| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) u Znanost forumu; e ovako, voljela bih da odgovarate ozbiljno, jer se fkt grozno osjecam Nisam u pitanju ja vec jedna jako draga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-08-08 Lokacija: Sarajevo Godina: 20
Poruka: 20
![]() | e ovako, voljela bih da odgovarate ozbiljno, jer se fkt grozno osjecam ![]() Nisam u pitanju ja vec jedna jako draga osoba poenta je u tome sto se radi o djetetu od 11 godina koje se zeli ubiti!!! Nema nekog posebnog razloga, jednostavno mu se ne zivi ![]() Ja ne znam kako tu da se postavim, sta da uradim, sta da kazem kako bi ostavilo utiska na njega, da o tome vise ne ramislja!!! Sta biste vi ucinili da vam neko blizak kaze da hoce da se ubije??? Kako biste reagirali i sta biste rekli, ucinili???? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) Uh teško je ovo. Fakat ne znam što je jednom jedanestgodišnjaku u glavi da se hoće ubiti. Vjerovatno je neka trauma u pitanju i ne zna kako se postaviti. Tako da to "nema posebnog" razloga nije u igri. Uvijek je nešto kada se kaže nije mi ništa. Probaj vidit jel se radi možda o odbačenosti od društva.
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) ajme sto se dogadja danasnjim klincima? vide na tv-u kako su se neki klinci ubili i sad se svi zele ubit ja bi pokusala razgovarat s njim, objasnit mu da mu zivot nece uvijek biti ruzan (jer vjerojatno nesto sada ne stima), da ce prozivjeti jos jako puno lijepih trenutaka i da je steta to propustiti.. pokusala bi mu objasnit da se zivot sastoji od dobrih i losih faza koje su isprepletene i da nas one lose faze cine samo jacima..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-08 Lokacija: Egypt
Poruka: 55
![]() | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) Znam odgovor na tvoje pitanje. Odi u videoklub uzmi film Isus Iz Nazareta, u glavnoj ulozi Michael Powel film je snimljen 1977.g. daj ga djetetu nek pogleda, bez obzira dali je katolik ili neke druge vjere jer vjeruj mi u Isusu je spas, film mora odgledati do kraja i bit će spašen. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| wayward | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) Citat:
možda griješim, uglavnom možda forum i nije pravo mjesto ako je taj problem ozbiljan, vjerujem da možeš otići u nabliži Obiteljski Centar koji pruža besplatnu pomoć i ima sigurno stručne psihologe. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) Citat:
![]() ![]() kaj da ga uputi i na jehovine svjedoke?
__________________ Ludim se smatra onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) Citat:
![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) meni je jedan prijatelj jednom poslao poruku da se ide ubit i da mu je dosta svega i ja sam ga odgovorila od toga tako da sam mu rekla da ima još puno stvari za iskusit,da cijeli život pred njim i da ako sad prozali kroz nešto loše nemora značit da će to bit stalno tako,da nam se u životu moraju događati i loše stvari... probaj razgovarati s njim,a i ne vjerujem da će imat hrabrosti da se ubije ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.