Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 16

Mračne Misli Moga Uma

Raspravljate o temi Mračne Misli Moga Uma u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju samo pravi trenutak ...

Regularni forumaš Avatar od korisnika TalovDuh
    Datum registracije
    19-08-08
    Poruka
    123
    Liked
    0 times

Mračne Misli Moga Uma

Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju samo pravi trenutak da iskoče van, što bih učinio da jedan dan budem Voškion? Prvo bih maknuo maćehu tu zgodnu kurvicu zbog koje mi na pamet padaju svakakve zločeste misli, koja je toliko rastrošna da se svakodnevno spotičem od njene stvari po kući, onda bi na red došla njena pudlica zbog koje je na cesti poginuo moj mačak zadavio bi je u kadi sa vrućom vodom, zatim bi na red došao otac zato što je ostavio moju mamu, njega bi sa kalašem kojeg imam još od rata poslao u vječna lovišta a na kraju bi zatukao onu podlu i licemjernu staricu sa kraja moje ulice koja trača sve od reda pa čak i mene, koja mi je i u rodu sa mamine strane što nikako ne mogu prihvatiti, da ne povjerujem, kojeg li paradoxa. Sve te moje mračne misli, imate li ih i vi?

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Re: Mračne Misli Moga Uma

Citat Pravi autor: TalovDuh Pogledaj Poruke
    Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju samo pravi trenutak da iskoče van, što bih učinio da jedan dan budem Voškion? Prvo bih maknuo maćehu tu zgodnu kurvicu zbog koje mi na pamet padaju svakakve zločeste misli, koja je toliko rastrošna da se svakodnevno spotičem od njene stvari po kući, onda bi na red došla njena pudlica zbog koje je na cesti poginuo moj mačak zadavio bi je u kadi sa vrućom vodom, zatim bi na red došao otac zato što je ostavio moju mamu, njega bi sa kalašem kojeg imam još od rata poslao u vječna lovišta a na kraju bi zatukao onu podlu i licemjernu staricu sa kraja moje ulice koja trača sve od reda pa čak i mene, koja mi je i u rodu sa mamine strane što nikako ne mogu prihvatiti, da ne povjerujem, kojeg li paradoxa. Sve te moje mračne misli, imate li ih i vi?
    Tebi treba ozbiljna psihološka pomoć, a ne komentari ekipe s foruma.
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

u potpunosti se slazem s teicom.

al ajde vjerojatno se samo zajebavas...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Kak si ti cool. Wow!

To je neka post emo faza? Ili, ja sam drugčiji od drugih, vidi kako me crne misli more...

stupid is as stupid does

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

To stari, to!

samo se jos ubi na kraju...
    ili se prvo ubi pa napravi to sto si htio!
    bolje ovo drugo
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

stvarno se ovdje čovjek može nasmijati
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

Banned
    Datum registracije
    17-11-07
    Starost
    22
    Poruka
    7,774
    Liked
    0 times

stvarno si me nasmijo....

i to si me baš jako nasmijao,svaka čast

ne može svako napisati ovakve mračne misli o maćehi na koju sigurno baca drkicu,o pudlici i o tračavoj starci

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

ne znam, meni nije baš smiješno jer ovakve stvari pišu i oni manijaci koji 2 dana poslije ubijaju po školama...al dobro možda sam paranoičan

Regularni forumaš Avatar od korisnika temperamentna
    Datum registracije
    22-06-07
    Starost
    25
    Poruka
    376
    Liked
    35 times

Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju samo pravi trenutak da iskoče van, ...
    ...sve od reda pa čak i mene, koja mi je i u rodu sa mamine strane što nikako ne mogu prihvatiti, da ne povjerujem, kojeg li paradoxa. Sve te moje mračne misli, imate li ih i vi?
    ..koji si ti lik.. jel ti sad lakše kad si to sve napisa.. heheheh

Starter Avatar od korisnika angel of pain
    Datum registracije
    27-07-08
    Poruka
    30
    Liked
    0 times

pa..vidi imas jako zanimljiv zivot pun stresa...sto prije se prilagodis to bolje ali opet bi bilo bolje da o tome razgovaras s svojim ocem jer se sve to pocelo desavati kad je ostavio tvoju majku ili jednostavno otidi kod psihologa po savjet.....

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku