Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Sva sreća da imam uvijek onaj nezainteresirani/staklasti pogled, kao da gledaš u ogledalo Znam par tipova koje garantirano ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-01-08, 15:02   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 11-01-08
Godina: 20
Poruka: 431
potemkin.hr se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku potemkin.hr
Re: Oči i pogled razotkrivaju?

Sva sreća da imam uvijek onaj nezainteresirani/staklasti pogled, kao da gledaš u ogledalo
Znam par tipova koje garantirano ne možeš skužiti nikako kad lažu a kad ne. Ne odaju se pogledom, tikovima, disanjem, rukama, baš nikako...
potemkin.hr je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-01-08, 11:57   #92 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Takvi tipovi naprosto ne postoje i nije moguće da čovjek egzistira bez te nesvjesne komunikacije.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 01:15   #93 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

oči su ogledalo duše...

uvjerio sam se da iz čovjekova pogleda saznaš više nego iz njegova govora i gestikuliranja...
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-01-08, 05:59   #94 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-03-07
Godina: 22
Poruka: 85
seljobeljo se izdvaja iz mase

neki to uće,a nekima to ide...a što se tiče nesvjesne komunikacije,to je glupost... kad postaneš svjestan kakvu sliku i kakvog sebe prezentiraš drugima, te kakvu bi sliku mogao prodati, onda možeš i svjesno kontrolirati svoje pokrete i ine gestikulacije..a kaj se očiju tiče, srećom imam staklaste primjerke, tak da se ne brinem..
seljobeljo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 16:21   #95 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Nitko ne može potpuno kontrolirati svoje pokrete i gestikulacije. Možeš se na silu smijati, ali to se odmah osjeti... Možeš samo misliti da sve kontroliraš, ali to nije moguće.
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 16:40   #96 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Moguće je...
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 18:43   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,530
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

sve pročitam u par minuta

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-01-08, 22:46   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 2,090
marinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznatmarinkoM8 će uskoro biti poznat

eyes tell everything
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 14:45   #99 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 23
monostabil se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ..pahuhuljica.. Pogledaj Poruke
............istina da iz nečijeg pogleda možeš skužiti što ta osoba zapravo misli, i da li se to slaže s onim što govori...........najlakše je tako skužiti da li osoba govori istinu, ili laže..........jer ako laže odmah skriva pogled.............

ja skrivam pogled i kada govorim o stvarima o kojima mi nije ugodno pričati i šta sad...
To sa odmicanjem pogleda nije sigurna stvar.
Oči puno toga govore, ali meni tu osobno nije bitno skriva li osoba pogled ili ne, nego ono nešto u očima što nije baš lako opisati riječima.
Puno se emocija može iščitati iz očiju, ali ne samo iz očiju nego iz govora čitavog tijela...
Ne znam, ali meni poprilično dobro ide čitanje osoba i neverbalne komunikacije i razmjerno lako procjenjujem ljude na taj način.

Uostalom nijne bez vraga izreka:"Oči su ogledalo duše."
monostabil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-01-08, 14:48   #100 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 23
monostabil se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: automaton Pogledaj Poruke
Nitko ne može potpuno kontrolirati svoje pokrete i gestikulacije. Možeš se na silu smijati, ali to se odmah osjeti... Možeš samo misliti da sve kontroliraš, ali to nije moguće.
naravno da ne možeš potpuno kontrolirati sve to...

ali možeš mnogo puta odglumiti emocije i namjere (naravno ne svatko), jedan od načina koji ja osobno prakticiram je taj da u sjećanju prizovem sliku (situaciju) kada sam se osjećao tako kako bih se sada želio osjećati.
Mogu reći da pali...
monostabil je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114