| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Nostalgija u Znanost forumu; Ovako...nešto razmišljam o ovome... Svatko od nas osjeća nostalgiju prema nekom razdoblju života,a često u različitim ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nostalgija Ovako...nešto razmišljam o ovome... Svatko od nas osjeća nostalgiju prema nekom razdoblju života,a često u različitim životnim dobima osjećamo nostalgiju za različitim vremenima. Zanima me za kojim vremenima vi žalite? I što bi promjenili da opet proživljvate to razdoblje?
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Nostalgija Nambr van - djetinjstvo, kad me nije bilo briga za ništa i bez ikakvih obaveza (osim škole, koja je bila dimče na vaginče) tako da sam cijele Božje dane provodio na igralištu naganjajući loptu..A tek ljetne ferije i 3-4 bezbrižna mjeseca na Krku ![]() Nambr tu - Razdoblje poslijeratnih 90-ih kad je Rijeka u glazbenom smislu po meni bila najjači grad u Hrvatskoj i svakog Božjeg dana je bilo svakojakih svirki...Danas nam se malo jači koncerti održavaju 3-4 x godišnje, a bendove su zamijenile plavojke s umjetnim sisuljcima i Sava Kranj usnicama dok su iza nje 3-4 uber seljačića koji kao sviraju... Det's it otprilike...
__________________ ...over and out for a while... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Nostalgija razdoblje izlazaka i ludih provoda, odlicnog drustva i bezbriznosti kad sam imala 16 al da bi isla nesto mijenjat - ne bih.. jer da tad nisam radila greske koje sam radila danas ja ne bih bila ja ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nostalgija Djetinjstvo......bila sam sretna, razigrana, neopterećena......
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 146
![]() | ,, OJ MLADOSTI, NAJMILIJE DOBA, ZA TOBOM CU ZALITI DO GROBA,, ,, ZALJUBLJENA BILA I PUNO I DOSTA, SAMO JEDAN U MOM SRCU OSTA ,, ,, ZORA JE, NEMA TE, CUJES LI , NEMOGU BEZ TEBE,, ,, TKO JE BECAR OD MLADOSTI RANE, BIT CE BECAR DOK GA NE SAHRANE,, - kada bi se ponovno rodili, najvjerojatnije bi sve bilo isto, sudbina nam je rodjenjem dana. - a da je covjek sam kovac svojega zivota, toliko je toga, nemozemo pobjeci sami od sebe . To su samo nasi dani. Od svakog uciniti najbolje sto se moze. ,, plakat cu sutra,, zivjeli ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #9 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nostalgija osamdesete. doma se slušala (a znala se i svirati) novovalna mjuza. bio sam balavi klinjo (ja sam stvarno sretno dijete... ) i s 2-3 godine oponašao juru stublića sa sunčanim naočalama. ![]() *zagreb nije bio jedno veliko gradilište. *bilo je narodnjaka ali ne i turbofolka i nije to bila epidemija kao danas. *dinamo nije bio u tajkunskim rukama i ljudima je više značio. * riskiram da zvučim kao starac od sedam banki ali mislim da je kućni odgoj bio bolji. aaaa... ![]() Zadnji Uredio ševa : 22-10-07 u 21:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nostalgija |
« -
|
Plač na TV-u »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

al da bi isla nesto mijenjat - ne bih.. jer da tad nisam radila greske koje sam radila danas ja ne bih bila ja

) i s 2-3 godine oponašao juru stublića sa sunčanim naočalama.