1. Da li vam se nekad činilo kad razmišljate u sebi ili kad naglas izgovorite kako nešto niste u stanju da uradite (bilo šta) da se to i ne ostvari iako se trudite?
Kazu da da nasa psiha i uverenje u nesto, neki ishod, moze takav i da prizove... Ne znam, nisam dovoljno obracala paznju na ovo...
Mozda i samo ubedjenje da nam nesto nec uspeti na neki nacin usporava i umanjuje nas trud, a da toga nismo svesni... Zato valjda kazu da treba uvek verovati u sebe i u pozitivan ishod!
2. Da li mislite da se "dobro dobrim vraća" i kakav je vaš stav prema toj izreci?
Mislim da nemam dovoljno godina, niti zivotnog iskustva da bih mogla odgovoriti na ovo pitanje...
Sto se tice sadasnjeg stava prema ovoj izreci, nista me u zivotu jos nije ubedilo u verodostojnost iste!
3. I šta kažete samom sebi kad ste u problemu nekom,kakvi ste psihički tada...
Za mene je samo problem ono za sta ne vidim njegovo resenje ni izdaleka... Sve 'sitnice' koje bi neko nazvao problemom, ostavim do poslednjeg roka 'na cekanje', tj. trudim se ne razmisljati o njima dok ne dodje trenutak za to!
Kad stvarno imam problem, nervozna sam, nekad cak i preterujem,...naravno trudim se da nadjem izlaz, da se ne predajem tako lako, da bih posle bar znala da sam pokusala i uverila se da nije do mene; da se ne bih kajala kasnije sto nista nisam htela da uradim u vezi toga...

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
..tako da neam problema s time
..