Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Kako pobjediti nesigurnost ? :( u Znanost forumu; Joj i ja sam padala u te faze nesigurnosti , nedostatak samopouzdanja.I mogu reći da sam baš u poslednjih mesec ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-12-07, 14:39   #61 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 22
Poruka: 3,326
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Kako pobjediti nesigurnost ? :(

Joj i ja sam padala u te faze nesigurnosti , nedostatak samopouzdanja.I mogu reći da sam baš u poslednjih mesec dana bila takva, ali ravno mesec dana...I sad se borim sa tim, ali najviše pomaže razgovor sa nekim ko te bezgranično voli (sestra , brat, mama , tata ili drugarica ili dečko) .Imala sam krizu na fakultetu , svadje sa dečkom, prestanak druženja sa dobrom drugaricom...i gomilu nekih stvari koje su se tako odjednom desile i sručile se na mene. I bilo je teško...

Ali učim da izmedju ostalog volim sebe, da više cenim sebe , i ono što već imam...Malo se i ja dovodim u red.
Tako da Cino glavu gore, i pokušaj da to shvatiš kao neki loš period i radi na tome da tako i bude ubuduće.
Star 26-12-07, 14:47   #62 (permalink)
..-..

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,548
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

pobijediti godinama i odrastanjem..e to ti je to..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-12-07, 15:51   #63 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
pobijediti godinama i odrastanjem..e to ti je to..
i juice-votkom.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 07:22   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-08-07
Godina: 24
Poruka: 487
dzonni se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dzonni Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dzonni

ehh, i meni se ovo zna događat... baš ta majkojebena glupa nesigurnost... i tak s ljudima, i onda im onak u očima vidim da sam im bezveze il kaj vech!
al to samo ponekad, a ponekad sam i presigurn.. čak i bez pokriča
Odgovori sa citatom
Star 18-04-08, 07:28   #65 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,027
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
zadnjih dana sam strasno...imala decka kojemu je bio problem valjda, potrositi 40 lipa za mene...nisam ni sanjala da netko koga do nedavno nisam ni poznavala moze toliko utjecati na mene...toliko mi srozati samopouzdanje i uciniti da se osjecam bezvrijedno (da nisam vrijedna ni poruke )

jao, jao koji sam ja blento

nisam vec dugo ovdje pisala...al eo neki dan sam srela tog decka i doslo mi da se smijem sama sebi kakav sam baksuz bila coece, prvo mi je trebalo neko vrijeme da se sjetim kak se zove on
a kad se sjetim samo kak sam plakala- trš, trš

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
(da nisam vrijedna ni poruke )
ma sta poruke ??? ja sam vrijedna mms-a, mozda cak i poziva

43....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nesigurnost

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108