| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Koliko smo psiholozi u životu? u Znanost forumu; ...Primjećujem naručito u zadnje vrijeme kako ljudi učine razne gluposti u svojim životima(ima ih dosta u mojoj okolini)...koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Koliko smo psiholozi u životu? ...Primjećujem naručito u zadnje vrijeme kako ljudi učine razne gluposti u svojim životima(ima ih dosta u mojoj okolini)...koje im nanesu određene posljedice u životu zbog kojih spaštaju...a možda su se iste mogle izbjeći da se malo promislilo o postojećoj situaciji...odnosno da se navrijeme procijene moguće posljedice a i ljude koji su eventualno sudionici u svemu tome... Razlog postavljanja ove teme je i taj što sam nedavno bio promatrač jedne takve situacije u kojoj se već toliko lošeg desilo a još sve nije završilo i to sve zbog nepromišljenosti barem dviju osoba koje su lančanom reakcijom svoje gluposti uvukle i druge ljude u to a drami se ne nadzire kraj ... Volio bi čuti vaša mišljenja kao i iskustva vezano zatu temu..![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Ima puno u današnje vrijeme takvih stvari ,prevladava materijalnost a ne ljudska duhovnost da bi se učilo na greškama treba najprije sebe prevladati da bi se znao postaviti prema drugomu jer danas su sve granice izbrisane i ljudi su u stanju učiniti sve i svašta drugomu.Ima puno primjera za to ,a neznam koje je prirode tvoj slučaj da bi ti navela svoj,ajd malo pojasni |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Citat:
...otprilike je to-to...zbog dužine priče mnoge detalje sam izostavio.....na kraju isprika zbog dužine teksta... | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Citat:
Hvala ti na savjetu....ali sam se već odmaknuo od toga koliko je moguće....nažalost nije u potpunosti moguće .....šteta netko će tu stradat a bojim se da najviše ono malo dijete.....nevjerovatno...ljudi su poludjeli.....Ako još netko ima kakav primjer ljudske gluposti zbog nerazmišljanja o posljedicama....tu je prilika da to podjeli s nama....![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
![]() | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Ovo je toliko teško da od cijele zavrzlame dijete pada u drugi plan . Kulminacija događaja u ovoj drami će odredit smijer djetetova života i nikako mu neće biti lako ali bog misli na sve nas. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Koliko smo psiholozi u životu? To su jako zanimljive priče u kojima se ne zna tko koga i zašto i gdje svatko svakoga...Meni to liči na našu političku stvarnost i društvo. Sex je univerzlana aktivnost i sve se time rješava. Npr. netko te naljuti, a ti mu j---majku, on tebi sestru, ti njemu ženu. onda on opet tebi ženu, a tvoja žena njegovu ženu... Nije čudo što je Freud baš na Balkanu dobio gllavne ideje za svoju teoriju. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-12-07 Lokacija: rijeka Godina: 37
Poruka: 32
![]() | Re: Koliko smo psiholozi u životu? ma! ide mi na živce kako ljudi ne razmišljaju! da je promislit prije nego se nešto napravi, svijet bi bio malo bolji... a pogotovo mi nije jasno kako ne misle na klince... djeci na taj način mogu zaje... život! ali očito ih nije briga.... sebično ako mene pitaš!
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, psiholozi, zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

...Primjećujem naručito u zadnje vrijeme kako ljudi učine razne gluposti u svojim životima(ima ih dosta u mojoj okolini)...koje im nanesu određene posljedice u životu zbog kojih spaštaju...a možda su se iste mogle izbjeći da se malo promislilo o postojećoj situaciji...odnosno da se navrijeme procijene moguće posljedice a i ljude koji su eventualno sudionici u svemu tome... Razlog postavljanja ove teme je i taj što sam nedavno bio promatrač jedne takve situacije u kojoj se već toliko lošeg desilo a još sve nije završilo i to sve zbog nepromišljenosti barem dviju osoba koje su lančanom reakcijom svoje gluposti uvukle i druge ljude u to a drami se ne nadzire kraj
... Volio bi čuti vaša mišljenja kao i iskustva vezano zatu temu..

Hvala ti na savjetu....ali sam se već odmaknuo od toga koliko je moguće....nažalost nije u potpunosti moguće