glavom
mozda nemas dobar pogled s prozora s istocne strane
jel ti se sexa?
mozhda se boji grinja iz tepiha
mozhda su ti zavjese zmazane
mozda si joj antipaticna i pokushaa ti dokazati da joj ides na kurac makar ga ona nema ali to se tako kazhe
mozhda nas zajebavas
ovisi..
mozda ti je vidjela kurje oko
mozhda jednostavno ne zeli ici na tudje wce tak i ja..doma ili trpi
All in all you're just another brick in the wall......
Potpisi su za budale.
a lud si![]()
Prijaznost i uljudnost mogu od prosječne osobe stvorit natprosječnu, dok ravnodušnost i pomanjkanje interesa mogu od natprosječne osobe stvoriti prosječnu.
jel ti ona zaista prijateljica? mozda je samo pristojna prema tebi pa ti ne zeli u facu reci: cuj, ja ne zelim da ti dolazis k meni, uostalom, nitko te nije zvao....
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
možda je imala kakvu aferu sa tvojim starim ili bratom![]()
![]()
MUSTANG - The Car That Never Got Old Just Got New