JER SAM SINOĆ OSTALA BEZ OSOBE ZA KOJU SAM BILA SPREMNA ŽIVOT DATI.....
Raspravljate o temi Kad nema kraja tuzi u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Dragi moj prijatelju, odani moji list papira, dugo ti se nisam obratila, predugo… Zanemarila sam te, svjesno ili nesvjesno, sada ...
JER SAM SINOĆ OSTALA BEZ OSOBE ZA KOJU SAM BILA SPREMNA ŽIVOT DATI.....
Šta je umro??
Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
svaki poljubac za tvoje usne i
svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.
vrijeme liječi sve rane....samo treba svo to vrijeme preživiti..... neznam šta bi ti drugo rekao, drži se
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Žao mi je
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Ako je vrijeme da žaluješ, onda žali, jer jedino češ tako moći i prežaliti jednog dana, nemoj svu nedaću koja te snašla držati u sebi, podjeli svoju nesreču s nekom svojim tko ti je blizak, možda ti bude lakše, ali samo se nemoj predati i prepustiti sumanutim mislima. Svali dan je novi dan i nešto drugo nosi sa sobom, zato se bori!!!
Želim ti da što prije odžaluješ svoju bol i jednog dana opet počneš normalno funkcionirati!
... i što dodati nakon ovoga... slažem se sa darkom
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
Bit' će bolje, ne daj se!
Trenutak slabosti ili ne- bolje da si to izbacila iz sebe, i stavila na papir... Samo bojim se da je u takvim trenucima malo teško povući granicu između žalovanja i očajavanja pa se prepustiti (pe)crnim mislima...
Iskreno se nadam da kroz to ne ćeš prolaziti sama, i da ćeš prebroditi ovu tešku situaciju...![]()
Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character.