| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Psihologija Raspravljate o temi osječaj 'ismijavanja u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: eva Odlicno napisano, pogotovo zadnja recenica. Sta je sad? Reci ti ko te ljutia da ga teta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: osječaj 'ismijavanja točno! smij se i ti njima ![]()
__________________ Sportske vijesti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: osječaj 'ismijavanja a jeb, poslje 8 godinapsihičkog malretiranja, ima trag. ![]() Možda da odem kod psihića Ali tako da ni strci neznaju.Ah, možda sam paranoićan jer sam pito ovu iz susjednog razreda za mišljenje o meni i kaže mi da svi misle da sam super i da nisam niti bahat. Sada, više neznam šta da radim... |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: osječaj 'ismijavanja taj osjećaj sam ja imao u srednjoj školi...bio sam smotan i pomalo izgubljen, a proizašao je iz toga što sam par puta stvarno doživio da mi se neke ženskice smiju, a ono pubertet, seksualnost i te baze i jednostavno ti postane blaga paranoja...čim se neko nasmije odma pomisliš da se tebi smiju... jedini lijek (proće te to za pola godine- godinu) BMK!!! Pitaj forumaše, znaju koja je to filozofija... ![]() EDIT: piše se osjećaj... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... Zadnji Uredio kresola : 12-06-08 u 07:28. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: osječaj 'ismijavanja ma ko ih ****. Tako i tako ću ih neću gledati 3 mjeseca. A i pola če ih popadati na popravnom, a neki imaju i po 3-4 jedibnice i direkno padaju Ja sam sebi našo društvo, i za druge me boli briga Već su me tražili pomoć oko inf, i pomogo sam im A sada su me opet nedavno tražili, i odbio ih pomoći i pitaju zašto (ja onako cool odgovorio) - Baš se pitam zašto. Ljepo sam im reko, ako im smetam da se maknu, jer ih ja niti diram niti približavam |
| | |
| | #38 (permalink) | |||||
| Banned | Re: osječaj 'ismijavanja Citat:
ne znam,možda da ih pitaš onako žestoko "koji se kurac smijete" ili jednostavno ako oni tebe ismijavaju možeš ih i na lijep način pitat....al ugl prema ljudima pto si bolji to te više jebu a ak si đubre onda te neće jebat... ne treba bit dobar prema svima jel te počnu iskorištavat. Citat:
imaš fobiju i pokušaj je se riješti,,,znam da nije lako ali pokušaj... koji si sad razred,ako smijem znati? Citat:
e viš,nemoj pomagat prvo svima,ako to nisu zavrijedili.ne daj se iskorištavati.... ljudi to ne cijene.... ak te neko treba sam zato da mu riješiš test a kasnije će te ismijavat e onda ko ga jebe nek si riješi sam.... Citat:
a ak se tružiš s susjednim razredom to je super... u mom razredu su isto bili ljudi u kurcu.... ne svi ali bilo ih je.... Citat:
dobro si to napravio | |||||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:35.

Odlicno napisano, pogotovo zadnja recenica.
Sta je sad? Reci ti ko te ljutia da ga teta Eva malo prode kroz sakice...