lipo receno dark
neznam uopce sto bi nadodala na tvoj post, cini mise da si sve reka
ja sam sretna kad sam okruzena svojim dragim prijateljima, koje neizmjerno volim![]()
Raspravljate o temi Kako biti sretan? u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Prije svega moramo se naučiti biti sretni i zadovoljni s malim stvarima, ne težiti savršenstvu, ali isto tako tražiti nove ...
lipo receno dark
neznam uopce sto bi nadodala na tvoj post, cini mise da si sve reka
ja sam sretna kad sam okruzena svojim dragim prijateljima, koje neizmjerno volim![]()
mama jednog curetka
Sreća
Sreca
Sto je sreca, sada znam
to je svaki susret s njim
njegov dah na licu mom
sreca,
njegov korak, njegov glas
njezni poljupci kroz noc
sasvim jednostavno, on
on je sve sto trazim jos
od zivota sada svog
jer s njim dozivjela sam sve
sve o cem djevojka tek sanja
iz prica drugih ljudi, to je sve
sto zivot moze da ti da
kao dio sna
jednog vjecnog sna
sreca
njegov obraz pored mog
samo za njeg stvoren dom
sasvim jednostavno, on
on u meni zivi tu
kao kucaj srca mog
ma kakav bio, on je moj
sa bezbroj svojih sitnih mana
kad svoju srecu nades, onda znaj,
pletu se svi u zivot tvoj
ma sto da rekli sad,
on ce ostat moj
Sreca
Sto je sreca, sada znam
to je svaki susret s njim
njegov dah na licu mom
sreca
njegov obraz pored mog
samo za njeg stvoren dom
sasvim jednostavno, on
moja sreca, to je on
sasvim jednostavno, on.
eto ga, samo se zaljubite i to vam je to
iako se , evo neki slažu s ovim, ja se apsolutno ne slažem!!!
Ne težiti savršenstvu? Nego što? Zavaravati se da je sve u redu spuštanjem letvice očekivanja? To mi zvuči kao očajnički način života.
Ja živim tako da težim savršenstvu, i radujem se svakoj maloj stvari koja mi pokazuje da sam korak bliže savršenstvu, sad , hoću li ja doći do tog savršenstva je upitno ali put kojim se krećem ka tome, gdje vidim na malim stvarima da ja ipak mogu uspjeti je ono što mene čini sretnim
Nije bitan cilj, bitan je put!
Tako je otprilike i kod mene. Moja LOKACIJA govori sve.
Znam da nikada neću biti savršen, ali trudim se koliko mogu.
A i iz ostalog lako se vidi da smo sretni kada su sretni ljudi koje volimo, kada mi nekoga usrećimo... znači kada drugima radimo dobro.
Mislim da je nemoguće na ovom svijetu biti potpuno sretan, i ne moram biti.
I da istina, put je bitan, i samo je jedan pravi put! Ali različit je za sve nas.
Koji sam ku... sad rekao!?
Ma tako nekako! Otrpilike...
Jednostavno, ljubav = sreća.
Odgovor na pitanje za milijun, tj. ovu temu je LJUBAV.
daidza bravo za josipu
dakle, sreća. sreća je u malim stvarima, u sitnicama. kad daš nekome čokoladicu životinjsko carstvo, a za uzvrat dobiješ osmijeh, to je sreća.eto, jednostavno.
što nije sreća: konstantno žaljenje nad nekim nedostižnim il propuštenim stvarima il prilikama.
Kažu...da sve je u našim rukama.
Kažu...da smo mi, ljudi, jedina živa bića na ovome svijetu, koja imaju mogućnost izbora.
Pa zato možemo izabrati sreću.
Teško je, znam.
Treba doseći određeni stupanj svjesnosti da bi se moglo tako jednostavno - izabrati sreću.
Možemo li to?
Lako, za sreću malo treba.
Prema sreći treba da se odnosimo kao prema zdravlju,da uživamo u njoj kad je dobra,da budemo strpljivi kad je loša.Srećan je čovek koji se sa zadovoljstvom pronalazi u buđenju,prepoznaje se onakvim kakvim želi biti.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.