Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; U očima se sve vidi,istina...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-07-07, 12:36   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto
Re: Oči i pogled razotkrivaju?

U očima se sve vidi,istina
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 14:18   #42 (permalink)
no regret!!!

Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Nešto što nevolim je kad se upoznajem ili razgovaram sa nekim, a taj ne gleda u oči! To sve govori o osobi, briga me za dalje kakva je.
A kaj se tiče laganja, vjerujem da pol ljudi može gledat u oči i lagat; ja to mogu bez pol beda (ako hoću) i nikad me nećeš skužit (prvenstveno na usmenom ispitu).
Više volim krupne oči, nekako "odanije"djeluju, još ako su tamne... Ali su mi nekako zanimljivije plave i zelene, nekako su hladne i najbolje odaju tugu i "želju".
Odgovori sa citatom
Star 20-07-07, 21:26   #43 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,711
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Nešto što nevolim je kad se upoznajem ili razgovaram sa nekim, a taj ne gleda u oči! To sve govori o osobi, briga me za dalje kakva je.
A kaj se tiče laganja, vjerujem da pol ljudi može gledat u oči i lagat; ja to mogu bez pol beda (ako hoću) i nikad me nećeš skužit (prvenstveno na usmenom ispitu).
Više volim krupne oči, nekako "odanije"djeluju, još ako su tamne... Ali su mi nekako zanimljivije plave i zelene, nekako su hladne i najbolje odaju tugu i "želju".
...dorina upravo sam i ja na to mislio u ranijim tekstovima..jer znam i ja dosta njih koji to mogu...a znam i da se po očima mnogi mogu prevariti u nečiju narav pa je uvijek dobro imati izoštrena sva moguća čula...a ne samo procijena po očima....
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-07-07, 23:33   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,020
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

inace, ako pogledas gore lijevo, tada se okusavas necega prisjetiti (oci to rade, jer je pamcenje u nekom djelu mozga > neam blage kojem, zaboravih, i oci se usmjere tako da mogu najlakse doci do tih informacija u mozgu)

ako pogledas lijevo dolje, ceskas se za nos ili uho > lazes

inace uvijek ljude gledam u oci i kad lazem i kad govorim istinu. al ja ne lazem volim gledati ljude u oci kad pricam s njima jer ih bas tada mogu procitati pa ako mi lazes, znat cu nebus ti mene zajeb****

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
ja isto. krupne, smede oci su mi i inace mnogo privlacnije i djeluju iskrenije

Zadnji Uredio vibica : 21-07-07 u 23:36.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 20:48   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-07-07
Godina: 29
Poruka: 2
Ana-Maria se izdvaja iz mase

Osobe sa sitnim očima su lukave i zlobne.
Ana-Maria je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-07-07, 21:01   #46 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,020
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat

imas li ti sitne oci
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 00:36   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 4,711
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

Citat:
Pravi autor: Ana-Maria Pogledaj Poruke
...Ana Marija...jel to osobno iskustvo?
TigarZG1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 01:01   #48 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,064
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Ja nisam zlobna, al lukava jesam

Ma daaaj... oblik, boja i veličina očiju nemaju nikakve veze s karakterom čovjeka.

Zadnji Uredio Wamp : 25-07-07 u 01:05.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-07, 12:59   #49 (permalink)
no regret!!!

Poruka: 5,796
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Ma zaj*bi to... Uopće nije istina! Moja naj frendica ima sitne oči (ok, ž je pa je lukava ), a i dečko isto... pa nemaju ni jedno ni drugo te karakteristike...
A upoznala sam gro ljudi koji imaju fildžane pa su gadovi kakvih nema!

p.s. ja imam svjetlosmeđe oči (krupne) i kad mi sunce ide u oči one požute(...i peku...). kako imam "sreće" da me uvjek neki deda časti komplimentom, čekajući tram u draškovićevoj, dođe jedan stari do mene i kaže mi "curo, ti imaš oči k'o mačka u veljači kad se tjera. i ti se dosta tjeraš, jel?". Fuj!!!

Zadnji Uredio dorina : 25-07-07 u 13:04.
dorina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-08-07, 20:57   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-07-07
Godina: 29
Poruka: 2
Ana-Maria se izdvaja iz mase

Sve osobe sa sitnim očima, koje ja poznajem su zlobne. To vrijedi i za osobe sa tankim usnama. A obično takvi imaju i špicast nos. Takve face su oličenje zlobe i pakosti. I ne valjaju kao osobe.
Ja sam suprotno od navedenog.
Ana-Maria je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108