| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi kako potisnuti emocije??? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Greg Oden molim sve koji mi mogu pomoći jer imam velikih problema sa time..... hmm.. ja imam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-08 Godina: 24
Poruka: 10
![]() | Re: kako potisnuti emocije??? Emocije pokazujemo svaki dan iznova, svaki sat, svaki minut, sekundu...Sve se to primjeti..potiskujemo samo one emocije kojih nas je strah, a neke blaže emocije lako pokažemo, no ne trebamo se stidjeti pokazati ih, jer isplivat će one same, znaju put, i obično isplivaju u najnezgodniji tren za nas..Zato ih je bolje ispoljiti odmah..recimo, smijeh..kroz smijeh se može ispoljiti puno emocija, i treba ga iskoristit za to. Ljudi su po prirodi emotivna bića, svaki od nas. neki malo vi9še to pokazuju, a neki drže u sebi, no, svi mi plačemo kad smo tužni, smijemo se kad smo sretni, crvenimo se kad nas poljubi osoba u kopju smo zaljubljeni...a da nije tako, ništa ne bi bilo u redu. Zato, ne sramite se emocija, one su u prirodi nas ljudi... |
| | |
| | #26 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? Citat:
Citat:
![]() Ja bih voljela znati pokazivati emocije, bijesniti i plakati pred drugima onda kada sam bijesna i kada mi se plače. Ali ne znam kako da to naučim. Valjda se toliko bojim negativnih emocija da je lakše potisnuti ih i na taj način lagati ne samo drugima, nego i samoj sebi. ![]() | ||
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako potisnuti emocije??? zašt potiskivat?? to nikako nemože bit dobro... treba se naučit nosit snjima... naučit ih prepoznavat pravo i regirat pravilno... emocionalno inteligentno! ee.. onda je to zdrav duh ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,546
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako potisnuti emocije??? nikako...to nije zdravo...najbolje je sve reći i pokazati pa kako ispalo...ja to radim zadnjih godinu dana i istina nekad mi je bed što sam rekao što osjećam ali sam miran jer znam da nemam za čime žaliti i tako mi je glava tiša.... nema razbijanja glave što bi bilo da je bilo...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: emocije |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.