| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; sve razotkriva osobnost pa možda i karakter... oči i pogled možda najviše odmah poslje verbalnoga i boje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Oči i pogled razotkrivaju? sve razotkriva osobnost pa možda i karakter... oči i pogled možda najviše odmah poslje verbalnoga i boje glasa! ja puno toga tako ischitavam i obično dobro procjenim.... aa znam i koristit pogled ![]()
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? ova ti je totalno ispravna.znam neke koji nikada ne lažu,a ne gledaju baš puno u oči
__________________ MOLIO SAM BOGA ZA JAKOST,A ON ME UČINIO SLABIM DA BIH BIO SKROMAN I PONIZAN.MOLIO SAM NJEGOVU POMOĆ,DA BIH UČINIO VELIKA DJELA,A ON ME UČINIO MALENIM DA BIH ČINIO DOBRA DJELA... |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-01-08
Poruka: 23
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? tu ima istine,ono da su možda sramežljivci,ali zašto žele skriti svoje želje?ja sam sramežljiva i teško se koncentriram na gledanje u oči,a i kada mi je netko jaaako privlačan,izbjegavam dugotrajan pogled jer se bojim da me ne "pročita"prebrzo,ali zato šaljem neke druge signale
__________________ MOLIO SAM BOGA ZA JAKOST,A ON ME UČINIO SLABIM DA BIH BIO SKROMAN I PONIZAN.MOLIO SAM NJEGOVU POMOĆ,DA BIH UČINIO VELIKA DJELA,A ON ME UČINIO MALENIM DA BIH ČINIO DOBRA DJELA... |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Teško tebi. Baš je lijepo i poželjno nekada lagati. Npr. prijateljica ti izgleda ružno kao da ju je poplava izbacila, a ti joj kažeš kako svježe i mladoliko izgleda. Zna da je laž, ali je svejedno lijepo čuti. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:27.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.