| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; jer mi je drugo falsano sala ja pokazem jedno, a vi bi odmah i drugo...... das covjeku prst, on bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? jer mi je drugo falsano ![]() sala ![]() ja pokazem jedno, a vi bi odmah i drugo...... das covjeku prst, on bi odmah cijelu saku ......ovako vama ostaje na volju......masta radi svasta ![]() @ dorina: plave su isto lijepe ![]() (al smede su najlijepse )
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Oči i pogled razotkrivaju? [quote=vibica;459722]jer mi je drugo falsano ![]() sala ![]() ja pokazem jedno, a vi bi odmah i drugo...... das covjeku prst, on bi odmah cijelu saku ......ovako vama ostaje na volju......masta radi svasta ![]() Ja neću ni prst...a kamo li šaku.....hoću obadva oka .....šalim se....hajde zamaštat ću kako izgleda drugo......ali... neznam...baš...![]() |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? just imagine......imagine there's no countries........ ![]() dakle, smede su najljepse? ![]() priznaj.
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Oči i pogled razotkrivaju? Citat:
ni pod koju cijenu.....aj dobro....hoću ....ali ako vidim tvoja obadva okeca...dakle ne jedno....lijevo.....nego oba....tada možda priznam...i da se vratim na temu.....pročitam šta tvoj pogled(s oba oka) ....razotkriva....![]() | |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? oči punoooo govore...kad nekog gledaš full se da skužit kakva je osoba i dal ti priča iskreno ili ti laže...ali naprotiv ima onih koji i mogu gledat u oči i lagat ali to su več stručnjaci u laganju...hehe ![]() ![]() |
| | |
| | #86 (permalink) | |
![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
| | #87 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-09-07 Godina: 23
Poruka: 61
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? ovako sad istina provedena su mnoga istraživanja i dokazano je da osobe koje lažu pogledaju dolje lijevo.Meni je osobno neugodno nekome piriti u uči dok pričam s njima pogotovo ako jako malo poznajem tu osobu eto toliko o tome. |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-10-07 Lokacija: Osijek Godina: 20
Poruka: 23
![]() | Re: Oči i pogled razotkrivaju? pazi sada Ja nosim naočale (za kratkovidne). Mama mi je rekla da se ja iza njih sakrivam. Kada me ljudi pogledaju u oči onda ih vide umanjene (zbog naočala naravno), pa onda me, po mami, nemogu pročitati. Dobra stvar je što je malo kasno to skontala(taman poslije mature ). Štaš sada??Kako ćeš me sada čitat???Što se tiče kada ja trebam čitati, nekontam ni šta znači kada mi žmiga ![]()
__________________ Neću i neću ![]() ![]() !!!! |
| | |
| | #89 (permalink) | |
![]() ![]()
__________________ Vjerujem u.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |