Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12
Pokazujem rezultate 11 do 16 od 16

Mračne Misli Moga Uma

Raspravljate o temi Mračne Misli Moga Uma u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Pravi autor: TalovDuh Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: Mračne Misli Moga Uma

Citat Pravi autor: TalovDuh Pogledaj Poruke
    Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju samo pravi trenutak da iskoče van, što bih učinio da jedan dan budem Voškion? Prvo bih maknuo maćehu tu zgodnu kurvicu zbog koje mi na pamet padaju svakakve zločeste misli, koja je toliko rastrošna da se svakodnevno spotičem od njene stvari po kući, onda bi na red došla njena pudlica zbog koje je na cesti poginuo moj mačak zadavio bi je u kadi sa vrućom vodom, zatim bi na red došao otac zato što je ostavio moju mamu, njega bi sa kalašem kojeg imam još od rata poslao u vječna lovišta a na kraju bi zatukao onu podlu i licemjernu staricu sa kraja moje ulice koja trača sve od reda pa čak i mene, koja mi je i u rodu sa mamine strane što nikako ne mogu prihvatiti, da ne povjerujem, kojeg li paradoxa. Sve te moje mračne misli, imate li ih i vi?
    za koliko dajes kalash? jel u dobrom stanju?

Regularni forumas Avatar od korisnika Katapult24
    Datum registracije
    27-10-08
    Poruka
    213
    Liked
    0 times

Imaš dvoje vrata,pogledaš kroz jedna tamo je mrak jedino ti je činiti dobro ih zalupiti,pogledaš u druga tamo je svijetlo e kroz ta prođeš da je u slučaju da su u iza oba vrata tame zalupi ih i traži treća jer moraju postojati to je moja laička pomoć
    sjede dvije babe u mraku,uđe treća i upali svijetlo!?

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Jesu li svi zivi?

Svi ponekad imamo mracne misli, ali te ubilacke i ne bas...
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Starter
    Datum registracije
    27-06-07
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: TalovDuh Pogledaj Poruke
    Što sve čovjek može pomisliti, sve te mračne sile koje se kriju u nama kao da čekaju samo pravi trenutak da iskoče van, što bih učinio da jedan dan budem Voškion? Prvo bih maknuo maćehu tu zgodnu kurvicu zbog koje mi na pamet padaju svakakve zločeste misli, koja je toliko rastrošna da se svakodnevno spotičem od njene stvari po kući, onda bi na red došla njena pudlica zbog koje je na cesti poginuo moj mačak zadavio bi je u kadi sa vrućom vodom, zatim bi na red došao otac zato što je ostavio moju mamu, njega bi sa kalašem kojeg imam još od rata poslao u vječna lovišta a na kraju bi zatukao onu podlu i licemjernu staricu sa kraja moje ulice koja trača sve od reda pa čak i mene, koja mi je i u rodu sa mamine strane što nikako ne mogu prihvatiti, da ne povjerujem, kojeg li paradoxa. Sve te moje mračne misli, imate li ih i vi?
    Uradi sto mislis da je ispravno,nije grijeh ubiti djubre grijeh je ubiti covjeka a kako svidim ovi tvoji to nisu. Pobij stoku i nestani iz zemlje,ne budi pizda koja ce biti predmet ismijavanja na forumima. Smrt izdajnicima i svima koji te ne postuju!!!

Regularni forumas Avatar od korisnika Zvjezdicaa
    Datum registracije
    28-01-10
    Starost
    21
    Poruka
    89
    Liked
    0 times

Uff imamo mi svi mracne tajne xD al ne da nekog ubijem jbt pa nisam ........cccc a ti ga podrzavas ?
    Ma jes ti normalan nemoj to raditi nego odi psihicu i popricaj o svojim problemima on ce ti pomoci a mislim da to treba i ovom zelmilu cccc

Sadaa znam da te trebam, Sadaa Znnam da te woLimm !! ♥ ♥

Regularni forumas Avatar od korisnika Nibiru
    Datum registracije
    08-09-08
    Poruka
    256
    Liked
    0 times

psihic jedino pomaze trosenju love!
    Have you really lived thousands of days, or one day thousands of times?

Stranica 2 od 2 PrvoPrvo 12

Lajkaj nas na Facebooku