Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: cina isto tako i ja a jel mi vjerujes da po tvojim postovima nikada ne bi zakljucila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-10-07, 10:04   #21 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :(

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
isto tako i ja

a jel mi vjerujes da po tvojim postovima nikada ne bi zakljucila da si nesiguran ?
Pa to je točno ono što je rekao Oggy...preko foruma ti mene ne vidiš...ne vidiš kako izgledam, ne vidiš što nosim, ne vidiš kakvu zuzicu imam, ne vidiš.........

Onda i nema razloga za nesigurnost...krijem se iza svog nicka i smišljam dosjetljive komentare...preko foruma imam vremena smisliti što ću reći, mogu birati pitanja na koja želim dati odgovor...mogu zatvoriti teme koje mi ne pašu...sve to igra ulogu moja cino

Isto tako ni ja za tebe nikad nebi rekao da imaš problema s tim...svaki put me nasmiješ svojim postovima...svima odgovaraš na isti način...ma znaš već kaj mislim
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 15:57   #22 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,254
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
moja cino
Cina moja!

Citat:
Pravi autor: Cina
i vjerujem da ljudima oko sebe dizem zivce vec
Ma jok!

Ne znam što više da ti kažem, a već nisam rekla.

mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-10-07, 19:53   #23 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,104
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
i vjerujem da ljudima oko sebe dizem zivce vec
O čemu ti to? Po ponašanju ovdje na forumu, a djeluješ prirodno (a ne kao netko tko ovdje nešto glumata ili ulizicu ili nekakvog provokatora), ne vidim razloga zašto bi nekome išla na živce, totalno si simpatična i zabavna, i nadasve vedra osoba, ničime nisi naslutila da si nesigurna,dapače čovjek bi baš rekao da si osoba koja zna što želi i koja zna dobiti to što želi.

Al eto svi imamo neke svoje mušice, meni recimo zna bit sjebano kad sam prvi put u nekom društvu obično više šutim nego šta pričam, a kasnije se skroz raspojasam, al jednostavno mi je taj prvi put čudan i to me sjebe dosta puta ali jebiga, svatko ima nešto.

Mislim da jednostavno trebaš samo sebi utuvit u glavu da ne zaostaješ ni u jednom pogledu za drugima (moraš neki put reć sebi mogu ja to, ohrabriti sebe i sl. kao što su ti već neki rekli).
Jednostavno moraš maknut taj stav da si lošija od ostalih iz glave jer je to stvarno bezveze, evo cura si i pol , ko te ne bi ženio

Citat:
da ja nisam vrijedna njih, da sam im dosadna i sl...
Ako si ti dosadna onda ja neznam tko nije dosadan, čitajući tvoje postove nikad mi nije bilo dosadno, dapače uvijek me nasmiju i oraspolože, a mislim da tako i ostale forumaše, jer stvarno ostavljaš dojam vedre i zabavne cure, i stvarno nemaš razloga da sumnjaš u sebe, i itekako si ih vrijedna.

Šta se tiče toga da sve odluke prepuštaš nekome drugome, pokušaj najprije donosit neke sitne odluke sama bez nekakvih savjeta, i vidjet ćeš da će ti ići super, samo kad makneš taj stav da ništa ne možeš sama.

Evo imaš kraj sebe i ljude koji ti vjeruju, koji te podržavaju, dobru frendicu (mamu jel ) i stvarno nema razloga za nesigurnost.

Citat:
Imajte na umu da ovo nije bilo lako napisati pa bih molila ako je ikako moguce...bez glupavih prijedloga, savjeta i tome slicno...
Svaka ti čast šta si ovo napisala,malo tko bi ovako iskreno napisao neke stvari koje uvijek svi skrivaju (a svi imaju neke svoje "mušice" kako ja to kažem). Vidiš , i po tome si bolja od drugih, koji to sigurno ni u ludilu nebi napisali, prema tome ne moraš sumnjati u sebe, nemaš razloga za to.

