| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Joj i ja sam padala u te faze nesigurnosti , nedostatak samopouzdanja.I mogu reći da sam baš u poslednjih mesec ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 22
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Joj i ja sam padala u te faze nesigurnosti , nedostatak samopouzdanja.I mogu reći da sam baš u poslednjih mesec dana bila takva, ali ravno mesec dana...I sad se borim sa tim, ali najviše pomaže razgovor sa nekim ko te bezgranično voli (sestra , brat, mama , tata ili drugarica ili dečko) .Imala sam krizu na fakultetu , svadje sa dečkom, prestanak druženja sa dobrom drugaricom...i gomilu nekih stvari koje su se tako odjednom desile i sručile se na mene. I bilo je teško... Ali učim da izmedju ostalog volim sebe, da više cenim sebe , i ono što već imam...Malo se i ja dovodim u red. Tako da Cino glavu gore, i pokušaj da to shvatiš kao neki loš period i radi na tome da tako i bude ubuduće.
__________________ ♥ |
| | |
| | #62 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( pobijediti godinama i odrastanjem..e to ti je to..
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( ehh, i meni se ovo zna događat... baš ta majkojebena glupa nesigurnost... i tak s ljudima, i onda im onak u očima vidim da sam im bezveze il kaj vech! al to samo ponekad, a ponekad sam i presigurn.. čak i bez pokriča ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| MrCina | Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :( Citat:
jao, jao koji sam ja blento ![]() nisam vec dugo ovdje pisala...al eo neki dan sam srela tog decka i doslo mi da se smijem sama sebi kakav sam baksuz bila coece, prvo mi je trebalo neko vrijeme da se sjetim kak se zove on a kad se sjetim samo kak sam plakala- trš, trš ![]() ma sta poruke ??? ja sam vrijedna mms-a, mozda cak i poziva ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 43.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nesigurnost |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

Moderna frizura, zlatni lanac, sat; čizmica na petu - pa ti si disko-kralj

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.
)