| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: HPLJ5L copy/paste Padanje Snovi o padanju pokazatelj su o gubitku emocionalne ravnoteže ili samokontrole. Mogu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |||
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Citat:
Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |||
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolesniji san? ja sam prije dosta često sanjao da me lovi terminator(onaj iz drugog dijela) i nikako nisam mogo naći tvornicu s tekućim željezom da ga ubijem, uglavnom kud kod otišao on je išao zamnom
__________________ S cigaretom u ruci i bolom u duši uzdah mi se ote jebem te živote |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-05-07 Lokacija: okolo Zg Godina: 23
Poruka: 70
![]() | Re: Najbolesniji san? Ja sam jučer sanjao da sam nekakav vitez i da rasturam, koljem sve zlikovce. I tako pobjedim nekog zlog facera okrenem se i spotaknem i nabijem se na svoj mač. Ode utroba. Probudio sam se s trzajem i pokušao vratiti vrijeme u snu, al sam naravno opet dobio mač u želudac Morat ću maknut nož sa zida pored kreveta....
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolesniji san? Ja sam par puta sanjala isti san prije par godina: Bile su ruševine cijelog svijeta...sve je uništeno, voda je prekrila pola svijeta... Na svijetu nije bilo nikoga, samo ja. Onda su se pojavili svemirci i počeli spaljivati bezživotna tijela ljudi,počeli su graditi svoju zemlju. Bilo je grozno. Rekli su da je san: duboka želja za ostvarenjem, želja za odgovorom. San je nešto o čemu razmišljamo...ali smo unutar toga kao da se to stvarno događa. Snovi se ponavljaju. Nekad sam stvarno zahvalna Bogu što se to nije dogodilo.
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Najbolesniji san? Citat:
Možda ti je to zbog napetosti ili zbog manjka adrenalina...
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? jbt, tako sam i ja nešto prije par tjedana sanjao..kao da me netko reže i ono baš se osjeti prodiranje
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:31.