| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Super hrabra tema. Treba imati hrabrosti tako se izložiti. Neznam kaj da ti kažem, sve je već rečeno, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Super hrabra tema. Treba imati hrabrosti tako se izložiti. Neznam kaj da ti kažem, sve je već rečeno, ključ je samo u tvojoj glavi i jedino ti sama možeš i dovoljno si vrrijedna donositi odluke koje su vezane uz tebe samu. Ja sam prije isto bila strašno nesigurna, a i sad se ponekada javi. Mučila me kilaža, iako nikada još nisam prešla tih 50 kg; mučilo me da nisam dovoljno "pametna" u smislu da moja riječ nema potrebnu težinu i značenje...znalo se naći svega po malo. Neznam kako me prošlo, ali drago mi kaj je; valjda sam toliko željela biti viđena od drugih, a nedopustiti da se bilo tko približi. Samo se opusti i polako, sve dođe na svoje mjesto.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| MrCina | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( evo ovako...otkad sam otvorila ovu temu trudim se, stvarno se trudim promjeniti nacin razmisljanja- shvatiti da ja nisam nista manje vrijedna od drugih... i tako par dana sam ok, sve dok mi ne dodje neka kriza-recimo to tako... tada samu sebe ubijem od razmisljanja, pustim da me uhvate crne misli i zablokiram...opet sam ona stara ![]() recimo neki dan- osjecala sam se u jednom trenutku tako lijepom- a poslije sam se sama sebi smijala sto sam to uopce i pomislila (ima smisla to ? )necu odustati od svega...znam da moram zavoljeti samu sebe - a isto tako znam da se to nece dogoditi tako brzo...moram se samo malo opustiti i ne razmisljati toliko o svemu, ne misliti da kad negdje dodjem svi ljudi bulje u mene i onda mi se smiju poslije.... ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 22.... |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,618
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( svatko ima svoje žute minute, kao kad nas “uhvati” nešto, crne misli itd... nitko nije savršen i svatko je lijep, svatko na svoj način. Vjeruj u sebe i samo naprijed i nikad se nemoj predati. pogledaj oko sebe i sama sebi i vidi kakvih sve ljudi ima i sama sebi reci “ja sam najljepša” ili šta već U životu se ne treba ničeg bojati. Treba samo razumjeti.- Marie Curie Onaj tko se sam sebe boji, ne treba se bojati ničega drugoga.- Portugalska mudrost i svaka čast da odlučiš otvoriti temu o ovome
__________________ 20LEGEND |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Citat:
Znaš što mi je jednom frendica rekla,kao da sam previše opsjeduta sobom i da prestanem više razmišljat o svom izgledu da izgledam čist ok i da uostalom nije važno kako tko izgleda nego koliko je netko pametan u glavi i kako se odnosi prema drugim ljudima! Kužim da ti je teško,al mislim da nemaš stvarno razloga brinut kak izgledaš zato kaj bi svaki dečko bio ponosan da te ima za curu!A za druge ne moraš brinut,i ako ti se učini da ti se netko smije,ne smiju se tebi nego vjerojatno nečijoj provali u društvu! A način da podigneš samopouzdanje,mislim da se samo trebaš javit wolfu on ti je super u tom! ![]() Šalim se znam da češ naučit voljet samu sebe samo zato kaj si super i draga cura i svi te oko tebe vole,nema razloga da ti budeš drukčijeg mišljenja od njih! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( cino pa jel ti vidiš koliko te mi svi volimo nemoj nam reći da smo baš svi u zabludi i da nismo uočili kako si jedna slatka ,umiljata , duhovita , druželjubiva draga cura sa puno puno lijepih osobina ![]()
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nesigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:35.

tada samu sebe ubijem od razmisljanja, pustim da me uhvate crne misli i zablokiram...opet sam ona stara 
)

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!