| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Cina, svaka čast na temi, zbilja hrabro... Iznenadio sam se kako puno pametnih odgovora ima... svaka čast Drž se...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,478
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( ..baš si nešto razmišljam , Cina ti si otvaranjem ove teme u stvari pokazala koliko si snažna , imala si petlje da ne kažem mud. izreći na glas svoju slabost i svi smo ti se zbog toga naklonili ... zašto , jedan za drugim smo priznali da tu nesigurnost svi osjećamo , svatko u nekom svom trenutku ... i svako od nas se čupa iz toga kako zna i umije ne sumnjam da ćeš i ti pronaći svoj način ![]()
__________________ -misic- |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( ono što sm pročitala sviđa mi se,ljudi dobro kažu. a ja ću reći samo da su ljudi svakojaki i da se u životu treba znati i nažalost mora se izboriti za sebe.jer kakvim se smatraš i drugi će te. bila sam i ja jednom takva ali sam shvatila da ako se ne zauzmem za sebe da to neće nitko. i na kraju svaki čovjek u sebi nosi svoje kvalitete i svi smo šaljivi,pametni i lijepi na svoj način.međutim najbitnija ja duša,srce i ima mnogo onih koji zaboravljaju da ga imaju pa onda ranjavaju druge i udaraju gdje boli.i onda se znamo osijećati svakako.moraš promijeniti samo stav i bit će dobro.puno nas je ovdje i ne poznajemo se mnogi lično pa svejedno smatramo te kvalitetnom osobom mnogi a to je velika stvar,kada imaju takvo mišljenje o tebi ljudi koji te poznaju isključivo iz tvojih postova tj.riječi. pozdrav i sve će ić s vremenom na bolje samo malo više vjere u sebe i to što jesi
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #45 (permalink) |
| MrCina | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( zadnjih dana sam strasno...imala decka kojemu je bio problem valjda, potrositi 40 lipa za mene...nisam ni sanjala da netko koga do nedavno nisam ni poznavala moze toliko utjecati na mene...toliko mi srozati samopouzdanje i uciniti da se osjecam bezvrijedno (da nisam vrijedna ni poruke )trudila sam se drzati to u sebi i misliti da me bas boli briga...ali uzas...kao zombi sam...
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Jedino što ti mogu reći makar znam da te to neće utješiti je slijedeće: Shvati da muska ekipa tvojih godina je toliko munjena i zašamarana hormonima da ne razmisljaju o ničemu nego samo o sebi. je im to za zamjeriti, ali nije i za ne razumjeti. Moj savjet ti je da se okanes "balavaca" i krenes prema ekipi koja je 2-3 godine starija od tebe. I naravno, hladne glave i ne srljati i davati cijelu sebe dok ne vidis da je to to. A s druge strane ako vec ulazis u vezu sa svojih godišnjakom ti vodi konce veze, nemoj se prepustiti da budes njegova marioneta. Tako ćeš uvijek biti spremna na sve. I za kraj: Jebi ga mala, život je nekad jebeno govno. Zagrizi, nasmij se i sjeti da ima i gorih okusa na svijetu...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #47 (permalink) |
| o®iđiđi Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( ako netko u toj priči nije vrijedan, onda je to on. glavu gore, mala. drž' se! ![]() kaj ti je, već ćeš naći nekoga tko će ti skidati zvijezde s neba. i zato ne smiješ trošiti vrijeme na ovakve bezveznjake. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Bez brige.. iako nisam nešto puno starija od tebe znam da se samopouzdanje gradi godinama, i vrlo često nam ga sruši netko sasvim nevažan, i onda opet sve nanovo... u teoriji znam da mi ne treba nikakav muškarac i ničija potvrda da bi se dobro osjećala u svojoj koži i da bi znala koliko vrijedim, ali nekad to nije baš tako lako. Samo ti mogu reći da znam da će se pojaviti netko zbog koga ćeš se osjećati kao princeza, a dotad.. radi na sebi, tj. svaki dan se podsjeti što sve voliš na sebi i zbog čega si posebna i drukčija od drugih, zavoli sebe, i ne dozvoli nijednoj muškoj osobi da te navede da te stvari zaboraviš. Jer nijedan nije toga vrijedan. (znam da je lako reći, a teže to napraviti) Zadnji Uredio Wamp : 18-12-07 u 15:19. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( sve što ja mogu reći je da potpisujem ovo troje meni dragih forumaša iznad...jer ne bi sad htio otkrivati toplu vodu i ponavljati nešto što je već napisano cina...GO AHEAD GIRL WITHOUT FEAR!
__________________ |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| MrCina | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Citat:
i onda dodjem kuci, totalno samu sebe unistim od razmisljanja ![]()
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nesigurnost |
« Diskriminacija
|
Maska »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:18.

izreći na glas svoju slabost i svi smo ti se zbog toga naklonili ... zašto , jedan za drugim smo priznali da tu nesigurnost svi osjećamo , svatko u nekom svom trenutku ... i svako od nas se čupa iz toga kako zna i umije ne sumnjam da ćeš i ti pronaći svoj način 

)