| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Jesu li Hrvati konzervativni? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Sugar Hrvatati su izuzetno konzervativna i primitivna nacija. Dodala bi i licimjerna.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Dodala bi i licimjerna. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? da krenem, nijedna poza mi nije previse prljava, osim naravno pisanja i sranja jedno po drugom i takve neke zesce bolesture....dva muskarca nemogu smisliti, onak dlakavi, kako se trose...lezbe su mi uredu, mislim zenske su ipak ljepse od muskaraca i na neki nacin ih mogu razmujeti kad izaberu zensku umjesto nekog majmuna...biti sa vise partnera, ili seks u troje ili vise, moglo bi biti zanimljivo....ionako je seks precjenjen, i meni nma neku emocionalnu vrijednost kao sto sam napisao...jedino ne podrzavam musko na musko, to mi izgleda bolesno, ali opet, tko hoce neka izvoli...
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? I tračava isto, pogotovo se to vidi na selu. Svaka kuća u selu zna sve novo za par sati ![]() Starci su mi ultra-konzervativni u većini stvari a ja čvrsta opozicija , hedonizam ftw ![]()
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? Citat:
Svašta.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? A ono št treba je potpuna aseksualnost, apstinencija do braka, a nakon braka isključivo spolno općenje u svrhu prokreacije, po mogućnosti u spavaći, ispod pokrivača, u mraku tako da se ništa ne vidi. Nagradno pitanje glasi: jesi li ti Juraj Jezerinac?
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jesu li Hrvati konzervativni? možda se možemo i smatrat za konzerve..(mislim opčenito, kao društvo) al ako budemo fer onda moramo rech da smo i teški licemjeri! stalno se događaju neke nebuloze i bolesnoče kojih se svi kao zgražaju... s ustvari svi i čine takve 'krive' stvari i boli ih k dok se nezna... al dok se zasna onda svi skupa ko največi ćistunci osuđuju možda i bolje osobe od njih samih!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvati, jesu, konzervativni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:16.

Dodala bi i licimjerna. 

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.