| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; Pa stvarno sam sanjao, nije mi se dogodilo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| charolastra | Re: Najbolesniji san? Pa stvarno sam sanjao, nije mi se dogodilo ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter | Re: Najbolesniji san? imo sam ih puno dok sam bio mali... uđem u neko stubište zgrade. i hodam sam po stepenicama i onda naiđem na neke ljude koji me gledaju. al onak, čudno.. i uspijem nekako ući u neku sobu i zatvorim vrata i onda oni uđu i hodaju prema meni...koma. e da, ovaj je najgori!!! više puta se ponavljao u razl. situacijama. npr. igram se vani s loptom i lopta padne u neku rupu. ja skočim za njom i onda ..potpuni mrak!! skontam da nemam snage da ruku pomaknem,.. a ono mene neke crvene oči gledaju iz mraka... uf..bilo je toga još puno..eeee da.. plivam u moru. jaaako dubokom. i sad se hoču popet van po nekoj stijeni i stijena se odvali i padne na mene. i ja tako tonem u dubine sa 500t teškom stijenom na meni... ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? evo mislim da ovo pripada ovdje najezio sam se dok sam citao clanak. Neznam sto bi rekao ovo po meni spada u paranormalno dijete od deset godina napise ovo i pogine. Jutarnji.hr
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 326
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Pričao mi jedan Albanac da su ga u snu gonjali psi, kaže da kad se prvi put okrenuo da vidi jel' ga još prate, da su bili malecni, kao kutija šibica, naravno nastavio je bježati. Sljedeći put kada se okrenuo skoro su ga sustigli, potom kaže da kada su ga napokon sustigli, da je zastao i izvukao pištolj iz džepa! Kada sam ga upitao sta je bilo, jeli ih upucao, kaze mi on, "ma kako da ih upucam, znam ih dok su jos bili ovolicni"!!!!
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-11-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 221
![]() | Re: Najbolesniji san? cekaj da se sitim...sanjala sam da sam postala svećenik i da mi je doslo nekih petnajstak demona i da ih nisam mogla otjerat onom vodicom onda sam zazvala isusa i gađala ga onim cudom sto imaju fratri za vodicu...
__________________ yo ho, all together hoist the colours high. Heave ho, thieves and beggars Never shall we die |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: u kavezu,planet majmuna
Poruka: 1,767
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? ja sam sanja koje kakva sranja pogotovo dok sam bia mladi isti snovi bi bili par dana zaredom al recimo da mi je najbolesniji bia kao sanjam da sam tu u kvartu i dolazi neki auto sa zamracenim staklima i kao ja se nagnem da sinjam kad ono lik spusta lagano staklo i meni metak ravno u celo,istog trena sam se probudia + sta sam spava na kaucu pa sam se trgnia ko idiot onako polu znojan ... pipam celo gledam wtf jesam ziv,i onda skuzim da sam sanja jebote ... bia jebeni šok par sekundi ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

odakle mi takva boleština