Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Psihologija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Psihologija Raspravljate o temi osječaj 'ismijavanja u Znanost forumu; Plastična operacija je rješenje...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-05-08, 12:23   #11 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: osječaj 'ismijavanja

Plastična operacija je rješenje
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 12:35   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

okreneš glavu i problem rješen, zamisliš si da se nekom drugom smiju... neznam zašto bi se netko bez razloga smijao tebi.. tek tak jer im padne iz vedra neba
mentalac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 13:07   #13 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Zar postoji koji razlog zasto bi ti se smijeli? Mislis da si ruzan, glup ili da baljezgaš?
Odgovori sa citatom
Star 18-05-08, 13:32   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 13-05-08
Godina: 20
Poruka: 77
mentalac
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mentalac

Da je neznam kakav samo si budale uzimaju za mišljenje da su bolji od nekog drugog i da ga imaju pravo ismijavat
mentalac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:23   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-03-08
Poruka: 1,111
Inšpektor se izdvaja iz maseInšpektor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Zar postoji koji razlog zasto bi ti se smijeli? Mislis da si ruzan, glup ili da baljezgaš?
ljepota je subjektivna, glup nisam, dapače , na razgovoru su ustvrdili natprosjećnu inteligenciju i logiku.

Mislim, bio sam kod psihića i reko mi je da sam pubertetlija da je to to. I ovo gore mi je reko.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 15:15   #16 (permalink)
profa

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,047
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Zakaj te to uopće brine ako znaš kakav si i koliko zapravo vrijediš
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 15:20   #17 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,522
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ako misli da se njemu smiju onda nije egocentričan nego nesiguran i iskompleksiran, ili možda samo paranoičan.
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 19:03   #18 (permalink)
prof. Foruma

Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Inšpektor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Inšpektor

čuj, ja neznam, ponekad se smiju, jer sam ?drukčiji...
A ja sam više altruist... Kada pišemo test, prvo pomažem svima, a ja obično 1 dobim...
Primjer je inf, ja sam sve znao, ali dok svima šapčem, ja niš nisam napiso
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:07   #19 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,133
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

ma ne smiju ti se, a i da se smiju iskreno te zaboli za njih

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 20:11   #20 (permalink)
prof. Foruma

a čuj, baš mi i nije svejedno.
4 godine sa njima.
A sada ih imam u šaci sve...
Valjda će prestati!
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114