Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ice Kad idem nekoga nešto ozbiljno pitati:"......., ali nemoj me lagat." I automatski toj ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-07-07, 00:20   #11 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Oči i pogled razotkrivaju?

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Kad idem nekoga nešto ozbiljno pitati:"......., ali nemoj me lagat." I automatski toj osobi pogled skrene i zaključa se na neki objekt ili pogleda svoju obuće. Isto tako kad prićaš s osobom drugog spola i prkriži noge, izvodi rukama neke poteze, dira se po licu i ukoči se, onda se zna šta je.
Šta?
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 00:43   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-07-07
Poruka: 1
nzidak1 se izdvaja iz mase
Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Kad idem nekoga nešto ozbiljno pitati:"......., ali nemoj me lagat." I automatski toj osobi pogled skrene i zaključa se na neki objekt ili pogleda svoju obuće. Isto tako kad prićaš s osobom drugog spola i prkriži noge, izvodi rukama neke poteze, dira se po licu i ukoči se, onda se zna šta je.
Ovo mi zvuči kao neka jednostavna psihologija ali rekao bi da stvari nisu tako šablonski jednostavne,naime,koliko god mislimo da smo naučili o ljudima, govoreći iz svog iskustva rada s drugima,shvatimo da ništa nije tako jednostavno i da svaka jedinka zaslužuje procjenu za sebe ponaosob!

Citat:
Pravi autor: nzidak1 Pogledaj Poruke
Ovo mi zvuči kao neka jednostavna psihologija ali rekao bi da stvari nisu tako šablonski jednostavne,naime,koliko god mislimo da smo naučili o ljudima, govoreći iz svog iskustva rada s drugima,shvatimo da ništa nije tako jednostavno i da svaka jedinka zaslužuje procjenu za sebe ponaosob!
Potpisujem ovaj tekst sa promjenjenim nickom!

Zadnji Uredio teica : 16-07-07 u 08:52.
nzidak1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:06   #13 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,298
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Volim gledati ljude u oči, pogotovo kad znam da tu osobu to smeta, provocira i sl.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 13:09   #14 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

meni je svejedno..mutne,s puno krmelja,s malo krmelja,smeđe,zelene,plave,roze,male,velike,otvorene,zatvorene,krvave,gnojne,znojne
mah glavno da one mogu mene staviti u kadar..ma ne...glavno da su moje
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 00:48   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

- prvo na nekoj osobi primjetim oči i mislim da zaista puno "govore"
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 01:07   #16 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da mu je vrat ukochen pa nemre pogledat dolje?
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 01:23   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

A što ja znam... U svakom slučaju ne volim (što Englezi zovu) 'shifty eyes', pa kad ljudi ne gledaju u oči prilikom razgovora (a *pogotovo* rukovanja, i općenito pozdrava)...

P.S. Ibort ima pravo- 'najbolji' lažljivci uvijek gledaju ravno u oči kad lažu, a isto mogu očima manipulirati sugovornikom na različite načine.
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 08:17   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
- prvo na nekoj osobi primjetim oči i mislim da zaista puno "govore"
Bravo misic, jedino me tvoj odgovor (donekle) zadovoljio...
Ne znam otkud toliko površnih odgovora, valjda niste skužili na što mislim.
Ljudi, pa oči su ogledalo osobnosti...
Osobno iz njih čitam toliko puno - dubinu duše, toplinu osobe, postojanje velikog životnog iskustva, tugu zbog događaja u prošlosti, naklonost, frustraciju, hladnoću, zbunjenost, dobronamjernost, pritajenu agresivnost, nesigurnost...
Onda se ljudi čude kako se osoba promijenila jer su mislili da je nešto deseto a u očima gotovo sve tako lijepo piše...

Zadnji Uredio greta12 : 16-07-07 u 08:21.
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 13:48   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 433
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke
Gledam ljudima ravno u oči i lažem ne trepnuvši ... šta`š sad?
sad znam da tebi necu vjerovati
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 14:05   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Godina: 29
Poruka: 2,378
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
sad znam da tebi necu vjerovati
skin prijatelju , mislim da sam ja tvoj najmanji problem na ovom forumu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108