Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo) u Znanost forumu; e ovako, voljela bih da odgovarate ozbiljno, jer se fkt grozno osjecam Nisam u pitanju ja vec jedna jako draga ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-08-08, 18:50   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-08-08
Godina: 20
Poruka: 20
almaras se izdvaja iz mase
Unhappy molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo)

e ovako, voljela bih da odgovarate ozbiljno, jer se fkt grozno osjecam

Nisam u pitanju ja vec jedna jako draga osoba poenta je u tome sto se radi o djetetu od 11 godina koje se zeli ubiti!!! Nema nekog posebnog razloga, jednostavno mu se ne zivi

Ja ne znam kako tu da se postavim, sta da uradim, sta da kazem kako bi ostavilo utiska na njega, da o tome vise ne ramislja!!!

Sta biste vi ucinili da vam neko blizak kaze da hoce da se ubije??? Kako biste reagirali i sta biste rekli, ucinili????
almaras je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 18:55   #2 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,757
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial
Re: molim vas, trebam pooomoc :( (samoubojstvo)

Uh teško je ovo. Fakat ne znam što je jednom jedanestgodišnjaku u glavi da se hoće ubiti. Vjerovatno je neka trauma u pitanju i ne zna kako se postaviti. Tako da to "nema posebnog" razloga nije u igri. Uvijek je nešto kada se kaže nije mi ništa. Probaj vidit jel se radi možda o odbačenosti od društva.
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 21:26   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,864
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ajme sto se dogadja danasnjim klincima? vide na tv-u kako su se neki klinci ubili i sad se svi zele ubit

ja bi pokusala razgovarat s njim, objasnit mu da mu zivot nece uvijek biti ruzan (jer vjerojatno nesto sada ne stima), da ce prozivjeti jos jako puno lijepih trenutaka i da je steta to propustiti.. pokusala bi mu objasnit da se zivot sastoji od dobrih i losih faza koje su isprepletene i da nas one lose faze cine samo jacima..

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 21:33   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-08-08
Poruka: 55
TalovDuh se izdvaja iz mase

Znam odgovor na tvoje pitanje. Odi u videoklub uzmi film Isus Iz Nazareta, u glavnoj ulozi Michael Powel film je snimljen 1977.g. daj ga djetetu nek pogleda, bez obzira dali je katolik ili neke druge vjere jer vjeruj mi u Isusu je spas, film mora odgledati do kraja i bit će spašen.
TalovDuh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 21:38   #5 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-06-07
Godina: 18
Poruka: 1,026
Replica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Replica

Ti to ozbiljno ?
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 21:43   #6 (permalink)
wayward

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,555
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: TalovDuh Pogledaj Poruke
Znam odgovor na tvoje pitanje. Odi u videoklub uzmi film Isus Iz Nazareta, u glavnoj ulozi Michael Powel film je snimljen 1977.g. daj ga djetetu nek pogleda, bez obzira dali je katolik ili neke druge vjere jer vjeruj mi u Isusu je spas, film mora odgledati do kraja i bit će spašen.
ovo i nijetako loš način, cilj je da pokažeš kako su njegovi problemi zbog kojih to želi napraviti ništa naspram patnji koje drugi proživljavaju u svijetu, pogotoo njegovi vršnjaci.

možda griješim, uglavnom možda forum i nije pravo mjesto ako je taj problem ozbiljan, vjerujem da možeš otići u nabliži Obiteljski Centar koji pruža besplatnu pomoć i ima sigurno stručne psihologe.
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 21:51   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-05-07
Godina: 28
Poruka: 1,757
industrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono neštoindustrial ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku industrial

Citat:
Preestrašno kaj da ga uputi i na jehovine svjedoke?
Odgovori sa citatom
Star 28-08-08, 22:17   #8 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

Citat:
ovo i nije tolko loša ideja... al bio bi i bolji način da ga odvedeš psihologu
Odgovori sa citatom
Star 29-08-08, 00:04   #9 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čokoladna_ki$$

Datum registracije: 28-06-08
Poruka: 1,301
čokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono neštočokoladna_ki$$ ima ono nešto

meni je jedan prijatelj jednom poslao poruku da se ide ubit i da mu je dosta svega i ja sam ga odgovorila od toga tako da sam mu rekla da ima još puno stvari za iskusit,da cijeli život pred njim i da ako sad prozali kroz nešto loše nemora značit da će to bit stalno tako,da nam se u životu moraju događati i loše stvari...
probaj razgovarati s njim,a i ne vjerujem da će imat hrabrosti da se ubije
GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!!
čokoladna_ki$$ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-08-08, 00:06   #10 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,464
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ili ga prebij da se malo razbudi i ne razmišlja o glupostima,koja ćepa bi to mogla riješiti
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114