| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Koliko smo psiholozi u životu? u Znanost forumu; barem da netko misli kao i ja.... ponekad se čini skroz obrnuto....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-12-07 Godina: 20
Poruka: 11
![]() | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Moje mišljenje je da ljudi pokušavaju biti psiholozi i riješavati vlastite probleme uvlačeći druge ljude u to ali nisu svjesni činjenice da im nedostaje stručnosti i mudrosti za to. Također, svi mi živimo u društvu iskrivljenih vrijednosti i kojemu je moral i čovječnost nepoznanica...čini mi se da se ljudi obrazuju i postaju pametniji svakim danom sve više, ali proporcionalno tome postaju ograničeniji u situacijama u kojima ti je znanje o globalnim i znanstvenim pitanjima bezvrijedno...ja osobno imam situaciju sa bratom i curom koji stalno prekidaju pa se mire i uvukli su sve u to ne shvaćajući da se to samo njih tiče i da druge ljude samo zamaraju sa svojim konstantnim previranjima...u biti, kao da žele da umijesto njih netko riješi probleme jer se oni sa njima ne mogu suočiti...
__________________ vodimo ljubav a ne rat |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Dobro napisano....nego reci mi kakvo je tvoje mišljenje....šta bi u društvu trebalo promjeniti da bi slika društva u tom pogledu bila drugačija....odnosno dali i što pojedinac treba ili može učiniti....kako da se se u čovjeku probudi istinska mudrost kako bi mogao donositi kvalitetnije životne odluke....dakle kako da ljudi postanu bolji psiholozi (pritom ne mislim na fakultetski obrazovane psihologe) te naučili kako bolje procjenjivati postupke drugih ali i sebe te u skladu s time i znati izbjeći loše postupke, situacije ali krive ljude......te na kraju...kako kvalitetno odvagnuti u životu....što je dobro a šta loše i pritom donesti pravilnu odluku.... Volio bi čuti i promišljanja drugih u svezi gore napisanog...
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Koliko smo psiholozi u životu? Koliko psihologu pomaže da bolje shvati, razumije i ostvari kvalitetniju komunikaciju sa svojom ženom? On je tu naprosto nemoćan sa svojim znanjem. Ona je uvijek veći psiholog. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko smo psiholozi u životu? A jesmo, svi mi znamo što je bolje za nekog drugog ali kad je riječ o nama ne ide nam nekako A ima i poslovica: Lako tuđim kurcem po gloginju mlatiti
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: koliko, psiholozi, zivotu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.