Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 82

molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo)

Raspravljate o temi molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; e ovako, voljela bih da odgovarate ozbiljno, jer se fkt grozno osjecam Nisam u pitanju ja vec jedna jako draga ...

Starter Avatar od korisnika almaras
    Datum registracije
    03-08-08
    Starost
    23
    Poruka
    25
    Liked
    0 times

Unhappy molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo)

e ovako, voljela bih da odgovarate ozbiljno, jer se fkt grozno osjecam

Nisam u pitanju ja vec jedna jako draga osoba poenta je u tome sto se radi o djetetu od 11 godina koje se zeli ubiti!!! Nema nekog posebnog razloga, jednostavno mu se ne zivi

Ja ne znam kako tu da se postavim, sta da uradim, sta da kazem kako bi ostavilo utiska na njega, da o tome vise ne ramislja!!!

Sta biste vi ucinili da vam neko blizak kaze da hoce da se ubije??? Kako biste reagirali i sta biste rekli, ucinili????

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo)

Uh teško je ovo. Fakat ne znam što je jednom jedanestgodišnjaku u glavi da se hoće ubiti. Vjerovatno je neka trauma u pitanju i ne zna kako se postaviti. Tako da to "nema posebnog" razloga nije u igri. Uvijek je nešto kada se kaže nije mi ništa. Probaj vidit jel se radi možda o odbačenosti od društva.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

ajme sto se dogadja danasnjim klincima? vide na tv-u kako su se neki klinci ubili i sad se svi zele ubit

ja bi pokusala razgovarat s njim, objasnit mu da mu zivot nece uvijek biti ruzan (jer vjerojatno nesto sada ne stima), da ce prozivjeti jos jako puno lijepih trenutaka i da je steta to propustiti.. pokusala bi mu objasnit da se zivot sastoji od dobrih i losih faza koje su isprepletene i da nas one lose faze cine samo jacima..

Regularni forumaš Avatar od korisnika TalovDuh
    Datum registracije
    19-08-08
    Poruka
    123
    Liked
    0 times

Znam odgovor na tvoje pitanje. Odi u videoklub uzmi film Isus Iz Nazareta, u glavnoj ulozi Michael Powel film je snimljen 1977.g. daj ga djetetu nek pogleda, bez obzira dali je katolik ili neke druge vjere jer vjeruj mi u Isusu je spas, film mora odgledati do kraja i bit će spašen.

prof. Foruma Avatar od korisnika Replica
    Datum registracije
    08-06-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,462
    Liked
    1 times

Ti to ozbiljno ?
    Tko teži za pravdom i dobrohotnošću, nalazi život i čast.

30215 Avatar od korisnika pharaoh
    Datum registracije
    10-06-05
    Starost
    6
    Poruka
    8,075
    Liked
    59 times

Citat Pravi autor: TalovDuh Pogledaj Poruke
    Znam odgovor na tvoje pitanje. Odi u videoklub uzmi film Isus Iz Nazareta, u glavnoj ulozi Michael Powel film je snimljen 1977.g. daj ga djetetu nek pogleda, bez obzira dali je katolik ili neke druge vjere jer vjeruj mi u Isusu je spas, film mora odgledati do kraja i bit će spašen.
    ovo i nijetako loš način, cilj je da pokažeš kako su njegovi problemi zbog kojih to želi napraviti ništa naspram patnji koje drugi proživljavaju u svijetu, pogotoo njegovi vršnjaci.

možda griješim, uglavnom možda forum i nije pravo mjesto ako je taj problem ozbiljan, vjerujem da možeš otići u nabliži Obiteljski Centar koji pruža besplatnu pomoć i ima sigurno stručne psihologe.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Preestrašno kaj da ga uputi i na jehovine svjedoke?
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

ovo i nije tolko loša ideja... al bio bi i bolji način da ga odvedeš psihologu
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

prof. Foruma
    Datum registracije
    28-06-08
    Poruka
    1,343
    Liked
    0 times

meni je jedan prijatelj jednom poslao poruku da se ide ubit i da mu je dosta svega i ja sam ga odgovorila od toga tako da sam mu rekla da ima još puno stvari za iskusit,da cijeli život pred njim i da ako sad prozali kroz nešto loše nemora značit da će to bit stalno tako,da nam se u životu moraju događati i loše stvari...
    probaj razgovarati s njim,a i ne vjerujem da će imat hrabrosti da se ubije

Akademik Foruma Avatar od korisnika Snjesko Bijelic
    Datum registracije
    08-05-07
    Starost
    23
    Poruka
    5,757
    Liked
    5 times

ili ga prebij da se malo razbudi i ne razmišlja o glupostima,koja ćepa bi to mogla riješiti
    Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku