Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Jesu li Hrvati konzervativni? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: anthlon Po meni uopće nije loše biti konzervativan. da je čovjekoliki majmun bija konzervativan osta bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-01-08, 17:51   #91 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,077
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Jesu li Hrvati konzervativni?

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Po meni uopće nije loše biti konzervativan.
da je čovjekoliki majmun bija konzervativan osta bi na stablu i jea bananu i nikad mu ne bi palo na pamet da siđe sa stabla da vidi kako je na zemlji
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 20:07   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: marinkoM8 Pogledaj Poruke
da je čovjekoliki majmun bija konzervativan osta bi na stablu i jea bananu i nikad mu ne bi palo na pamet da siđe sa stabla da vidi kako je na zemlji
Koja meritorna logičko-spoznajna analiza.
Pravaš je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 20:10   #93 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Godina: 20
Poruka: 251
tony-soprano se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ni ti nemaš veze sa vezom o bilo čemu, pa ti nitko ne brani da pričaš o tome.

Po meni je jako loše bit konzervativan.

Da, ali po logici stvari konzervativizam i netolerancija za "drugo" su nedjeljivi.

Konzervativizam je po definiciji netolerantan prema "drugome" i "drugačijemu". Jer da je tolerantan, ne bi bio konzervativan.

Tolerantni konzervativac je oksimoron.

O i ti si spao na razinu nas malih ljudi s ovom uvredom...neka sam i to vidio preuzvišeni gospodine
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 20:16   #94 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 246
Pravaš se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke

Po meni je jako loše bit konzervativan.

Reče - "pravnik". Pravnik hahahahahahaha Nažalost, tvoja zaluđena glava i tvoja egomanijakalna osobnost nikada neće doseći tu razinu inteligencije da shvati kuda vodi liberalizam. Nauči micek prvo što uopće je konzervativizam, gdje je uobličen i što podrazumjeva. Al fakat Toliko proljeva mogu čuti jedino na indexu i od tebe i ovog skojevca gore Šta je micek, ko te naljuti, jel te peče samostalna Hrvatska?
Pravaš je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 23:19   #95 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,077
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

evo ga opet.

vrhunska retorika, pršti argumentima, nevjerojatno uvjerljiv
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 23:36   #96 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 789
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

Mislim da su Hrvati najmanje konzervativni od svih naroda Zapadnog Balkana. Čak su po mom mišljenju jako, jako liberalni.
Odgovori sa citatom
Star 30-01-08, 23:59   #97 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-01-08
Godina: 21
Poruka: 452
One-of-us se izdvaja iz maseOne-of-us se izdvaja iz mase

jedna doza konzervativnosti ne škodi, bolje i to nego da prihvaćamo sve gluposti i loše stvari koje nam europa nudi
One-of-us je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 00:20   #98 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

znash...sjebo je nas kunolovac...na ja sam malo sad otupio ovaj mi lijevo od uha igra..a ova baba se tak dere i kristi aaaa
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 08:03   #99 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Korozija Pogledaj Poruke
Mislim da su Hrvati najmanje konzervativni od svih naroda Zapadnog Balkana. Čak su po mom mišljenju jako, jako liberalni.
Reče Bosanac.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-01-08, 11:43   #100 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Pravi autor: tony-soprano Pogledaj Poruke
O i ti si spao na razinu nas malih ljudi s ovom uvredom...neka sam i to vidio preuzvišeni gospodine
A koja je to uvreda?

Oksimoron? Ta riječ u hrvatskom prevodu glasila bi - proturječje. Može i kontradikcija.

Brzo... riječnik u ruke.... Možda i nešto naučiš.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvati, jesu, konzervativni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114