| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi "Igra života" - i kako je igrati... u Znanost forumu; ja pokušavam da mi uporište bude vjera. to dobro se dobrim vraća... mislim da definitivno ne vrijedi na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-08-08 Lokacija: na putu...
Poruka: 191
![]() | Re: "Igra života" - i kako je igrati... ja pokušavam da mi uporište bude vjera. to dobro se dobrim vraća... mislim da definitivno ne vrijedi na OVOME SVIJETU, i ne očekujem da mi se dobro vrati, pokušavam raditi dobro, ali definitivno ne očukejem ništa zauzvrat. mislim da smo mi krojači naše sreće, života. ali što je glavno u vjeri jest da ne pokušavamo spasiti svoj život! da idemo za Isusom. pokušavm doći do tog stanja, još uvijek se previše brinem za sebe, relativno. evo par lijepih stihova, SOAD, aerials: ...always wanna play but you never wanna lose... when you loose small mind you free your life ... when you free your eyes eternal prize! Oslobodite se ovog svijeta! Mi nismo samo PAMETNE ŽIVOTINJE koje mogu pisati, voziti auta, igrati nogomet, ima nešto više!
__________________ God begs me, the more I see the light, who wants to see? God told me, I've already got the light, oh I say... |
| | |
| | #32 (permalink) | ||
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: "Igra života" - i kako je igrati... Citat:
Citat:
Živčana ko pašče ili zna biti potpuno drugačije i bolit me briga totalno. Ili totalno "puknem" ili ostanem totalno hladnokrvna.
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon | ||
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-10-08
Poruka: 123
![]() | Re: "Igra života" - i kako je igrati... Citiram Balaševića:"karta je kurva izvinite me što psujem ali ja samo pričam onako kako čujem...."igraj na sigurno,bez mračnih pretpostavki i kada je najgore ti se nasmij i okreni još jedan krug
__________________ ...i da mi je dolinom smrti poći,zla se nebojim jer ti si samnmo... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:15.