Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi Oči i pogled razotkrivaju? u Znanost forumu; jer mi je drugo falsano sala ja pokazem jedno, a vi bi odmah i drugo...... das covjeku prst, on bi ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-08-07, 00:24   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru
Re: Oči i pogled razotkrivaju?

jer mi je drugo falsano

sala

ja pokazem jedno, a vi bi odmah i drugo...... das covjeku prst, on bi odmah cijelu saku ......ovako vama ostaje na volju......masta radi svasta

@ dorina: plave su isto lijepe

(al smede su najlijepse )
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 00:41   #82 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 15-07-07
Godina: 43
Poruka: 5,642
TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku TigarZG1

[quote=vibica;459722]jer mi je drugo falsano

sala

ja pokazem jedno, a vi bi odmah i drugo...... das covjeku prst, on bi odmah cijelu saku ......ovako vama ostaje na volju......masta radi svasta

Ja neću ni prst...a kamo li šaku.....hoću obadva oka .....šalim se....hajde zamaštat ću kako izgleda drugo......ali... neznam...baš...
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 00:44   #83 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,551
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

just imagine......imagine there's no countries........

dakle, smede su najljepse?

priznaj.
Odgovori sa citatom
Star 28-08-07, 02:08   #84 (permalink)
V.I.P. Član

TigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masiTigarZG1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
just imagine......imagine there's no countries........

dakle, smede su najljepse?

priznaj.
Neću.....ne ni pod koju cijenu.....aj dobro....hoću ....ali ako vidim tvoja obadva okeca...dakle ne jedno....lijevo.....nego oba....tada možda priznam...i da se vratim na temu.....pročitam šta tvoj pogled(s oba oka) ....razotkriva....
TigarZG1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 16:28   #85 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-09-07
Poruka: 66
join_me se izdvaja iz mase

oči punoooo govore...kad nekog gledaš full se da skužit kakva je osoba i dal ti priča iskreno ili ti laže...ali naprotiv ima onih koji i mogu gledat u oči i lagat ali to su več stručnjaci u laganju...hehe
join_me je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-09-07, 23:13   #86 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: join_me Pogledaj Poruke
oči punoooo govore...kad nekog gledaš full se da skužit kakva je osoba i dal ti priča iskreno ili ti laže...ali naprotiv ima onih koji i mogu gledat u oči i lagat ali to su več stručnjaci u laganju...hehe
Točno tako...
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 19:38   #87 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika biohazard 3291

Datum registracije: 24-09-07
Godina: 23
Poruka: 61
biohazard 3291 se izdvaja iz mase

ovako sad istina provedena su mnoga istraživanja i dokazano je da osobe koje lažu pogledaju dolje lijevo.Meni je osobno neugodno nekome piriti u uči dok pričam s njima pogotovo ako jako malo poznajem tu osobu eto toliko o tome.
biohazard 3291 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-11-07, 21:46   #88 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-10-07
Godina: 20
Poruka: 23
Chocky se izdvaja iz mase

pazi sada
Ja nosim naočale (za kratkovidne). Mama mi je rekla da se ja iza njih sakrivam. Kada me ljudi pogledaju u oči onda ih vide umanjene (zbog naočala naravno), pa onda me, po mami, nemogu pročitati. Dobra stvar je što je malo kasno to skontala(taman poslije mature ). Štaš sada??Kako ćeš me sada čitat???
Što se tiče kada ja trebam čitati, nekontam ni šta znači kada mi žmiga
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 19:50   #89 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: Chocky Pogledaj Poruke
pazi sada
Ja nosim naočale (za kratkovidne). Mama mi je rekla da se ja iza njih sakrivam. Kada me ljudi pogledaju u oči onda ih vide umanjene (zbog naočala naravno), pa onda me, po mami, nemogu pročitati. Dobra stvar je što je malo kasno to skontala(taman poslije mature ). Štaš sada??Kako ćeš me sada čitat???
Što se tiče kada ja trebam čitati, nekontam ni šta znači kada mi žmiga
Jbg....bed....
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 13:20   #90 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-12-06
Poruka: 865
automaton se izdvaja iz maseautomaton se izdvaja iz mase

Oči su prozori duše. Kroz njih se vidi u tuđu duša, ali i naše oči razotkrivaju nas - emocije, želje, namjere, stavove, estetsake doživljaje, doživljaje druge osobe...
automaton je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: oci, pogled, razotkrivaju

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113