Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: tarquino da me tip bode nožem po stomaku i osjetim kako oštrica ulazi u stomak.... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-07-07, 01:45   #31 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,110
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl
Re: Najbolesniji san?

Citat:
Pravi autor: tarquino Pogledaj Poruke
da me tip bode nožem po stomaku i osjetim kako oštrica ulazi u stomak....

Kada sam imala 6 godina, sanjala sam da mi netko reže lice... i osjetila sam kako me boli lice...ili preciznije čelo. najvjerovatnije sam pukla glavom od zid.
onda sam se užasno bojala i u snu se opirala i tresnula s kreveta...ali se nisam probudila. Onda me mama došla probuditi, to mi je bio spas jer me ovo toliko mučilo i toliko sam se bojala još 5 dana poslije a da o čvorugi na čelu ne govorim . Ali dok bila mala sanjala sam svaku noć grozne snove, ali ne noćne more, i nikad nisam skakala.

moja frendica je imala noćne more, i u snu glavom razbila ogledalo.
icegirl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 01:45   #32 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,216
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Jeste ikad sanjali da ste vjeverica?

i da te ganja divovski lješnjak

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 01:49   #33 (permalink)
Daydreamer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,212
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
Ma...ne želim se podsjećat...
Servant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 02:01   #34 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ako itko sanja bolesne snove onda sam to ja.. samo se sad ne mogu sjetit nijednog. Ali kad smo već kod snova neku večer sam sanjala da mi se mačka smije smajlićima na skype-u i da drži čekić u šapama i još nešto ali se ne sjećam.
Odgovori sa citatom
Star 01-07-07, 02:08   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 5,110
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Jeste ikad sanjali da ste vjeverica?

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke

Citat:
Ma...ne želim se podsjećat...

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ako itko sanja bolesne snove onda sam to ja.. samo se sad ne mogu sjetit nijednog. Ali kad smo već kod snova neku večer sam sanjala da mi se mačka smije smajlićima na skype-u i da drži čekić u šapama i još nešto ali se ne sjećam.

EDIT: Ja pola snova zaboravim tokom dana, a pola zaboravim čim se probudim...
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 16:18   #36 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-07-07
Poruka: 200
King Kong se izdvaja iz mase

Jedanput san sanja kako ronim u sirokoj cijevi i iden izac iz nje a ona se sve vise i vise skupljala pa nisan moga izac i osta san zarobljen i gusija se.
Stvarno san se pripa tada.
King Kong je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-07, 17:24   #37 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,105
Giant se izdvaja iz mase

Da se nalazim u budućnosti i da me proganja neko čudno stvorenje i želi me ubiti.A jednom sam sanjao da je došao smak svijeta i komet je udario u zemlju ili sunce eksplodiralo ne znam točno šta jer je davno bilo, ali ja sam se sakrio u rupu i promatrao i onda se probudio.Samo u snu možeš preživjeti takvo nešto.
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 00:05   #38 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,133
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja sanjao da hodam sa ujakom po naselju i na brijegu iznad mene eksplodirala atomska bomba. I ja legao u neki jarak i osjetim onu toplinu kako prelazi preko mene, malo jezovito.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 00:49   #39 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,221
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
previse skypanja ..dijagnozis doktor sajkaretrist:zub

manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-07, 17:59   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,105
Giant se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Ja sanjao da hodam sa ujakom po naselju i na brijegu iznad mene eksplodirala atomska bomba. I ja legao u neki jarak i osjetim onu toplinu kako prelazi preko mene, malo jezovito.
Zajebancija ili stvarno?
Giant je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: san, spavanje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:42.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114