| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Najbolesniji san? u Znanost forumu; trčim uzbrdo za mnom se kotrljaju 4 velike kockešto se više približavam vrhu brda kocke su mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: Najbolesniji san? trčim uzbrdo za mnom se kotrljaju 4 velike kockešto se više približavam vrhu brda kocke su mi sve bliže nešto malo prije vrha stanem i okrenem se prema kockama a kocke se pretvore u bijele golubice i tu se uvijek probudim
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-09-07
Poruka: 30
![]() | Re: Najbolesniji san? U gadnim snovima većinom mi umiru ljudi koje poznajem ili ja. Najgori mi je spavam i probudim se i vidim svi u kući su mrtvi i čujem neke ljude vani, skočim kroz prozor i počnem trčat, al mi se noge počnu grčit i stigne me neka žena i zakolje me i tada se probudim. Taj san mi se ponovio 3-4 puta, katastrofa. Drugi je da ne mjestu na kojem mi je bila kuća sad je zgrada, a ja sam na njoj sa snajperom i ubijam ljude okolo koji žele uć u zgradu i prijatelj mi trči prema svojoj kući, doleti neki auto, dvojica izađu i upucaju ga. Hvala Bogu većine snova se ne sjećam. |
| | |
| | #64 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-09-08 Lokacija: Zabok
Poruka: 360
![]() | Re: Najbolesniji san? svaki dan nešto novo i u svoju bolesnu kategoriju ode, dosta ih se i ne sjećam. Evo jedan kojeg se sjećam: Čitav me san progoni vlastitom kućom (naravno osjećaj za prostor i vrijeme je totalno drukčiji nego u rl) veliki zec s krilima muhe, pred kraj ulijećem u dnevni boravak gdje za stolom sjedi neka nepoznata rulja, ne obaziru se na mene, odjednom iz kuhinje išeta Michael Schumacher, uzme ono sranje za tuć muhe, 2 male formule 1 mi prođu između nogu i ulete u kuhinju, Schumacher umlati to stvorenje i mene budilica probudi. ovi gori il ih se ne sjećam ili su preosobni za iznošenje na forum -.-
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-09-08 Lokacija: Opatija Godina: 33
Poruka: 106
![]() ![]() | Re: Najbolesniji san? Netko je iza mene doslovno raspolovio nekog drugog onim turskim jataganom, i to uzduzno, a ja sam osjetila kako me mlazovi tople krvi spricaju po ledjima. Zaista bolesno. |
| | |
![]() |
| Tagovi: san, spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:22.