| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Zanima me što sve možete iščitati iz pogleda osobe? Koliko vam je važan pogled? Pobornik sam teorije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oči i pogled razotkrivaju? Zanima me što sve možete iščitati iz pogleda osobe? Koliko vam je važan pogled? Pobornik sam teorije da se, ukoliko si imalo zainteresiran, u očima čovjeka vide osnovne crte njegove ličnosti. Možda ružno zvuči, ali meni je pogled toliko važan da po njemu uglavnom prosuđujem ljude. Jedna kolegica s posla je izuzetno pristojna i dobra prema meni ali njezin pogled mi nikako ne odgovara, stalno imam dojam da uopće ne misli to što mi govori ili ne govori sve što misli. I automatski ju izbjegavam. Volim dobronamjerne, tople i otvorene poglede. Hladni pogledi me odbijaju istog trena. Koliko je vama to važno? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? ............istina da iz nečijeg pogleda možeš skužiti što ta osoba zapravo misli, i da li se to slaže s onim što govori...........najlakše je tako skužiti da li osoba govori istinu, ili laže..........jer ako laže odmah skriva pogled.............
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Gledam ljudima ravno u oči i lažem ne trepnuvši ... šta`š sad? ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 2,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Osoba koja laže, često zna pogledati dolje ljevo............ja sam malo iša za tim, kad sam zna da mi neko laže...........i mogu reči da ima tu dosta istine.........ali isto ovisi od osobe............................................................Neki te gledaju u oši dok lažu kao Ibort, a ti su najjači.. ![]()
__________________ Hristo Stoichkov: 'Just hearing the name Real Madrid makes me want to vomit...' |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? To je istina, tko se oslanja na to, uvijek će znati tko mu laže... Ja obavezno pogledam u lijevo dolje (dijagonalno). Svaka čast Ibortu! ![]() Nego, zanima me što saznajete iz tuđih očiju, ne gledate ih valjda samo kao sliku... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Ja ne znam, nikad nisam obraćala pozornost na to mogu li ili ne mogu nešto pročitati iz tuđeg pogleda/očiju. Znam za sebe, mogu lagati i gledati ravno u oči, a kad govorim istinu ne moram gledati u oči. Nije mi to nikakvo mjerilo. Valjda zato što ne "čitam" osobe dok s njima razgovaram. Nemam nikakve skrivene namjere... valjda sam loš glumac, pa stoga i loš "čitač".
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Kad idem nekoga nešto ozbiljno pitati:"......., ali nemoj me lagat." I automatski toj osobi pogled skrene i zaključa se na neki objekt ili pogleda svoju obuće. Isto tako kad prićaš s osobom drugog spola i prkriži noge, izvodi rukama neke poteze, dira se po licu i ukoči se, onda se zna šta je. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:23.

I automatski toj osobi pogled skrene i zaključa se na neki objekt ili pogleda svoju obuće.