| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: cina isto tako i ja a jel mi vjerujes da po tvojim postovima nikada ne bi zakljucila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Citat:
Onda i nema razloga za nesigurnost...krijem se iza svog nicka i smišljam dosjetljive komentare...preko foruma imam vremena smisliti što ću reći, mogu birati pitanja na koja želim dati odgovor...mogu zatvoriti teme koje mi ne pašu...sve to igra ulogu moja cino ![]() Isto tako ni ja za tebe nikad nebi rekao da imaš problema s tim...svaki put me nasmiješ svojim postovima...svima odgovaraš na isti način...ma znaš već kaj mislim ![]()
__________________ ...i do it because i can, i can because i want to, i want to because YOU SAID I COULDN'T DO IT!!! | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( O čemu ti to? Po ponašanju ovdje na forumu, a djeluješ prirodno (a ne kao netko tko ovdje nešto glumata ili ulizicu ili nekakvog provokatora), ne vidim razloga zašto bi nekome išla na živce, totalno si simpatična i zabavna, i nadasve vedra osoba, ničime nisi naslutila da si nesigurna,dapače čovjek bi baš rekao da si osoba koja zna što želi i koja zna dobiti to što želi. Al eto svi imamo neke svoje mušice, meni recimo zna bit sjebano kad sam prvi put u nekom društvu obično više šutim nego šta pričam, a kasnije se skroz raspojasam, al jednostavno mi je taj prvi put čudan i to me sjebe dosta puta ali jebiga, svatko ima nešto. Mislim da jednostavno trebaš samo sebi utuvit u glavu da ne zaostaješ ni u jednom pogledu za drugima (moraš neki put reć sebi mogu ja to, ohrabriti sebe i sl. kao što su ti već neki rekli). Jednostavno moraš maknut taj stav da si lošija od ostalih iz glave jer je to stvarno bezveze, evo cura si i pol , ko te ne bi ženio Ako si ti dosadna onda ja neznam tko nije dosadan, čitajući tvoje postove nikad mi nije bilo dosadno, dapače uvijek me nasmiju i oraspolože, a mislim da tako i ostale forumaše, jer stvarno ostavljaš dojam vedre i zabavne cure, i stvarno nemaš razloga da sumnjaš u sebe, i itekako si ih vrijedna. Šta se tiče toga da sve odluke prepuštaš nekome drugome, pokušaj najprije donosit neke sitne odluke sama bez nekakvih savjeta, i vidjet ćeš da će ti ići super, samo kad makneš taj stav da ništa ne možeš sama. Evo imaš kraj sebe i ljude koji ti vjeruju, koji te podržavaju, dobru frendicu (mamu jel ) i stvarno nema razloga za nesigurnost.Citat:
Eto vidiš , napumpat ćeš ti sebi samopouzdanje, super si cura, samo se ponašaj onako kako i do sada i "uzmi" ono što hoćeš bez straha. Samo naprijed, najjača si I drago mi je da nitko ovaj put nije pisao glupe komentare i kao nekakve glupe šale kao što to obično pišu u ovakvim temama Zadnji Uredio Ive_ri : 27-10-07 u 19:56. | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,940
![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Buduci da je vise-manje sve receno samo cu dodat jednu izreku; Želimo li biti sretni, vrlo je važno da što ranije shvatimo da svatko prije svega živi u vlastitoj koži, a ne u mišljenju drugih. (Schopenhauer) |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( budući da su svi već sve rekli, onda mi samo ostaje podrška preko mreže. i go for it. i još nešto, vidila sam sliku tvoju i jako si lijepa, i pri tom nemislim smišna zgodna i te gluposti, nego stvarno lijepa. i postovi i teme su ti odlični. slijedi svaki savjet koji ti je ovdje dan, i neznam ko je reka Aris il ko već, korak po korak i dođe ti to na svoje a ne postaneš ni svjesna toga. good luck ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,379
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( vjeruj u sebe i stoj iza svojih odluka i stavova pa makar i ponekad pogriješila-SVI GRIJEŠIMO. vjeruj u sebe i budi odlučna i malo pomalo ce bit sve bolje. vec je sve rečeno ovdje ![]()
__________________ CHAMPIONS OF EUROPE '68 - '99 - '08 |
| | |
| | #27 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Tek sad vidim ovu temu(prvi put sam u psihologiji). Možda da probaš ovo. Svaki put, prije nego kreneš u neku situaciju u kojoj se osjećaš nesigurno, reci sama sebi: niko ne vrijedi više od mene. Moraš postati svjesna da ni jedan čovjek, bez obzira na to kako izgleda i koja je njegova pozicija, ne vrijedi kao čovijek, više od tebe. Neki put ja mislim za sebe da sam najnesigurniji na svijetu. Ne pomaže tu alkohol. Pomaže jedino kada se sjetim ovog šta sam ti rekao malo prije. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-07
Poruka: 125
![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( bravo dar čovjek je čovjek, bez obzira na titule koje posjeduje. samo je jedna cina na ovom svitu, jedinstvena i posebna, i u tome niko nije bolji od tebe. ![]()
__________________ Either love me completley, either just leave. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| kralj disko-čage Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,900
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( malo sam se kasno uključio u temu i vidim ogromnu hrpu dobrih savjeta i pozitivnih pogleda. ali idem ipak nešto napisati. osjećao sam se slično ovomu što si napisala ali danas to imam samo u tragovima (neka procijene oni koji su me upoznali ).nesigurnost je isparila zahvaljujući obitelji i prijateljima, nekim stvarima koje sam postigao uloživši puno truda.. a ključ je zapravo u tvojoj glavi - u postavljanju ciljeva i vrednovanju postignutoga, u ocjenjivanju sebe i drugih, usporedbe onoga što jesi s onim što želiš biti.. na kraju - ovo razmišljanje o vezama - da nisi dovoljno dobra za nekoga. to zaboravi! moraš sebe voljeti i cijeniti najprije, pa će onda i drugi. ma bit će sve okay. koliko te mogu skužiti putem ovog foruma, velike stvari su pred tobom. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: nesigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:37.

Cina moja!

) i stvarno nema razloga za nesigurnost.

i još nešto, vidila sam sliku tvoju i jako si lijepa, i pri tom nemislim smišna zgodna i te gluposti, nego stvarno lijepa. i postovi i teme su ti odlični. slijedi svaki savjet koji ti je ovdje dan, i neznam ko je reka Aris il ko već, korak po korak i dođe ti to na svoje a ne postaneš ni svjesna toga.
Takvi ljudi su mi najdraži
).
Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj