| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Neukrotiva031 wrote: Citat: pa meni se činilo ko da me zayebavate.....i ko da se spradte na moju izjavu Makar š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #131 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Neukrotiva031 wrote: Citat:
Znaš što? Lijepo je što postojiš. Bez tebe bi svijet bio beznadežno siromašniji i manjkav. Ozbiljno!!! | |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-04-08 Lokacija: Zagreb Godina: 26
Poruka: 27
![]() | Privlacnost u pogledu Kako iz necijeg pogleda procitati jel mu se svidate pogotovo ako ga prvi put vidite i nemate priliku puno razgovarati a strefi Vas ljubav na prvi pogled??? Meni svi govore ak se nekom svidas to se vidi u pogledu. Kaj mislite o tom? |
| | |
| | #138 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Privlacnost u pogledu pa cesto gleda u tebe, crveni se, odmjerava te...nezam valjda ce neke cure doc na ovu temu pa rec ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #139 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,516
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Privlacnost u pogledu Jednostavno trebaš poznavati dobro mentalnu stranu suprotnog spola
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #140 (permalink) |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Privlacnost u pogledu Da bi što bolje mogla poznavati mentalnu stranu suprotnog spola....trebaš početi promatrati ljude....oba spola.... jer na taj način možeš znati što osobe istog spola o tebi misle....Ranije sam bio naveo da je to meni bilo jako važno u redarskom poslu kako bi pravo vremeno procijenio namjere pojedinaca....Vjeruj mi....pogled može puno toga razotkriti iako ima ljudi koji se dosta dobro mogu i kontrolirati da se to ne primjeti...Ipak, ako ustraješ u promatranju....počet ćeš primječivati te razlike u pogledu a i u gestama lica....uvidjet ćeš razliku u pogledu onih kojima se ne dopadaš u odnosu na one koji te simpatiziraju ili su jednostavno ravnodušni...Kako to razlikovati...promatraj ljude i znati ćeš...intuicija će proraditi.... ![]()
__________________ Vjerujem u.... |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:08.

ajde dobro onda