Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HPLJ5L copy/paste Padanje Snovi o padanju pokazatelj su o gubitku emocionalne ravnoteže ili samokontrole. Mogu ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 12:21   #21 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,355
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima
Re: Najbolesniji san?

Citat:
Pravi autor: HPLJ5L Pogledaj Poruke
copy/paste

Padanje

Snovi o padanju pokazatelj su o gubitku emocionalne ravnoteže ili samokontrole. Mogu predstavljati nesigurnost, pomanjkanje samopouzdanja, strah od neuspjeha ili nesposobnost da se suočite sa situacijom.

Padanje u beskrajnu prazninu može značiti gubitak kontrole nad problemima u stvarnom životu ili pokazati frustracije nad neuspjelim pokušajima u osobnom životu ili na poslu.
Ha cuj, ima smisla. Nekako u to doba kao klinjo mi je zivot bio totalno neispunjen. Pojma nisam imao gdje i kako cu nastaviti i gdje cu zavrsiti

Citat:
Freud smatra da padanje znači neispunjenje seksualnih želja.
K'o klinjo od 16tak godina je sasvim normalno da sam imao neispunjene seksualne želje. Malo je MILF-aca bilo zainteresirano da me iševe kao životinju i to čitavu noć i dan
Citat:
A ovo s nošenjem jaja ne bih se usudio analizirati i objašnjavati
Vjeruj mi, ne usudim se niti ja
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-06-07, 22:26   #22 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 4,344
mab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svimamab je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

ja sam prije dosta često sanjao da me lovi terminator(onaj iz drugog dijela) i nikako nisam mogo naći tvornicu s tekućim željezom da ga ubijem, uglavnom kud kod otišao on je išao zamnom
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 23:11   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-07
Poruka: 423
Saitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz maseSaitek se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Saitek

znate kak mozete skontat da sanjate ja uvjek tako
okolina bude potpuno drugcija
npr kucau kojoj zivim ne izgleda tako pa shvatim da je san
i kakva ja onda sranja radim u snu bolje da neznate
Saitek je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 20:55   #24 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 23
Poruka: 70
Nomaad se izdvaja iz mase

Ja sam jučer sanjao da sam nekakav vitez i da rasturam, koljem sve zlikovce.
I tako pobjedim nekog zlog facera okrenem se i spotaknem i nabijem se na svoj mač. Ode utroba. Probudio sam se s trzajem i pokušao vratiti vrijeme u snu, al sam naravno opet dobio mač u želudac
Morat ću maknut nož sa zida pored kreveta....
Odgovori sa citatom
Star 29-06-07, 09:04   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,110
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Ja sam par puta sanjala isti san prije par godina:

Bile su ruševine cijelog svijeta...sve je uništeno, voda je prekrila pola svijeta...
Na svijetu nije bilo nikoga, samo ja. Onda su se pojavili svemirci i počeli spaljivati bezživotna tijela ljudi,počeli su graditi svoju zemlju.
Bilo je grozno.

Rekli su da je san: duboka želja za ostvarenjem, želja za odgovorom. San je nešto o čemu razmišljamo...ali smo unutar toga kao da se to stvarno događa. Snovi se ponavljaju. Nekad sam stvarno zahvalna Bogu što se to nije dogodilo.
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-06-07, 19:53   #26 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika CountessBathory

Datum registracije: 30-06-07
Poruka: 74
CountessBathory se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku CountessBathory

najbolesniji,
kako mi pred ocima ubijaju oca.
uopće ne znan odakle mi to.
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 00:59   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,110
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: CountessBathory Pogledaj Poruke
najbolesniji,
kako mi pred ocima ubijaju oca.
uopće ne znan odakle mi to.

Možda ti je to zbog napetosti ili zbog manjka adrenalina...
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 01:25   #28 (permalink)
Master of Sex n Sin

Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
tarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavantarquino je slavan
Arrow Re: Najbolesniji san?

da me tip bode nožem po stomaku i osjetim kako oštrica ulazi u stomak....
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 01:38   #29 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,216
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
da me tip bode nožem po stomaku i osjetim kako oštrica ulazi u stomak....
jbt, tako sam i ja nešto prije par tjedana sanjao..kao da me netko reže i ono baš se osjeti prodiranje

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 01:42   #30 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Jeste ikad sanjali da ste vjeverica?
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: san, spavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114