Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Najbolji mi je san bio kada sam sanjao da virim kroz dimnjak sa nekim rafalom, Srbi dolaze preko mosta, nikad ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-06-07, 23:25   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,267
jbabi49 se izdvaja iz mase
Re: Najbolesniji san?

Najbolji mi je san bio kada sam sanjao da virim kroz dimnjak sa nekim rafalom, Srbi dolaze preko mosta, nikad stat aja ih streljam. Koliko sam metaka potrosio mislim da ih se toliko nije ni proizvelo. I tako tukao ja njih cijelu noc sve do 7 sati ujutro kad me probudila budilica
jbabi49 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-06-07, 23:36   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,570
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

wow.

ptsp?
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 00:20   #13 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-06-07
Poruka: 1
Khor se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
ptsp?
fantazija

Zadnji Uredio Khor : 14-06-07 u 00:28.
Khor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 10:09   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,267
jbabi49 se izdvaja iz mase

kakav ptsp nisam ni vidio rata.
jbabi49 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 10:38   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 585
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ja sam sanjala da se pipam, mazim, ljubim i onda seksam s vlastitim bratom.
Što je najbolje, uživala sam kao nikad u životu. K-a-t-a-s-t-r-o-f-a.
Kasnije sam se gadila sama sebi danima...
Sanjala sam jednom da brijem sa Shakirom i jednom s Madonnom i isto sam poludila... Ali nije se moglo mjeriti s intenzitetom koji sam osjetila s bratom.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 13:20   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
Ja sam sanjao da me po uskoj stazi ganja ogromni medvjed a ja idem prema kraju staze, odnosno prema litici. I kad vidim da ne mogu dalje i da ga ne mogu zaobići, krenem prema njemu, nabijem mu najlon vrečicu na glavu i gurnem u provaliju
Nije mi običaj samog sebe kvotati, ali zar nema nikog da mi barem u šali pokuša objasniti ovakav san?
Odgovori sa citatom
Star 14-06-07, 13:22   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 752
Le frog je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Le frog

Objašnjenje: PTSP
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 11:30   #18 (permalink)
prof. Foruma

Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Hajde, dobro. Barem neko objašnjenje Ali mislim da s time nemam problema
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 11:38   #19 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,355
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja sam prije jako cesto sanjao da skacem sa ogromne provalije u sumu dolje. Ali ne sa ciljem suicida nego da letim. i bogme je prvih par minuta bio jebeni gust, ali kad je trebalo doskociti onda se sjecam da sam se u snu sav nekako zgrcio i napeo i to mi je bio loš feeling.
I još sam sanjao da sam kokoš i da nosim jaja. Jedini je bad bio usrane gace ujutro
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 12:16   #20 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Ja sam prije jako cesto sanjao da skacem sa ogromne provalije u sumu dolje. Ali ne sa ciljem suicida nego da letim. i bogme je prvih par minuta bio jebeni gust, ali kad je trebalo doskociti onda se sjecam da sam se u snu sav nekako zgrcio i napeo i to mi je bio loš feeling.
I još sam sanjao da sam kokoš i da nosim jaja. Jedini je bad bio usrane gace ujutro
copy/paste

Padanje

Snovi o padanju pokazatelj su o gubitku emocionalne ravnoteže ili samokontrole. Mogu predstavljati nesigurnost, pomanjkanje samopouzdanja, strah od neuspjeha ili nesposobnost da se suočite sa situacijom.

Padanje u beskrajnu prazninu može značiti gubitak kontrole nad problemima u stvarnom životu ili pokazati frustracije nad neuspjelim pokušajima u osobnom životu ili na poslu.

Freud smatra da padanje znači neispunjenje seksualnih želja.

A ovo s nošenjem jaja ne bih se usudio analizirati i objašnjavati
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: san, spavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114