Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Koliko smo psiholozi u životu? u Znanost forumu; ...Primjećujem naručito u zadnje vrijeme kako ljudi učine razne gluposti u svojim životima(ima ih dosta u mojoj okolini)...koje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-07-07, 02:07   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 3,655
TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1
Koliko smo psiholozi u životu?

...Primjećujem naručito u zadnje vrijeme kako ljudi učine razne gluposti u svojim životima(ima ih dosta u mojoj okolini)...koje im nanesu određene posljedice u životu zbog kojih spaštaju...a možda su se iste mogle izbjeći da se malo promislilo o postojećoj situaciji...odnosno da se navrijeme procijene moguće posljedice a i ljude koji su eventualno sudionici u svemu tome... Razlog postavljanja ove teme je i taj što sam nedavno bio promatrač jedne takve situacije u kojoj se već toliko lošeg desilo a još sve nije završilo i to sve zbog nepromišljenosti barem dviju osoba koje su lančanom reakcijom svoje gluposti uvukle i druge ljude u to a drami se ne nadzire kraj ... Volio bi čuti vaša mišljenja kao i iskustva vezano zatu temu..
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 21:17   #2 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 338
gollum007 se izdvaja iz mase
Re: Koliko smo psiholozi u životu?

Ima puno u današnje vrijeme takvih stvari ,prevladava materijalnost a ne ljudska duhovnost da bi se učilo na greškama treba najprije sebe prevladati da bi se znao postaviti prema drugomu jer danas su sve granice izbrisane i ljudi su u stanju učiniti sve i svašta drugomu.Ima puno primjera za to ,a neznam koje je prirode tvoj slučaj da bi ti navela svoj,ajd malo pojasni
gollum007 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-07-07, 23:16   #3 (permalink)
Akademik Foruma

TigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznatTigarZG1 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
Ima puno u današnje vrijeme takvih stvari ,prevladava materijalnost a ne ljudska duhovnost da bi se učilo na greškama treba najprije sebe prevladati da bi se znao postaviti prema drugomu jer danas su sve granice izbrisane i ljudi su u stanju učiniti sve i svašta drugomu.Ima puno primjera za to ,a neznam koje je prirode tvoj slučaj da bi ti navela svoj,ajd malo pojasni
...ok ali nesmijem biti previše konkretan da se dotični nebi slučajno prepoznali na netu...pa onda...Naime radi se ženskoj osobi(26 god.) koja je varala muža sa njegovim prijateljem(50 god.) koji im je usput i kum.Ima malu čerkicu.Sticajem okolnosti ona s tim kumom u kompi drži kafić. Muž se u međuvremenu žalio kumu kako ga ona sigurno vara(jadno je bilo gledati kako ga baš on tješi).Što je najgore kum je postao daleko veći posesivac (a inaće je agresivan)pa ju je stalno gnjavio ako je u bilo koga gledala,psovao joj mater,nazivao kurvom i druge uvrede.Međutim ona je sve to trpila i uredno se vračala ua njegov zagrljaj.Jedne večeri pijani kum nazivao ju je doma u 1 sat u noći i vikao na nju i vređao (ja slušao) da mora doći u kafić.Umjesto da ga je odjebala ona se digla da će ići pa se posvađala sa mužem koji je uputi 3 udarca u njezinu glavu(pred djetetom).Došla policija i privela muža a na suđenju on nije priznao da ju je tukao a ona je priznala da ga je vrijeđela pa su obadvoje dobili uvjetno za zatvor i moguće oduzimanje dijeteta. Napokon ona je napustila muža i otišla kumu koji ju je isto drugi dan udario zbog svojih razloga.Ona ostavlja dijete kod kolegice sumnjivog morala koja također vara muža s pak njihovim prijateljem koji također ljubomoran prijeti da će je ubiti ako je vidi s drugim.No ova sa početka priče odluči prevariti kuma sa prozirnom pričom da ide doktoru u 22 h noću i to najvjerovatnije sa istim onim s kojim je kolegica,Kum je to skužio,pratio je i presreo i izrekao teške uvrede a bio je spreman i gore stvari napraviti jer je 10 puta luđi i posesivniji od muža.Ona je pobjegla a on je vikao da ju više ne želi vidjeti a ipak ju zvao 20-tak puta mobom.Nije je bilo 2 dana i opet ga je zvala(valjda joj ponestalo love jer sigurno nije s njim iz ljubavi) a niti njezina mama je nije htjela više primiti.On ju objeručke prihvatio kao da je atodestruktivac znajući da će ga opet varati,što se i dogodilo jer ju je skužio baš danas da se trebala naći sa nekim i opet je tamo drama,zaboravih raći da je on teški pijanac i PTSP-jevac koji je skroz izgubio razum zbog nje tako da je pitanje kako će ona završiti a i muž sprema osvetu....a moram priznati da ni moja malenkost nije bila pošteđena njezine ponude da i ja budem s njom i to je prdlagala i onda kad je i on bio prisutan ali okrenut leđima...valjda pretpostavljate kako sam postupio....Neznam kako vam ova priča zvući ali ja koji sam tome dosta svjedočio .....užas...i pitanje je kako će sve na kraju završiti ...otprilike je to-to...zbog dužine priče mnoge detalje sam izostavio.....na kraju isprika zbog dužine teksta...
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 01:40   #4 (permalink)
Banned

YOY, ludnica bježi što dalje ljudi poludili,slutila sam da je loše al ne toliko i ne okreći se više tu pomoći nema vrtiće se u krug dok si glavu ne razbiju.
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 01:50   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: gollum007 Pogledaj Poruke
YOY, ludnica bježi što dalje ljudi poludili,slutila sam da je loše al ne toliko i ne okreći se više tu pomoći nema vrtiće se u krug dok si glavu ne razbiju.
Hvala ti na savjetu....ali sam se već odmaknuo od toga koliko je moguće....nažalost nije u potpunosti moguće .....šteta netko će tu stradat a bojim se da najviše ono malo dijete.....nevjerovatno...ljudi su poludjeli.....Ako još netko ima kakav primjer ljudske gluposti zbog nerazmišljanja o posljedicama....tu je prilika da to podjeli s nama....
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 05:09   #6 (permalink)
Banned

Ovo je toliko teško da od cijele zavrzlame dijete pada u drugi plan . Kulminacija događaja u ovoj drami će odredit smijer djetetova života i nikako mu neće biti lako ali bog misli na sve nas.
gollum007 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 14:37   #7 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

To su jako zanimljive priče u kojima se ne zna tko koga i zašto i gdje svatko svakoga...Meni to liči na našu političku stvarnost i društvo. Sex je univerzlana aktivnost i sve se time rješava. Npr. netko te naljuti, a ti mu j---majku, on tebi sestru, ti njemu ženu. onda on opet tebi ženu, a tvoja žena njegovu ženu... Nije čudo što je Freud baš na Balkanu dobio gllavne ideje za svoju teoriju.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 21:09   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Na žalost je tako....
Odgovori sa citatom
Star 18-12-07, 13:24   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 18-12-07
Godina: 37
Poruka: 32
sky22 se izdvaja iz mase

ma!
ide mi na živce kako ljudi ne razmišljaju!

da je promislit prije nego se nešto napravi, svijet bi bio malo bolji...

a pogotovo mi nije jasno kako ne misle na klince...
djeci na taj način mogu zaje... život!

ali očito ih nije briga.... sebično ako mene pitaš!
Star 18-12-07, 21:08   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Slažem se u potpunosti s tobom....
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koliko, psiholozi, zivotu

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:14.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103