| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Moralnost prilikom kazne u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: seljobeljo pa ako češ već prema tome da je bolje spriječit nego liječit, onda i jest bolje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moralnost prilikom kazne Citat:
![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Moralnost prilikom kazne naime, sve što sam rekao odnosilo se na slučaj kojim je ova tema i otvorena, a to što vi generalizirate i banalizirate, to je vaš izbor...btw i trebao bi se javit u najbližu postaju jer sam im dužan za remećenje javnog reda i mira,al nek me ulove ak mogu.... ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Moralnost prilikom kazne ne banaliziran već upravo suprotno. pristupan tome ozbiljno jer ako sustav (policija il bilo ko) može podmetnit dokaze ubojici onda može bilo kome. a u takvon sustavu gore je živit nega da imaš ubojicu kojemu se ne može dokazat krivnja pa slobodan šeta ulicon
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Moralnost prilikom kazne ne bi ni ja živio u takovom sustavu di se bilo kome mogu podmetnuti dokazi,ali nema ni razloga da se bilo kome podmeću dokazi...u ovom primjeru,očito je riječ o osobi kriminalnog ponašanja,dakle opravdana sumnja postoji kao i očevici..jedino bih tu još ubacio državno odvjetništvo ili neku drugu agenciju koja bi imala za zadaću opravdati i nadzirati sam postupak podmetanja, kako se nebi takva aktivnost zlouporabila..naravno u teoriji ovak nešto izgleda izvedivo,al ona komponenta koja je nestalna je upravo čovjek,a ljude s integritetom je teško naći, ne i nemoguće.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:34.