Cina, kao prvo svaka cast na ovoj temi, divim ti se na iskrenosti.Za samo otvorit ovakvu temu, potrebno je puno hrabrosti, i samim time sta si napisala si pokazala sama sebi (ako ne sebi, barem meni i ostalima
) da imas dovoljno samopouzdanja da napises javno ono oko cega smo svi najranjiviji-svojih slabosti,koje svi imamo ali ih skrivamo kao zmija noge. I ja sam prije mislila da su svi bolji, da su jaki, da su kamen i da nikada ne rade greske, da su im zivoti savrseni. Ali sam shvatila da i nije tako, kad sam pocela kuzit ljude i kad su mi se ljudi poceli povjeravat i trazit savjet, jer su ( zamisli ironije) mislili da sam ja jaka.
Ono sta hocu rec je da nitko, ali nitko nije savrsen i svi mi moramo grijesit i grijesimo dok ne naucimo. To je ljudski, i ako se opustis i pustis ljude u svoj zivot ( znam,sa rizikom da te povrijede,mozda i hoce ali viruj mi i to je manje strasno od "skrivanja"), vidit ces da su i oni od krvi i mesa i da imaju svoje nesigurnosti, koje znaju bit i simpaticne jer su ljudske i prirodne. Na kraju krajeva i ona dva brata sta su napravila prvi avion su grijesili i grijesili dok nisu poletili u onom prvom cudu.Eto da su se oni sramili svojih pogresaka, u cemu bi sad milijon ljudi putovalo.
Riskiraj, pogrijesi 100 puta ako treba,ali kad 101 put uspijes pobjedila si!
Cinice sretno, virujem u tebe i virujem da mozes sta hoces.![]()
Ako te post upila sorry, trenutak inspiracije u ranojutarnje sate.![]()

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
Za samo otvorit ovakvu temu, potrebno je puno hrabrosti, i samim time sta si napisala si pokazala sama sebi (ako ne sebi, barem meni i ostalima
) da imas dovoljno samopouzdanja da napises javno ono oko cega smo svi najranjiviji-svojih slabosti,koje svi imamo ali ih skrivamo kao zmija noge. I ja sam prije mislila da su svi bolji, da su jaki, da su kamen i da nikada ne rade greske, da su im zivoti savrseni. Ali sam shvatila da i nije tako, kad sam pocela kuzit ljude i kad su mi se ljudi poceli povjeravat i trazit savjet, jer su ( zamisli ironije) mislili da sam ja jaka.
Eto da su se oni sramili svojih pogresaka, u cemu bi sad milijon ljudi putovalo.