Eto vidiš , napumpat ćeš ti sebi samopouzdanje, super si cura, samo se ponašaj onako kako i do sada i "uzmi" ono što hoćeš bez straha.

Samo naprijed, najjača si

I drago mi je da nitko ovaj put nije pisao glupe komentare i kao nekakve glupe šale kao što to obično pišu u ovakvim temama

Zadnji Uredio Ive_ri : 27-10-07 u 19:56.
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-10-07, 02:50   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
Skunk je zabranio reputaciju

Buduci da je vise-manje sve receno samo cu dodat jednu izreku;

Želimo li biti sretni, vrlo je važno da što ranije shvatimo da svatko prije svega živi u vlastitoj koži, a ne u mišljenju drugih. (Schopenhauer)
Skunk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 15:36   #25 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

budući da su svi već sve rekli, onda mi samo ostaje podrška preko mreže. i go for it. i još nešto, vidila sam sliku tvoju i jako si lijepa, i pri tom nemislim smišna zgodna i te gluposti, nego stvarno lijepa. i postovi i teme su ti odlični. slijedi svaki savjet koji ti je ovdje dan, i neznam ko je reka Aris il ko već, korak po korak i dođe ti to na svoje a ne postaneš ni svjesna toga.
good luck
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 17:47   #26 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 09-11-06
Godina: 17
Poruka: 3,379
lol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznatlol_lol će uskoro biti poznat

vjeruj u sebe i stoj iza svojih odluka i stavova pa makar i ponekad pogriješila-SVI GRIJEŠIMO. vjeruj u sebe i budi odlučna i malo pomalo ce bit sve bolje.
vec je sve rečeno ovdje
'68 - '99 - '08
lol_lol je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 09:36   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,005
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Tek sad vidim ovu temu(prvi put sam u psihologiji).
Možda da probaš ovo. Svaki put, prije nego kreneš u neku situaciju u kojoj se osjećaš nesigurno, reci sama sebi: niko ne vrijedi više od mene.

Moraš postati svjesna da ni jedan čovjek, bez obzira na to kako izgleda i koja je njegova pozicija, ne vrijedi kao čovijek, više od tebe.

Neki put ja mislim za sebe da sam najnesigurniji na svijetu. Ne pomaže tu alkohol. Pomaže jedino kada se sjetim ovog šta sam ti rekao malo prije.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 10:09   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
KinderLada se izdvaja iz maseKinderLada se izdvaja iz mase

bravo dar čovjek je čovjek, bez obzira na titule koje posjeduje. samo je jedna cina na ovom svitu, jedinstvena i posebna, i u tome niko nije bolji od tebe.
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 23:27   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-07
Poruka: 222
h.poirot se izdvaja iz maseh.poirot se izdvaja iz mase

Zajebite vi sve ali ja bi s cinom i adolonom prvi na Takvi ljudi su mi najdraži
Odgovori sa citatom
Star 31-10-07, 23:54   #30 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

malo sam se kasno uključio u temu i vidim ogromnu hrpu dobrih savjeta i pozitivnih pogleda. ali idem ipak nešto napisati.

osjećao sam se slično ovomu što si napisala ali danas to imam samo u tragovima (neka procijene oni koji su me upoznali ).
nesigurnost je isparila zahvaljujući obitelji i prijateljima, nekim stvarima koje sam postigao uloživši puno truda..

a ključ je zapravo u tvojoj glavi - u postavljanju ciljeva i vrednovanju postignutoga, u ocjenjivanju sebe i drugih, usporedbe onoga što jesi s onim što želiš biti..

na kraju - ovo razmišljanje o vezama - da nisi dovoljno dobra za nekoga. to zaboravi!
moraš sebe voljeti i cijeniti najprije, pa će onda i drugi.

ma bit će sve okay. koliko te mogu skužiti putem ovog foruma, velike stvari su pred tobom.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nesigurnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108