trudim se postici ono sto zelim, trudim se raditi ono sto volim.. nije to nista posebno.. samo neke sitnice koje me usrecuju.. i trudim se ne dopustiti da me stres i lose stvari smetu..
Raspravljate o temi Kako biti sretan? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Često se u časopisima mogu pročitati instant savjeti za podizanje raspoloženja, za sreću. A činjenica je da se život i ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
trudim se postici ono sto zelim, trudim se raditi ono sto volim.. nije to nista posebno.. samo neke sitnice koje me usrecuju.. i trudim se ne dopustiti da me stres i lose stvari smetu..
Sretan sam kad se družim sa djevojkom moga najboljeg prijatelja, sretan sam sa bivšom od moje bivše, najsretniji sam kad ti izađem u susret.
sretan sam kad sam nesretan
All in all you're just another brick in the wall......
pa.... ja se usrecim kad vidim da je nesto sto sam ja ucinila tog nekog drugog usrecilo
npr
nadem na cesti macku, donesem je doma, i vidim kako je sretna, u mojoj kuci,na toplom,nahranjena.
onda je mama vidi i izbaci van.. i tu dode kraj...
ali ljudi ja imam 14 macaka donesenih, i opet se usrecim kad nekoj pomognem
to je bit. usreci druog da moze i on tebe![]()
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
a kad se kresnesh?? joj kak sam prost..je a kaj bi ja sad..nebumo glumili
pa nisam rekao da zhelim znati..kaj si se odma' uvrijedila isss.. baba
pa sat pitas kad ne zelis znat
S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!