Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 21

Novac-utjelovitelj depresije

Raspravljate o temi Novac-utjelovitelj depresije u Psihologija forumu, dio Znanost foruma; Tema kao i ostale na forumu koje govore o depresiji,ali s jednom malom razlikom.Razlika je u tome što smatram da ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Katapult24
    Datum registracije
    27-10-08
    Poruka
    213
    Liked
    0 times

Novac-utjelovitelj depresije

Tema kao i ostale na forumu koje govore o depresiji,ali s jednom malom razlikom.Razlika je u tome što smatram da većina ljudi (kako naforumu tako i ostali) u RH boluju od depresije zbog nedostatka novca na tekućem raćunu.Neimaština odn. sklapanje kraja s krajem,i svakomjesečno pitanje "što dati djeci za jest?" zasigurno dovode do depresije.Poslušajte pjesmu od Elementala Hrvatski psiho i znati će te o čemu pričam
    sjede dvije babe u mraku,uđe treća i upali svijetlo!?

Frozen sunflower Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Starost
    4
    Poruka
    6,595
    Liked
    654 times

Re: Novac-utjelovitelj depresije

Ja ne bih rekla da je naše društvo baš bolesno od depresije radi nedostatka novca.
    Dovoljno je pogledati malo gužve po šoping centrima.
    Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

elemental sa svojim socijalnim temama mi stvara depresiju, zato ih ne slušam

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Davor1507
    Datum registracije
    06-09-07
    Starost
    30
    Poruka
    748
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Katapult24 Pogledaj Poruke
    smatram da većina ljudi (kako naforumu tako i ostali) u RH boluju od depresije zbog nedostatka novca na tekućem raćunu.
    Slažem se. Jer gledam po sebi: u sretnoj sam vezi, relativno sam zdrav, imam posao. A što nemam? Nemam love da si ja i djevojka riješimo stambeno pitanje, da si priuštimo normalan život i sigurnu budučnost. Svake godine sam stariji a stanje u državi je sve gore, jednostavno nevidim da će biti bolje i to me baca u depru

Citat Pravi autor: tendre poison Pogledaj Poruke
    Ja ne bih rekla da je naše društvo baš bolesno od depresije radi nedostatka novca.
    Dovoljno je pogledati malo gužve po šoping centrima.
    Pa za drugo ni nemamo novaca osim za bofl robu iz kine ili Bog zna gdje.

Datum registracije
    27-10-08
    Poruka
    213
    Liked
    0 times

[QUOTE=tendre poison;1317023]Ja ne bih rekla da je naše društvo baš bolesno od depresije radi nedostatka novca.
    Dovoljno je pogledati malo gužve po šoping centrima.[/QUOTE
    Odi malo iz velikih gradova i vidjeti ćeš da nisi u pravu.Ja inače radim terenski posao i stvarno sam bio od Osijeka do Slatine i u baranji sve jad i bjeda ljudi nemaju love kuće što imaju većinom su nasljedili(dapače ima i izuzetaka koji su sagradili svojih 250 m2) ušli u dugove da si kupe namještaj a sada svaki dan razmišljaju kako sutra.Ima ona poslovica neki žive svoj san ,a neki žive da bi sanjali vjerujte većina nas živi da bi sanjala. Vidio sam stvarno svega i svačega po tim selima i ništa dobroga nisam našao svi su u depri ne onoj tipa sjedim i plačem ili razmišljam da se ubijem nego u onoj gdje nemožeš isprositi niti jedan smješak na čovjeku.Većina mladih uzima recimo digi tv ili pak komp i priključak za internet samo zato što nemaju novca za ići van a ovo im daje neku razonodu.Mislio sam da sam otišao u neku drugu državu nažalost , a najviše mi je žao što ovdje nisam niti djelić ove priče preuveličao

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Gledam kak pršte ponude revolving kredita na sve strane, ljudi se ukopavaju sve dublje i dublje. Možda bi bilo zgodno da se objave statistički podaci o prodaji antidepresiva u zadnjih par godina.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    27-10-08
    Poruka
    213
    Liked
    0 times

ma niti oni se ne prodaju ljude je sramota nisu naviknuli na takav život,ali da je porastaounazad par godina pa vjerojatno je

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

O prodaju se itekako, ne bi vjerovao. Frend je prije par godina stažirao u apoteci i antidepresivi idu ko ludi.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Datum registracije
    27-10-08
    Poruka
    213
    Liked
    0 times

Ko bi reko, ali doduše to uglavnom bar mislim koriste samo mladi.U biti neznam ali znam da je hrpa ljudi depresivna radi love i onda se nađe lik koji kaže da su prodajni centri prepuni,pa to je u pravu ali siguran sam da ih većina ide samo gledati i maštati "eh kada dobijem plaću kupiti ću ovo ili ono" plaća došla a od kupovine ništa.Hoću reć većina ih ide da bi gledali i razgledavali da bi bar na neki način išli u korak s vremenom

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Da, da... kriza je kriza je. I svi to znamo.
    Ali... po shopping centrima su gužve, na cesti iskreno ne znam kada sam vidjela neko loše ili staro auto, aranžmani za ljetovanja i zimovanja su redovito popunjena... i svi se žalimo da "kako se prehraniti do kraja mjeseca", ali za cigarete se bilo - ne bilo ima novaca.

I ta "kriza" nama Hrvatima može visiti na glavom, ali dokle god masa nas rađe će si priuštiti nešto u čemu je viđen, a živjeti na konzevi... kriza će zvučati kao nešto što se događa, ali nas se i ne tiče previše.

Zar ne?
    stupid is as stupid does

Stranica 1 od 3 123 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku