Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Zanima me što sve možete iščitati iz pogleda osobe? Koliko vam je važan pogled? Pobornik sam teorije ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-07-07, 11:26   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Oči i pogled razotkrivaju?

Zanima me što sve možete iščitati iz pogleda osobe? Koliko vam je važan pogled?

Pobornik sam teorije da se, ukoliko si imalo zainteresiran, u očima čovjeka vide osnovne crte njegove ličnosti.
Možda ružno zvuči, ali meni je pogled toliko važan da po njemu uglavnom prosuđujem ljude.
Jedna kolegica s posla je izuzetno pristojna i dobra prema meni ali njezin pogled mi nikako ne odgovara, stalno imam dojam da uopće ne misli to što mi govori ili ne govori sve što misli. I automatski ju izbjegavam.
Volim dobronamjerne, tople i otvorene poglede. Hladni pogledi me odbijaju istog trena.

Koliko je vama to važno?
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 14:08   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 967
..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru..pahuhuljica.. ima spektakularnu auru
Re: Oči i pogled razotkrivaju?

............istina da iz nečijeg pogleda možeš skužiti što ta osoba zapravo misli, i da li se to slaže s onim što govori...........najlakše je tako skužiti da li osoba govori istinu, ili laže..........jer ako laže odmah skriva pogled.............
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 14:12   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
..........jer ako laže odmah skriva pogled.............

Gledam ljudima ravno u oči i lažem ne trepnuvši ... šta`š sad?
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 14:22   #4 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

da..ja trepćem i serem..pogle avatar
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 15:15   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,888
berto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono neštoberto11 ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
.....
........jer ako laže odmah skriva pogled.............
Osoba koja laže, često zna pogledati dolje ljevo............ja sam malo iša za tim, kad sam zna da mi neko laže...........i mogu reči da ima tu dosta istine.........ali isto ovisi od osobe............................................................Neki te gledaju u oši dok lažu kao Ibort, a ti su najjači..
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 15:23   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

To je istina, tko se oslanja na to, uvijek će znati tko mu laže... Ja obavezno pogledam u lijevo dolje (dijagonalno). Svaka čast Ibortu!
Nego, zanima me što saznajete iz tuđih očiju, ne gledate ih valjda samo kao sliku...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 15:45   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Iz pogleda osobe da se pročitat dosta toga, recimo kad je nekom drago kad me vidi oči mu se zacakle... makar nijednom drugom gestom to ne pokazuje.
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 15:55   #8 (permalink)
made in china

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,333
Vuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavanVuxs je slavan

hmm..wampica pametno zbori ali ima tu jedna pogreška...

josh su dva sluchaja kad ti se zacakle...kad ti je sila,i kad si caknut malo..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-07-07, 16:34   #9 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja ne znam, nikad nisam obraćala pozornost na to mogu li ili ne mogu nešto pročitati iz tuđeg pogleda/očiju. Znam za sebe, mogu lagati i gledati ravno u oči, a kad govorim istinu ne moram gledati u oči. Nije mi to nikakvo mjerilo. Valjda zato što ne "čitam" osobe dok s njima razgovaram. Nemam nikakve skrivene namjere... valjda sam loš glumac, pa stoga i loš "čitač".
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 00:07   #10 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Kad idem nekoga nešto ozbiljno pitati:"......., ali nemoj me lagat." I automatski toj osobi pogled skrene i zaključa se na neki objekt ili pogleda svoju obuće. Isto tako kad prićaš s osobom drugog spola i prkriži noge, izvodi rukama neke poteze, dira se po licu i ukoči se, onda se zna šta je.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103