Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Nostalgija u Znanost forumu; Ovako...nešto razmišljam o ovome... Svatko od nas osjeća nostalgiju prema nekom razdoblju života,a često u različitim ž...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-10-07, 09:23   #1 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Nostalgija

Ovako...nešto razmišljam o ovome...

Svatko od nas osjeća nostalgiju prema nekom razdoblju života,a često u različitim životnim dobima osjećamo nostalgiju za različitim vremenima.

Zanima me za kojim vremenima vi žalite? I što bi promjenili da opet proživljvate to razdoblje?
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-10-07, 09:35   #2 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall
Re: Nostalgija

Nambr van - djetinjstvo, kad me nije bilo briga za ništa i bez ikakvih obaveza (osim škole, koja je bila dimče na vaginče) tako da sam cijele Božje dane provodio na igralištu naganjajući loptu..A tek ljetne ferije i 3-4 bezbrižna mjeseca na Krku

Nambr tu - Razdoblje poslijeratnih 90-ih kad je Rijeka u glazbenom smislu po meni bila najjači grad u Hrvatskoj i svakog Božjeg dana je bilo svakojakih svirki...Danas nam se malo jači koncerti održavaju 3-4 x godišnje, a bendove su zamijenile plavojke s umjetnim sisuljcima i Sava Kranj usnicama dok su iza nje 3-4 uber seljačića koji kao sviraju...

Det's it otprilike...
Odgovori sa citatom
Star 21-10-07, 09:37   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

razdoblje izlazaka i ludih provoda, odlicnog drustva i bezbriznosti kad sam imala 16 al da bi isla nesto mijenjat - ne bih.. jer da tad nisam radila greske koje sam radila danas ja ne bih bila ja
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 10:45   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,510
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

Djetinjstvo......bila sam sretna, razigrana, neopterećena......
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 11:49   #5 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Srednja škola, najbezbrižniji dio mog života.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 15:25   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 09-10-07
Godina: 23
Poruka: 522
erinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz maseerinies se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Srednja škola, najbezbrižniji dio mog života.
definitli
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 19:52   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,270
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Odmah nakon rođenja, negdi tri- četiri miseca posli dok prođu oni grčevi od formiranja želuca. Samo spavaš i ždereš i ne razumiš ništa... prekrasno
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 20:39   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
ruzica se izdvaja iz mase
Smile Re: Nostalgija

,, OJ MLADOSTI, NAJMILIJE DOBA, ZA TOBOM CU ZALITI DO GROBA,,

,, ZALJUBLJENA BILA I PUNO I DOSTA, SAMO JEDAN U MOM SRCU OSTA ,,

,, ZORA JE, NEMA TE, CUJES LI , NEMOGU BEZ TEBE,,

,, TKO JE BECAR OD MLADOSTI RANE, BIT CE BECAR DOK GA NE SAHRANE,,

- kada bi se ponovno rodili, najvjerojatnije bi sve bilo isto, sudbina nam je rodjenjem dana.
- a da je covjek sam kovac svojega zivota, toliko je toga, nemozemo pobjeci sami od sebe . To su samo nasi dani. Od svakog uciniti najbolje sto se moze.

,, plakat cu sutra,,

zivjeli
Odgovori sa citatom
Star 22-10-07, 21:16   #9 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

osamdesete. doma se slušala (a znala se i svirati) novovalna mjuza. bio sam balavi klinjo (ja sam stvarno sretno dijete... ) i s 2-3 godine oponašao juru stublića sa sunčanim naočalama.

*zagreb nije bio jedno veliko gradilište.

*bilo je narodnjaka ali ne i turbofolka i nije to bila epidemija kao danas.

*dinamo nije bio u tajkunskim rukama i ljudima je više značio.

* riskiram da zvučim kao starac od sedam banki ali mislim da je kućni odgoj bio bolji.

aaaa...

Zadnji Uredio ševa : 22-10-07 u 21:19.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nostalgija

« - | Plač na TV-u »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103