| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: greta12 Zanima me što sve možete iščitati iz pogleda osobe? Koliko vam je važan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-04-08 Lokacija: cardassia prime
Poruka: 135
![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
Zabulji se u ljudske oci i otkrit ces sat je laz a sta istina , skoro pa uvijek ![]()
__________________ live and let live | |
| | |
| | #142 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Privlacnost u pogledu promatraj tu osobu,prati nejzino kretanje,ponašanje,poglede,na koji te način gleda,kako govori.... i skontat ćeš
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #143 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? kad me pogledao, sve mi je bilo odmah jasno ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #144 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #145 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? nije bit gledanja u boju očiju, nego tikove koje osoba pravi, zvjerkanja, nemir u rukicama, treptanje, grimase lica i usana, i jednostavno osjetim da mi nečije prisustvo ne godi, i obično ne želim saznati zašto mi ne godi. I kad hoćete nekoga pročitati samo ga pustite da priča a vi slušajte i posmatrajte (po nečemu će se već odati)... a ako znaš da te laže i opet je jako uvjerljiv e onda bježi koliko te noge nose, to je nepopravljivo |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:02.