| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Kako biti sretan? u Znanost forumu; Često se u časopisima mogu pročitati instant savjeti za podizanje raspoloženja, za sreću. A činjenica je da se život ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kako biti sretan? Često se u časopisima mogu pročitati instant savjeti za podizanje raspoloženja, za sreću. A činjenica je da se život i sastoji od malih stvari. Pa koji su vaši recepti, savjeti za sreću? Kako postižete sreću u svom životu i što vas čini sretnima?
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kako biti sretan? trudim se postici ono sto zelim, trudim se raditi ono sto volim.. nije to nista posebno.. samo neke sitnice koje me usrecuju.. i trudim se ne dopustiti da me stres i lose stvari smetu..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,255
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako biti sretan? pa.... ja se usrecim kad vidim da je nesto sto sam ja ucinila tog nekog drugog usrecilo npr nadem na cesti macku, donesem je doma, i vidim kako je sretna, u mojoj kuci,na toplom,nahranjena. onda je mama vidi i izbaci van.. i tu dode kraj... ali ljudi ja imam 14 macaka donesenih, i opet se usrecim kad nekoj pomognem to je bit. usreci druog da moze i on tebe ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:02.