Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: cina upravo to...neki dan sam bas pomislila i rekla legici :"Ma nije on mene vrijedan&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-12-07, 14:50   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :(

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
upravo to...neki dan sam bas pomislila i rekla legici :"Ma nije on mene vrijedan"
i onda dodjem kuci, totalno samu sebe unistim od razmisljanja
ako te sta tješi tako sam ja u tvojim godinama. Od tada mrzim Crvenu Jabuku. Uvijek sam to slušao kad sam bio u depri
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 14:53   #52 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,233
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
upravo to...neki dan sam bas pomislila i rekla legici :"Ma nije on mene vrijedan"
Nisi jedina, sve smo takve, kad se zaljubiš ili te povrijedi netko u kog si imala povjerenja svo ono samopouzdanje (ili ono malo) koje si imala pada u vodu.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 14:54   #53 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Nisi jedina, sve smo takve, kad se zaljubiš ili te povrijedi netko u kog si imala povjerenja svo ono samopouzdanje (ili ono malo) koje si imala pada u vodu.
Malo bi ispravio ako je moguće.
Svi smo takvi...
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 16:18   #54 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,272
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

Citat:
zadnjih dana sam strasno...imala decka kojemu je bio problem valjda, potrositi 40 lipa za mene...nisam ni sanjala da netko koga do nedavno nisam ni poznavala moze toliko utjecati na mene...toliko mi srozati samopouzdanje i uciniti da se osjecam bezvrijedno (da nisam vrijedna ni poruke )

trudila sam se drzati to u sebi i misliti da me bas boli briga...ali uzas...kao zombi sam...
Svaka ti čast što si napisala ovo. Mislim da bi malo tko napisao ovdje što ga muči. A svi mi imamo ponekad neke svoje turobne osjećaje koje nastojimo potisnuti ali ne možemo.

Takav dečko te nije vrijedan. I nemoj dopustiti da ti on uništava samopouzdanje, nema potrebe za to, jer on nije vrijedan tvog poštovanja.

Evo koliko sam te ja upoznao u ovih par dana po forumu ti si mi među par najsimpatičnijih cura i stvarno si uvijek vesela i spremna za dobru zajebanciju ovdje i ne vidim razloga zašto bi ti dopuštala da te netko gazi.

Znam kako zna bit teško kad ti se netko sviđa, a on te ne šljivi pet posto i ponaša se prema tebi kao prema nečem nevažnom i nebitnom.
Ali jednostavno shvati da ima tako puno drugih dečkiju koji će za tebe skidati zvijezde s neba.

Jer ti to zaslužuješ, ti si toga vrijedna.

Samo se razvedri i kreni dalje, sigurno će naići netko tko će biti vrijedan tvog poštovanja i tvoje ljubavi
Star 18-12-07, 17:25   #55 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

lagano padam..vidi se kraj...

kuish..npr recimo na mene in rl nitko uopće ne obracha pazhnju..
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 18:42   #56 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Svi su sve lijepo napisali, nemam ništa za dodat, osim da ne razmišljaš o tom dečku i da ideš polagano dalje.

Vuxs, možda ti ne želiš da te ljudi primjećuju.
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 19:31   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
jooj to zensko razmisljanje, analiziranje jednostavno UBIJA ja sebi dam posla u takvim situacijama ili si nadjem nekakvu igricu koja mi ne dozvoljava da mislim o necemu drugome jer nema smisla ubijati se mislima.. ne unistava te on, nego se ti sama unistavas kad tako razmisljas, zato otjeraj te misli kako god mozes, ionako nemas koristi od njih i drzi se, zivot je prekratak da bi potrosila dan zaokupljena crnim mislima
Star 19-12-07, 09:03   #58 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

Citat:
Pravi autor: LPK Pogledaj Poruke
Svi su sve lijepo napisali, nemam ništa za dodat, osim da ne razmišljaš o tom dečku i da ideš polagano dalje.

Vuxs, možda ti ne želiš da te ljudi primjećuju.
da ali sam tak sirok da me primjecuju
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 13:25   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

potpuno se slažem sa svim kaj je napisala wamp!!
predobro je to sročila!

ja ću ti savjetovat samo jedno!!

zavoli sebe! znam da to zvuči smiješno al to je jako dobar način da se riješiš nesigurnosti! trebaš promijenit način razmišljanja. trebaš sebe stavit na prvo mjesto! trebaš sama sebi postat najbolja najljepša i sve najnajnaj(ak već nisi)! da me krivo ne shvatiš ne smiješ se "napuhat" već sama sebi postat najvažnija i kad to uspiješ kad samu sebe staviš na prvo mjesto vidjet ćeš kak će te to promijenit! kad sebi postaneš najvažnija steći ćeš i sigurnost i onda ti je samo nebo granica!

al stvarno ozbiljno mislim!
vidjet ćeš kak će se dečki poput tvojeg bivšeg odmah drugačije ponašat prema tebi! više te neće "uzimat" zdravo za gotovo!

probaj...

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-07, 13:46   #60 (permalink)
Celebrity

Datum registracije: 14-04-06
Godina: 22
Poruka: 1,611
deedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavandeedee00 je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku deedee00 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku deedee00

ljudi su zločesti i ne smijes im dopustiti da se naslađuju! postoji jedno vazno pravilo kako se postaviti u drustvu! trebalo mi je neko vrijeme da ga savladam i da skuzim da stvarno pali!koliko god da si nesigurna to nikad ne smijes pokazati!ljudi te doživljavaju onako kako se ti postavis! ako sama počnes naglasavati svoje mane i nesigurnosti i oni ce se uloviti za njih!

sigurno si barem jednom vidjela neku curu,koja nije nista posebno lijepa i nista posebno pametna,a svi o njoj pricaju kao da je sve naj!ljudi cijene malu dozu nenametljive umisljenosti (pa makar i lazne),s jedne strane je preziru,a s druge joj se dive!
prestani se opterećivati drugima i počni misliti na sebe! dečki,ma to ne zelim ni cuti,da se ti osjecas jadno šta je on glupi škrtac??? hello!!!! pa samo možes biti sretna sto si ga se rijesila!
šta bi ikad bila sretna s takvim tipom? on nije takav zbog tebe,on je jednostavno prirodno sjeban! znaci jedna budala manje!

ali ako zelis da te drugi cijene moras se nauciti prvo sama cijeniti! pogledaj malo oko sebe! shvati,sretna si! lijepa si,pametna,zdrava,sta ti fali?

ja sam nedavno imala nesrecu i prakticki sam si sjebala noge! i sta,sad bi trebala pasti u depresiju! ma jebes suknje,ionako su uske traperice vise sexi!

ako sama sebi ne pomognes nece ti nitko!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nesigurnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111