| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: blackdevilles LOOL a zovu me andelom kamo ide ovaj svjet?? Ma da.....i ja si to mislim...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? to ti mene opet zahebaes, jelda? ![]() meni su opcenito i na muskome najljepse smede oci ![]() onda mogu mirno spavati ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #76 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? meni su sve lijepe, bile one zelene, plave, smede, sive.....boja nije bitna........znam samo da uvijek gledam covjeka u oci (mozda zato jer kazu da su oci ogledalo duse, kaj ja znam ) i nekako mi smede oci djeluju tako privlacno ![]() sto ne znaci da mi zelene nisu lijepe ![]()
| | |
| | #77 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
hm...tko zna......ma znam...neeeee... ![]() | |
| | |
| | #78 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? imala sam i ja plave kao mala ![]() dobro, dobro.........nek ti bude ![]() al smede su lijepse ![]()
| | |
| | #79 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,646
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? krasne su one sve, ali plave (ne one prozirne gestapovske) su najljepše
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| V.I.P. i simpa Član | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
) u tvom profilu.....nemože se zaključiti po jednom oku....pitanje je zašto si sakrila drugo...aha....sigurno radi ukupnog dojma....![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:07.

kamo ide ovaj svjet??
nicku....ta je teorija sigurno kriva.....

hm...tko zna......ma znam...neeeee...