| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Jesu li Hrvati konzervativni? u Znanost forumu; par godina u zagrebu i već je gospodična. 20 i kusur godina u šibeniku odeeeee... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? par godina u zagrebu i već je gospodična. 20 i kusur godina u šibeniku odeeeee ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,987
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Citat:
Zapad je daleko od nas, nikad mu se nećemo ni približiti. Meni je normalno izaći svako jutro na balkon gola, ljeti sjediti gola na balkonu..I baš me briga šta je to nekome nenormalno.
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? svaka časta anka al mislim da se konzervatizam/liberalizam ne manifestira smiju li ljudi na balkon goli il ne. ogleda se u vidu: pobačaja, zabrane rada nediljon, ravnopravnosti žene, slobode pojedinca, vladavine prava, slobode poduzetništva, uloge države... ima mjesta poboljšanju pa i ne mislin da je zapad daleko od nas
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? ja bi bio sretan kada bi sve zenske ujutro hodale po balkonu gole, zapravo ne bi imao nista protiv ni kad bi to cijeli dan radile...
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 442
![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? sexualna sloboda u kojem smislu? mislis na homoseksualnost ili sexualna sloboda sto se tice mijenjanja partnera, ili mislis na neke prljave poze?
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvati, jesu, konzervativni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:06.