Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Znate onu priču kako su prognozirali što će dijete biti kad odraste? Svatko je rekao ponešto, a djed je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-07-07, 15:01   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase
Re: Oči i pogled razotkrivaju?

Znate onu priču kako su prognozirali što će dijete biti kad odraste? Svatko je rekao ponešto, a djed je rekao da nisu u pravu i da će dijete biti političar. Kad su ga pitali po čemu to zna, djed je rekao zar niste vidjeli da te, kad sjedi na noni, gleda ravno u oči i sere.
automaton je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-07-07, 17:14   #22 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Dobra je ova konstatacija iznad.

Meni jeste bitan taj pogled, i tačno je to da možeš sve videti u njima, načinu na koji te neka osoba gleda,da li skreće pogled, da li prevrće očima kad joj-mu pričaš o nečemu....sve ima svoje.
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 09:51   #23 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,247
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Osobno iz njih čitam toliko puno - dubinu duše, toplinu osobe, postojanje velikog životnog iskustva, tugu zbog događaja u prošlosti, naklonost, frustraciju, hladnoću, zbunjenost, dobronamjernost, pritajenu agresivnost, nesigurnost...
Onda se ljudi čude kako se osoba promijenila jer su mislili da je nešto deseto a u očima gotovo sve tako lijepo piše...

sve to vidis u pogledu ???

jebote ja vidim samo boju ociju
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:01   #24 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 613
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Da.
I iskreno vam se čudim
Ne u smislu "kako to da vi to ne vidite?" već u smislu "zar vas toliko malo zanima pogled osobe?" ili "zar ste tako malo zainteresirani za tuđe osobnosti?".

Zadnji Uredio greta12 : 17-07-07 u 10:03.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:03   #25 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

možeš li mi pogledom u oči otkrit omiljenu boju ili moju adresu?
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:04   #26 (permalink)
Banned

greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Ne ali to me ni ne zanima. To ne čini tvoju osobnost...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:05   #27 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,724
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Danima šutim o ovome ali eto napisat ću ono čime se baš i ne ponosim.

Moje me oči izdaju baš uvijek i u svemu.

Vidi se na njima, i preočigledno, moje duševno, a i fizičko stanje.

Jasno se može iz njih isčitati kad sam umoran, kad sam popio, kad sam slagao, kad mi je neugodno, kad sam sretan .... Užas jedan! Sve, baš sve se tako jasno vidi da maksimalno izbjegavam sve situacije koje sam nabrojao.

I ne bi to bilo strašno da je i kod drugih ljudi tako, ali nije znate i sami.

Na mnogim sam ljudima vidio kako ih oči gotovo ni u čemu ne odaju, vjerovatno je to povezano s karakterom, vježbom il' što ja znam, al sigurno je tako.
Ponekad mi se čini da je tim ljudima lakše ići kroz život.
Odgovori sa citatom
Star 17-07-07, 10:10   #28 (permalink)
Banned

Iskreno, ja više cijenim osobe kao ti. Ove druge su po meni rijetke (uvijek se puno može iščitati) i po mom mišljenju hladne ili čak proračunate a to mi je jedna od najgorih osobina. Nemoj se pokušavati mijenjati
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-07-07, 16:13   #29 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,529
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Bravo misic, jedino me tvoj odgovor (donekle) zadovoljio...
Ne znam otkud toliko površnih odgovora, valjda niste skužili na što mislim.
Ljudi, pa oči su ogledalo osobnosti...
Osobno iz njih čitam toliko puno - dubinu duše, toplinu osobe, postojanje velikog životnog iskustva, tugu zbog događaja u prošlosti, naklonost, frustraciju, hladnoću, zbunjenost, dobronamjernost, pritajenu agresivnost, nesigurnost...
Onda se ljudi čude kako se osoba promijenila jer su mislili da je nešto deseto a u očima gotovo sve tako lijepo piše...
Hm...neznam baš,možda i imaš takvu moć procjenjivanja gore navedenih osobina iz pogleda drugih ljudi a daješ naslutiti da to možeš bez iznimke,ali po mom iskustvu postoje tipovi ljudi(recimo većina) kojima eventualno dobar promatrač može dosta toga pročitati iz očiju jer ih onu podsvjesno odaju ali potpuno sam uvjeren da ima i onih koji su itekako sposobni zavarati očima i one koji za sebe misle da mogu pročitati baš svakoga kao što ti misliš za sebe.Dokaz tome je i Ibortova rečenica:"Gledam te u oči i serem!".Doista ima ljudi koji su čak i u stanju manipulirati pogledom da zavaraju i one najpronicljivije a ima i onih kojima pogled jednostavno govori jedno a u biti se u njihovom ponašanju dogode potpuno neočekivane stvari (tu bi svrstao moju malenkost).Zato sam negdje na početku ove teme naglasio da ništa u tome nije tako jednostavno....Zato se ja nemogu s tobom u potpunosti složiti ,sorry jer mi se učinilo da očekuješ od ljudi da podrže tvoju teoriju
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 10:17   #30 (permalink)
Banned

Nema problema, samo što se ja svoje teorije nikad neću odreći...
A kad kažeš da se kod nekih ljudi u očima ništa ne vidi onda bih ja vjerojatno u tim očima pročitala tu želju da se ništa ne vidi ili možda hladnoću, ravnodušnost itd. itd. Hoćeš reći da neki nemaju u očima apsolutno ništa?
Možda malo podcjenjujuće. Uvijek se bar nešto može naučiti o čovjeku. A ovu temu sam otvorila upravo zato što stalno primijetim na ljudima koliko su fokusirani na sebe a drugi ih ne zanimaju, odnosno, zanimaju ih samo ukoliko se tiču njih samih.
Na očima se toliko toga vidi...
Jedino je problem što vas to ne zanima ali tu ja ništa ne mogu...
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113