| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; U očima se sve vidi,istina... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Nešto što nevolim je kad se upoznajem ili razgovaram sa nekim, a taj ne gleda u oči! To sve govori o osobi, briga me za dalje kakva je. A kaj se tiče laganja, vjerujem da pol ljudi može gledat u oči i lagat; ja to mogu bez pol beda (ako hoću) i nikad me nećeš skužit (prvenstveno na usmenom ispitu ).Više volim krupne oči, nekako "odanije"djeluju, još ako su tamne... Ali su mi nekako zanimljivije plave i zelene, nekako su hladne i najbolje odaju tugu i "želju".
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
...dorina upravo sam i ja na to mislio u ranijim tekstovima..jer znam i ja dosta njih koji to mogu...a znam i da se po očima mnogi mogu prevariti u nečiju narav pa je uvijek dobro imati izoštrena sva moguća čula...a ne samo procijena po očima.... | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,020
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? inace, ako pogledas gore lijevo, tada se okusavas necega prisjetiti (oci to rade, jer je pamcenje u nekom djelu mozga > neam blage kojem, zaboravih, i oci se usmjere tako da mogu najlakse doci do tih informacija u mozgu) ako pogledas lijevo dolje, ceskas se za nos ili uho > lazes ![]() inace uvijek ljude gledam u oci i kad lazem i kad govorim istinu. al ja ne lazem volim gledati ljude u oci kad pricam s njima jer ih bas tada mogu procitati pa ako mi lazes, znat cu nebus ti mene zajeb****Citat:
![]()
__________________ Swayin' to the rhythm of the new world order and Counting bodies like sheep to the rhythm of the war drums. Zadnji Uredio vibica : 21-07-07 u 23:36. | |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,064
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Ja nisam zlobna, al lukava jesam ![]() Ma daaaj... oblik, boja i veličina očiju nemaju nikakve veze s karakterom čovjeka.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 25-07-07 u 01:05. |
| | |
| | #49 (permalink) |
| no regret!!! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici
Poruka: 5,796
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Ma zaj*bi to... Uopće nije istina! Moja naj frendica ima sitne oči (ok, ž je pa je lukava ), a i dečko isto... pa nemaju ni jedno ni drugo te karakteristike...A upoznala sam gro ljudi koji imaju fildžane pa su gadovi kakvih nema! p.s. ja imam svjetlosmeđe oči (krupne) i kad mi sunce ide u oči one požute(...i peku...). kako imam "sreće" da me uvjek neki deda časti komplimentom, čekajući tram u draškovićevoj, dođe jedan stari do mene i kaže mi "curo, ti imaš oči k'o mačka u veljači kad se tjera. i ti se dosta tjeraš, jel?". Fuj!!! ![]() ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 25-07-07 u 13:04. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-07-07 Godina: 29
Poruka: 2
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Sve osobe sa sitnim očima, koje ja poznajem su zlobne. To vrijedi i za osobe sa tankim usnama. A obično takvi imaju i špicast nos. Takve face su oličenje zlobe i pakosti. I ne valjaju kao osobe.Ja sam suprotno od navedenog. |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:36.

).
...dorina upravo sam i ja na to mislio u ranijim tekstovima..jer znam i ja dosta njih koji to mogu...a znam i da se po očima mnogi mogu prevariti u nečiju narav pa je uvijek dobro imati izoštrena sva moguća čula...a ne samo procijena po očima....