| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Znate onu priču kako su prognozirali što će dijete biti kad odraste? Svatko je rekao ponešto, a djed je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Znate onu priču kako su prognozirali što će dijete biti kad odraste? Svatko je rekao ponešto, a djed je rekao da nisu u pravu i da će dijete biti političar. Kad su ga pitali po čemu to zna, djed je rekao zar niste vidjeli da te, kad sjedi na noni, gleda ravno u oči i sere. |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Dobra je ova konstatacija iznad.Meni jeste bitan taj pogled, i tačno je to da možeš sve videti u njima, načinu na koji te neka osoba gleda,da li skreće pogled, da li prevrće očima kad joj-mu pričaš o nečemu....sve ima svoje.
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| MrCina | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
sve to vidis u pogledu ???jebote ja vidim samo boju ociju ![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Da. I iskreno vam se čudim ![]() Ne u smislu "kako to da vi to ne vidite?" već u smislu "zar vas toliko malo zanima pogled osobe?" ili "zar ste tako malo zainteresirani za tuđe osobnosti?". Zadnji Uredio greta12 : 17-07-07 u 10:03. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Danima šutim o ovome ali eto napisat ću ono čime se baš i ne ponosim. Moje me oči izdaju baš uvijek i u svemu. Vidi se na njima, i preočigledno, moje duševno, a i fizičko stanje. Jasno se može iz njih isčitati kad sam umoran, kad sam popio, kad sam slagao, kad mi je neugodno, kad sam sretan .... Užas jedan! Sve, baš sve se tako jasno vidi da maksimalno izbjegavam sve situacije koje sam nabrojao. I ne bi to bilo strašno da je i kod drugih ljudi tako, ali nije znate i sami. Na mnogim sam ljudima vidio kako ih oči gotovo ni u čemu ne odaju, vjerovatno je to povezano s karakterom, vježbom il' što ja znam, al sigurno je tako. Ponekad mi se čini da je tim ljudima lakše ići kroz život.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Iskreno, ja više cijenim osobe kao ti. Ove druge su po meni rijetke (uvijek se puno može iščitati) i po mom mišljenju hladne ili čak proračunate a to mi je jedna od najgorih osobina. Nemoj se pokušavati mijenjati ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
,sorry jer mi se učinilo da očekuješ od ljudi da podrže tvoju teoriju![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Nema problema , samo što se ja svoje teorije nikad neću odreći...A kad kažeš da se kod nekih ljudi u očima ništa ne vidi onda bih ja vjerojatno u tim očima pročitala tu želju da se ništa ne vidi ili možda hladnoću, ravnodušnost itd. itd. Hoćeš reći da neki nemaju u očima apsolutno ništa? Možda malo podcjenjujuće. Uvijek se bar nešto može naučiti o čovjeku. A ovu temu sam otvorila upravo zato što stalno primijetim na ljudima koliko su fokusirani na sebe a drugi ih ne zanimaju, odnosno, zanimaju ih samo ukoliko se tiču njih samih. Na očima se toliko toga vidi... Jedino je problem što vas to ne zanima ali tu ja ništa ne mogu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:11.

Dobra je ova konstatacija iznad.

,sorry jer mi se učinilo da očekuješ od ljudi da podrže tvoju teoriju