| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Jesu li Hrvati konzervativni? u Znanost forumu; ja mislim da u nas ima dosta konzervativizma....obiležja konzervativizma su:tradicionalni odnosi,patrijarhalno ustrojstvo,veze s crkvom,podrž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Banned | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? ja mislim da u nas ima dosta konzervativizma....obiležja konzervativizma su:tradicionalni odnosi,patrijarhalno ustrojstvo,veze s crkvom,podržavanje pobačaja i eutanazije,ali protivnici smrtne kazne........ja mislim da ima dosta ljudi koji se baš ne slažu s nekim tu stvarima.... |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? hrvati su poprilicno konzervativan narod, dovoljno o tome koliko su konzervativni je procitiat temu Sto biste lakse prihvatili da vam je sin narkoman ili gay? samo kao jedan od dokaza + u gomili drugih stvari se to ocituje, odnos prema ljudim duge kose kao najbanalniji primjer... ako imas dugu kosu odma si narkoman, npr. dok sam ima dugu kosu policija me znala legtimirat po 3 puta u veceri, a otkad sam se osisa znaci vec 2 godine nisu me zaustavili nijednom... i gomila drugih stvarim, dalo bi se nabrajat cjeli dan. zakljucak jos je uvjek previse konzervativaca i nazalost bit ce ih i dalje jer su takve vrijednosti i norme koje uglavnom usvajamo od rodjenja
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvati, jesu, konzervativni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:19.