koliko dugo piješ helex?
Raspravljate o temi nesanica i tjeskoba u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; ovako.... unatrag tjedan dana imam problema s nesanicom, navecer kad legnem osjecam pritisak u prsima i nemogu mislit o nicemu ...
Do you feel lucky, Punk?
koliko dugo piješ helex?
a da nisi previše opterečen sa fakultetom, vidim imaš 27 godina i studiraš. Malo se odužilo. Pa da nije to uzrok pritisku oću reći brigama.
..helex ti ne pomaže..?!! uf,,..ne znan šta da ti kažen..pusti faks..to ti je tako sporedna stvar u životu..probaj što više se fizički umarati..pa da ne znam od kakve nesanice patiš..zaspati češ ko beba..pusti te tablete..to ti je katastrofa i za um iza tijelo..
..gledan van, ludilo je dan, a to je normalno skroz, jer je kolovoz..![]()
uopće nije važno s koliko godina započinješ studirati, ako je to bio tvoj izbor i želja.
mnogi ljudi su i u starijim godinama od tvojih počeli studirati i pronašli su se u tome...
koji ti je doktor dao helex?
doktor opće prakse?
to je najlakše napisati, takav recept ali to nije rješenje...
rješnje, odnosno odgovori leže u tebi, samo i isključivo u tebi...
vjerovatno još ni sam toga nisi svjestan, jer potrebno je puno rada na sebi da otkriješ RAZLOG...
a razlozi mogu biti brojni....
helex koji piješ par dana neće riješiti ništa
Ti ćeš riješiti, kada spoznaš što ti je uistinu u duši i koji je PRAVI problem
a za to je potrebno vrijeme, rad na sebi....i pomoć koju se nikad, nikad nemoj ustručavati tražiti, posebno ne od stručne osobe (ovdje mislim na psihijatre)....
drži se![]()
problem je u tome sto sam cini mi se skuzio da sam odabrao faks od kojeg u buducnosti mogu imat sirok spektar zaposlenja i korist (pravo), a ne zanima me ni najmanje... a recimo istovremeno se pitam dal sam trebal upisat arheologiju koja me zanima, a od nje mozda necu imat koristi u buducnosti.... mozda je to razlog nedavnih psihickih problema
Do you feel lucky, Punk?
a da upišeš akademiju glume, vidim da te zanimaju filmovi. Imaš moga druga u avataru. Zajedno smo bili u filmu dobar,loš,zao. Oću reći, moj i tvoj avatar
Ma reci samo neka sve ide u tri p... materine moje zdravlje je na prvome mjestu hebeš profesore i sve to pa jel trebam biti lud kada završim.Kako ide neka ide bitno da su ti sive stanice na mjestu ostalo će ići samo od sebe
sjede dvije babe u mraku,uđe treća i upali svijetlo!?