Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Jesu li Hrvati konzervativni? u Znanost forumu; par godina u zagrebu i već je gospodična. 20 i kusur godina u šibeniku odeeeee...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-12-07, 21:34   #61 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,888
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat
Re: Jesu li Hrvati konzervativni?

par godina u zagrebu i već je gospodična.
20 i kusur godina u šibeniku odeeeee
marinkoM8 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 22:50   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,987
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ajme, ja jutros otvaram ko luda teme (nekakve lude misli mi po glavi se motaju)
E ovako, jesmo li mi kao nacija konzervativni u pogledu npr. razvoda, vanbračne djece, nasiljem nad ženama (u stilu, pa dobro nek malo pretrpi samo ne daj Bože da se rastavi od njega), mješanjem u tuđe živote (iliti tračanjem) i da, da... tz. "starih cura" ili ženski koje pređu 30 godinu a još se nisu udale.

Recimo jesmo li konzervativni u pogledu mode? Znam kad odem u Njemačku najnormalnije je da ženska u spavaćici uleti u dućan i kupuje kruh (i nije poremećena). Koliko Hrvati vole ocjeniti nekoga po oblačenju?!
Što se tiče arhitekture, jesmo li spremni prihavtiti neki novi stil gradnje koji dolazi iz vana (Splitska riva npr. )

Jesmo li konzervativna nacija u nekim pogledima?
I u kojima se to najviše očituje?
Društvo je do krajnjih granica konzervativno,a taj konzervatizam je proizašao iz licemjernih stavova.
Zapad je daleko od nas, nikad mu se nećemo ni približiti.
Meni je normalno izaći svako jutro na balkon gola, ljeti sjediti gola na balkonu..I baš me briga šta je to nekome nenormalno.

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-12-07, 23:42   #63 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,888
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

svaka časta anka al mislim da se konzervatizam/liberalizam ne manifestira smiju li ljudi na balkon goli il ne.

ogleda se u vidu: pobačaja, zabrane rada nediljon, ravnopravnosti žene, slobode pojedinca, vladavine prava, slobode poduzetništva, uloge države...

ima mjesta poboljšanju pa i ne mislin da je zapad daleko od nas
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 12:40   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-11-07
Poruka: 87
Sugar se izdvaja iz mase

Hrvatati su izuzetno konzervativna i primitivna nacija.
Star 24-12-07, 17:29   #65 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 482
LAMPA8 se izdvaja iz mase

stari mi je ultra konzervativa...ko konzerva je....
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 14:32   #66 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika kulenthebraco

Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 147
kulenthebraco se izdvaja iz mase

Kak koji
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 18:09   #67 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Meni je normalno izaći svako jutro na balkon gola, ljeti sjediti gola na balkonu..I baš me briga šta je to nekome nenormalno.
Je li, a na kojem balkonu ti to sjediš? Volio bih se svojim očima uvjeriti u tvoj liberalizam.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 00:24   #68 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 442
skin2yard je zabranio reputaciju

ja bi bio sretan kada bi sve zenske ujutro hodale po balkonu gole, zapravo ne bi imao nista protiv ni kad bi to cijeli dan radile...
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 01:43   #69 (permalink)
......

Datum registracije: 02-08-07
Godina: 28
Poruka: 5,532
white devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masiwhite devil je dragulj u masi

A po pitanju sexualne slobode???
Odgovori sa citatom
Star 20-01-08, 15:57   #70 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 442
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: white devil Pogledaj Poruke
A po pitanju sexualne slobode???
sexualna sloboda u kojem smislu? mislis na homoseksualnost ili sexualna sloboda sto se tice mijenjanja partnera, ili mislis na neke prljave poze?
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: hrvati, jesu, konzervativni

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113