| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi kako potisnuti emocije??? u Znanost forumu; Organizam, točnije mozak i sama psiha se na taj način brani protiv nekakve traume, stresa, da potiskuje emocije, događaje itd. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? Organizam, točnije mozak i sama psiha se na taj način brani protiv nekakve traume, stresa, da potiskuje emocije, događaje itd. A ako to radimo sami svjesno, pogoršavamo situaciju. U oba slučajapotrebna je psihološka pomoć, jer u suprotnome dolazi do sve većih problema
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 57
![]() | Re: kako potisnuti emocije??? pa evo primjer..... ako napravim neku grešku npr. kad igramo nogometa....ja popizdim....ispsujem sve Svete,sve igrače,nabijam lopte i razbijam.....pa evo drugačije pitanje...kako kontrolirati bijes??? |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? duboko diši, i sam sebi govori smiri se, smiri se. a onda zvizni jedan apaurin sa ljutom. hehehhe šala autosugestija, sve je u glavici.onoj gornjoj naravno a ponekad i u donjoj hehehhe![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? čuj, nisam psiholog niti psihijatar ali evo što mislim. možda nije loš taj nogomet kao ispušni ventil. tipa bolje tamo nego na poslu ili na faksu na primjer. s druge strane, ne znam je li to iskaljivanje bijesa donijelo više štete nego koristi - tipa svađe sa suigračima ili obračun, jesi li ozlijedio nekoga ili razbio nešto. ako je toga bilo, svakako trebaš više razmišljati o negativnim posljedicama svojih ispada. možda ćeš onda u trenucima bijesa ipak osvijestiti i neku odgovornost za svoje postupke. u svakom slučaju, ako imaš samo 21 godinu kako piše, trebao bi se zapitati koji su ti izvori stresa u životu te zašto tako mlad imaš tako slabe živce i kratak fitilj. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 532
![]() | Re: kako potisnuti emocije??? ovo je dobro napisano ![]()
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? probaj posjetiti planet Vulcan.... možda pomogne zanosna ljepotica T'Pol
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? Slažem se s Nefertiti A zašto bi potiskivao emocije? Takav si kakav si, ako bi to kojim slučajem zbog nekog radio, odjebi ga jer te ne cijeni onakvog kakav si, naravno ako je takav slučaj jer ne znam o čemu je točno riječ
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 30-12-07 u 03:56. |
| | |
![]() |
| Tagovi: emocije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.

a ponekad i u donjoj hehehhe