a de nemoj...![]()
Raspravljate o temi kad boli, a osjećamo olakšanje u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; pricam o samoozljeđivanju. ja to radim već negdi oko pet godin. prvo sam se rezala, ali su mi sad roditelji ...
a de nemoj...![]()
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
Ja uzmem dve cigle (puna), i mlatim se po jajima i pimpaću, da se kaznim što gledam djevojke kako mrdaju guzama dok hodaju, i nakon toga mi je super, a i mali mi nabrekne i poplavi, pa žena misli da imam kitu ko slon!!![]()
ne paše mi humor za ovu temu.
ni meni isto!!
onda šta se šališ?![]()
ne šali se, vidio ga ja kako hoda i sad mi je puno toga jasnije
odreži si uho, van gogh tvrdi da nema bolje stvari od toga![]()
Ne znam zašto svoje uvrnute navike i prakse ističeš kao nešto dobro? Nikome nisi zanimljiva, tvoje ponašanje daleko odskače od normale i umjesto da se hvališ njime oni se liječiti. I nemoj se sad naljutiti, lijepo ti kažem.
Gledajuci naslov teme htjedoh napisati svoj komentar koji bi isao ovako (bilo me malo frka ztbog podforuma):
Ja to uvijek osjetim na WC poslije odlaska meksikancima. Ono, na početku boooli za popizdit, ali kad tarzan izleti van osjetiš takvo divno olaksanje
Al onda skuzim o čemu se radi pa vidim da moj komentar je sasvim prikladan. Jedino zamjeni meksikance sa prvim postom![]()
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu