| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Sva sreća da imam uvijek onaj nezainteresirani/staklasti pogled, kao da gledaš u ogledalo Znam par tipova koje garantirano ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Sva sreća da imam uvijek onaj nezainteresirani/staklasti pogled, kao da gledaš u ogledalo ![]() Znam par tipova koje garantirano ne možeš skužiti nikako kad lažu a kad ne. Ne odaju se pogledom, tikovima, disanjem, rukama, baš nikako... |
| | |
| | #93 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? oči su ogledalo duše... uvjerio sam se da iz čovjekova pogleda saznaš više nego iz njegova govora i gestikuliranja...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #94 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 85
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? neki to uće,a nekima to ide...a što se tiče nesvjesne komunikacije,to je glupost... kad postaneš svjestan kakvu sliku i kakvog sebe prezentiraš drugima, te kakvu bi sliku mogao prodati, onda možeš i svjesno kontrolirati svoje pokrete i ine gestikulacije..a kaj se očiju tiče, srećom imam staklaste primjerke, tak da se ne brinem.. ![]() |
| | |
| | #97 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? sve pročitam u par minuta
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
ja skrivam pogled i kada govorim o stvarima o kojima mi nije ugodno pričati i šta sad... To sa odmicanjem pogleda nije sigurna stvar. Oči puno toga govore, ali meni tu osobno nije bitno skriva li osoba pogled ili ne, nego ono nešto u očima što nije baš lako opisati riječima. Puno se emocija može iščitati iz očiju, ali ne samo iz očiju nego iz govora čitavog tijela... Ne znam, ali meni poprilično dobro ide čitanje osoba i neverbalne komunikacije i razmjerno lako procjenjujem ljude na taj način. Uostalom nijne bez vraga izreka:"Oči su ogledalo duše." | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 23
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
ali možeš mnogo puta odglumiti emocije i namjere (naravno ne svatko), jedan od načina koji ja osobno prakticiram je taj da u sjećanju prizovem sliku (situaciju) kada sam se osjećao tako kako bih se sada želio osjećati. Mogu reći da pali... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:53.