| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: ice Kad idem nekoga nešto ozbiljno pitati:"......., ali nemoj me lagat." I automatski toj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
![]() | |
| | |
| | #12 (permalink) | ||
| Starter Datum registracije: 13-07-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1
![]() | Citat:
Ovo mi zvuči kao neka jednostavna psihologija ali rekao bi da stvari nisu tako šablonski jednostavne,naime,koliko god mislimo da smo naučili o ljudima, govoreći iz svog iskustva rada s drugima,shvatimo da ništa nije tako jednostavno i da svaka jedinka zaslužuje procjenu za sebe ponaosob!![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio teica : 16-07-07 u 08:52. | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? meni je svejedno..mutne,s puno krmelja,s malo krmelja,smeđe,zelene,plave,roze,male,velike,otvorene,zatvorene,krvave,gnojne,znojne mah glavno da one mogu mene staviti u kadar..ma ne...glavno da su moje
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? A što ja znam... U svakom slučaju ne volim (što Englezi zovu) 'shifty eyes', pa kad ljudi ne gledaju u oči prilikom razgovora (a *pogotovo* rukovanja, i općenito pozdrava)... P.S. Ibort ima pravo- 'najbolji' lažljivci uvijek gledaju ravno u oči kad lažu, a isto mogu očima manipulirati sugovornikom na različite načine.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Bravo misic, jedino me tvoj odgovor (donekle) zadovoljio... Ne znam otkud toliko površnih odgovora, valjda niste skužili na što mislim. Ljudi, pa oči su ogledalo osobnosti... Osobno iz njih čitam toliko puno - dubinu duše, toplinu osobe, postojanje velikog životnog iskustva, tugu zbog događaja u prošlosti, naklonost, frustraciju, hladnoću, zbunjenost, dobronamjernost, pritajenu agresivnost, nesigurnost... Onda se ljudi čude kako se osoba promijenila jer su mislili da je nešto deseto a u očima gotovo sve tako lijepo piše... Zadnji Uredio greta12 : 16-07-07 u 08:21. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 433
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? sad znam da tebi necu vjerovati ![]()
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? skin prijatelju , mislim da sam ja tvoj najmanji problem na ovom forumu. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:20.

I automatski toj osobi pogled skrene i zaključa se na neki objekt ili pogleda svoju obuće. 

Ovo mi zvuči kao neka jednostavna psihologija ali rekao bi da stvari nisu tako šablonski jednostavne,naime,koliko god mislimo da smo naučili o ljudima, govoreći iz svog iskustva rada s drugima,shvatimo da ništa nije tako jednostavno i da svaka jedinka zaslužuje procjenu za sebe ponaosob!