| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Jesu li Hrvati konzervativni? u Znanost forumu; Samo malo, ti to mene pokušavaš isprovocirat. Imao sam s još većim pacijentima posla, ti si tek trećerazredni klaunčić.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Citat:
A koliko dugo ti je trebalo da njih počneš vrijeđat, jer ti je ponestalo argumenata?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,133
![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Mislim da ovdje ne možemo dobiti nikakav prosjek da bi to mogli izmjeriti. Neki jesu neki nisu,neki misle da jesu a neki misle da nisu.....a zapravo nisu ili zapravo jesu.... ![]() OK? ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? mislim da jesu. naravno da je teško izmjeriti udio. mislim da je problem što većina onih (baren je takvo moje iskustvo) koji se furaju u konzervatizam u biti i nisu takvi. furaju se u tradicionalne vrijednosti - vjera, ljubav, domovina, a u biti ševe sa strane, boli ih neka stvar za kršćanske vrijednosti, prodali su zemlju za merđu... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,133
![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Citat:
![]() ![]()
__________________ AC MILAN : 2003-2008 ![]() Serie A : 2004, Liga Prvaka : 2003,2007, Kup Italie : 2003, Superkup Italie : 2004, Europski Super Kup : 2003,2007, Svj. klupsko prvenstvo : 2007 | |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Ja bih rekao da se smatramo konzervativnima ... a ustvari smo licemjerni.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? da...evo sad gledam BB i arsen kaže da se osjeća sjebano a ova glupača antonija njemu pa možeš reć zbunjen uzbuđen...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvati, jesu, konzervativni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:25.

AC MILAN : 2003-2008